Airconditioner Windscherm Plastic onderdelen Mold

Airconditioner Windscherm Plastic onderdelen Mold

Aoxu schimmel focus op hoge precisie matrijzen ontwerp, evenals op maat spuitgieten. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd is een fabriek in Taizhou, die zich richt op het ontwerpen van mallen met hoge precisie, evenals spuitgieten op maat.

Verkoper: Shine

Telefoon / WhatsApp: +86 157 5766 8880

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Adres: nr. 38, Beiyuan Avenue, Xinqian Industrial, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, 318020, China


Mold Informatie
Air Conditioner Wind Screen Plastic Parts Mould

Mold Naam: Air Conditioner Windscherm Plastic onderdelen Mold

Vormstaal: P20

Mold Base: Standrad

Holtegetal: 1

Type loper: Heet

Hot Runner-merk: Yudo

Productmateriaal: ABS

Slooptype: automatisch uitwerpen

Mold Life: 300.000 schoten

Doorlooptijd: 3-8 weken volgens complexiteit od schimmel

Pakket: Fumigatie-vrije houten doos


Vormontwerp:

--Aoxu is gewijd aan de ontwikkeling van plastic onderdelen en het ontwerp van matrijzen. Ontwerp voor maakbaarheid en efficiënte productie is ons primaire doel.

- Productenontwerp kan volgens de steekproef of de tekening van klanten zijn. Met het geavanceerde CAD-systeem kunnen de tekeningen binnen 2-4 dagen worden afgewerkt en ter controle naar de klant worden gestuurd voor controle.

- We communiceren en werken volledig samen met klanten aan tekeninganalyses en wijzigingen. Alle benodigde technische tekeningen worden in de toekomst naar klanten gestuurd voor matrijsonderhoud.

3_ 看图 王

Aoxu-service:

- wij bieden schimmel, OEM is beschikbaar volgens klanten eis.

-We bieden one-stop service, van ontwerp, tooling tot spuitgieten op maat, evenals printen en assembleren, etc.

-Ontwerp voor maakbaarheid en efficiënte productie is ons primaire doel.

-We hebben genoeg ervaring met het werken met verschillende plastic materialen.

-Als u een verzoek heeft, neem dan contact met mij op.


Aoxu Mold Range:

Kunststof spuitgiet

- Huisdelen

- Onderdelen van het apparaat

- Industriële onderdelen

--Auto-onderdelen

- Motocycle-onderdelen ...

Gietvorm

SMC / BMC-compressievorm

Tegelijkertijd biedt Aoxu onderhoudsdiensten voor kunststof spuitgietmatrijzen en worden de benodigde gratis matrijs reserveonderdelen samen met matrijs aangeboden. Met onze geavanceerde apparatuur en rijke ervaring, zijn we klaar om aan uw unieke tooling-eisen te voldoen met hoge kwaliteit en concurrerende kosten.

We kunnen onderdelen en schimmels ontwerpen volgens uw eisen.

Stem in met uw tekeningen of steekproeven voor het citeren.

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880


Gidsen voor u bij het kopen van spuitgiet in China

Veel buitenlandse kopers van spuitgietproducten werden geconfronteerd met koopproblemen in China, een andere bedrijfscultuur en taalgebruik maken de zaken ingewikkeld en soms riskant. Hieronder vindt u een basisgids voor het begrijpen en identificeren van de Chinese spuitgietbedrijven. Vooral voor degene die net begint met Chinese matrijzenmakers.

1. Vormprijs
Als u een buitenlandse koper bent en een aanbieding krijgt van een Chinees spuitgietbedrijf, moet u niet alleen om de prijs van de gietvorm geven, maar ook om andere informatie.

Wat is de vormmaat die is ontworpen?
Adequate matrijsbasisgrootte biedt de nodige sterkte en stabiliteit van spuitgietprestaties, probeer de spuitgietmatrijs te verlagen door onvoldoende matrijsgrootte matrijskwaliteit in gevaar te brengen.

Wat is het vormstaal dat wordt gebruikt?
Er zijn verschillende vormen staal, hun prestaties hebben heel veel verschillen, het verschil ook weerspiegeld in de prijs per eenheid. P20 voorgehard staal kost slechts 20RMB / kg, ondertussen gehard staal 1,2343 tot 80RMB / kg van LKM.

Voor hoeveel shorts is de vormcyclus gegarandeerd?
Zorg ervoor dat u zich ertoe verbindt om te garanderen dat de spuitgietmatrijs uw productie-eisen volledig kan vervullen.

Wat is de accessoire standaard?
De ontworpen matrijs en het accessoire moeten van toepassing zijn op de standaard waarbij de matrijs spuitgieten, om het onderhoud van de matrijs te vergemakkelijken. Standaard voor Europa is HASCO, Noord-Amerika is DME.

Wat is de betalingstermijn?
Over het algemeen wordt de betalingstermijn geaccepteerd door Chinese schimmelfabrieken 40% met PO, 30% met T1-monster indienen, 30% vóór schimmelverzending. Als een op maat gemaakt product is de betalingstermijn voor schimmels niet zo schattig als andere producten, een langdurige relatie zou de betalingstermijn flexibel maken door middel van onderhandelingen.

2. Vormontwerp
Hoe lang duurt het om een malontwerp te maken?
Afhankelijk van de complexiteit van de structuur van het onderdeel / matrijs, duurt het normaal 2-3 dagen voor een 2D-indeling, 3-5 dagen voor een gedetailleerd 3D-ontwerp.

Is het ontwerp van de mal inbegrepen in de aanbieding?
De ontwerpgegevens worden verondersteld te zijn verstrekt en geautoriseerd door de koper, geen extra kosten voor ontwerp of ontwerpwijziging.

3. Beheer
Hoe matrijzenbeheer te doen?
Omdat de koper ver weg is van waar de Chinese matrijzenfabriek zich bevindt, wordt verondersteld dat een strak en goed gepland schema wordt ingediend en een wekelijks trackingrapport grafisch wordt verstrekt door de maker van de spuitgietmatrijs.

Hoe communicatie te doen?
Een projectmanager zal worden toegewezen om te rapporteren en te communiceren met schimmelkopers. Meestal heeft een Chinese matrijsfabrikant die ervaring heeft met matrijzenexportactiviteiten meestal projectmanagers in dienst met matrijzenbouwervaringen en Engelse vaardigheden.

4. Mallen maken
Hoe lang duurt het om de mal te maken?
Hangt af van de complexiteit van de matrijsgrootte, matrijzen met kleine afmetingen / eenvoudige structuur duren ongeveer 20-30 dagen, complexe en matrijzen met grote afmetingen duren 35-50 dagen.

Hoe het echt gebruikte staal te waarborgen?
Het staal dat wordt gebruikt door Chinese matrijsleveranciers wordt meestal gekocht bij LKM, LKM is de grootste matrijsbasis / matrijsstaalleverancier in Azië, staal en warmtebehandelingscertificaten zijn beschikbaar.

5. Mold-test en monster indienen
Wie is verantwoordelijk voor de matrijstest van kunsthars?
Materiaal dat gemakkelijk lokaal verkrijgbaar is, moet worden voorbereid door de leverancier van spuitgietmatrijzen. Een deel van de speciale hars die niet in China kan worden gekocht, moet door de kopers worden geleverd.

Wat wordt samen met monsters verstrekt?
Voor een betere evaluatie van de matrijstoestand, samen met de monsters, moeten de gate / runner, het spuitgietparameterrapport, het rapport met gegoten onderdeelafmetingen en testvideo worden verstrekt.

Wie is verantwoordelijk voor de verzendkosten van het monster?
De monsterafgifte is in het algemeen de verantwoordelijkheid van de fabrikant van de spuitgietmatrijs; deze kosten zouden de maker van kunststof matrijzen ertoe aanzetten om het project van de spuitgietmatrijs zo snel mogelijk te laten slagen.

6. Levering
Wie is verantwoordelijk voor de matrijzenlevering?
Op basis van de onderhandelingen in de offerte zijn veel leveringsvoorwaarden beschikbaar, FOB, CIF, DDU.

Hoe lang het duurt om levering te doen?
Hangt van de leveringsmanier af, zou de levering door lucht kunnen worden verscheept, overzees verschepend, duurt het 1 week door verschepend, 20-25 dagen door overzees.

Dit hierboven biedt slechts een basisgids, er zijn veel andere aspecten waar u op moet letten voordat u schimmel van Chinese leveranciers koopt.


Voor vragen kunt u contact opnemen met Shine voor meer informatie:

card-1_ 看图 王Hot Tags: airconditioner windscherm plastic onderdelen schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like