Vormmal luchtkoeler

Mould Naam: Plastic mal krat Vormgeven: Plastic spuitgiet Productmateriaal: PP Mould Materiaal: staal Mould Steel Type: S45C, S50C, P20, 718,2738, etc. Mouldbasis: 45 #, 50 #, LKM, etc. Mould Holte: enkele holte of als verzoek van de klant. Runner: Cold / Hot runner Mold leven: ...
Praat nu

Productdetails

Vormmal luchtkoeler


Zeven stappen - Verminder de productiefout van de spuitgietmachine Manipulator

Nu kiezen veel mechanische fabrikanten voor de keuze van spuitgietmachinemanipulator als de belangrijkste productiewijze, maar het gebruik van geautomatiseerde productie in de robot kan de productproductiviteit en productkwaliteit verbeteren en de productiekosten van producten verlagen, zijn sterk verbeterd in de productie van injectie Machinemonteurs kunnen nauwkeurig werken, in feite is het een driedimensionaal probleem met de positionering van de ruimte, is een combinatie van verschillende lijnen en de hoeveelheid hoekpositionering. In veel eenvoudigere gevallen kan een enkele grootte de primaire zijn. Factoren die een enkele lijn- of hoekverplaatsingsfout beïnvloeden zijn als volgt:

1. Positioneringsmethode - verschillende positioneringsmethoden beïnvloeden de verschillende factoren. Zoals de mechanische stop positionering, positioneringsnauwkeurigheid en de stijfheid van het blok en raak de snelheid wanneer het blok en andere factoren.

2. De positioneringssnelheid - positioneringssnelheid heeft een grote invloed op de positioneringsnauwkeurigheid. Dit komt omdat de positioneringssnelheid anders is, de energie van de bewegende delen die moeten worden afgevoerd, is anders. In het algemeen moet, om de positioneringsfout te verminderen, een redelijke regeling van de positioneringssnelheid zijn, zoals het verbeteren van de bufferprestaties van de bufferinrichting en de bufferefficiëntie, het aandrijfsysteem besturen om de bewegende delen te vertragen.

3. Nauwkeurigheid - de nauwkeurigheid van de productie van de robot en de installatie van de nauwkeurigheid van de snelheidsregeling hebben een directe invloed op de nauwkeurigheid van de positionering.

4. Stijfheid - Wanneer de structurele stijfheid en contactstijfheid van de manipulator zelf laag zijn, is de positioneringsnauwkeurigheid over het algemeen laag vanwege de trillingen.

5. Het gewicht van het bewegende deel - het gewicht van het bewegende deel omvat het gewicht van de manipulator zelf en het gewicht van de lading. De verandering van het gewicht van de bewegende delen heeft grote invloed op de positioneernauwkeurigheid. Gewoonlijk neemt het gewicht van de bewegende delen toe, de positioneringsnauwkeurigheid wordt verminderd. Daarom is het ontwerp niet alleen om het gewicht van de bewegende delen zelf te verminderen, maar ook om de impact van veranderingen in het werk te overwegen wanneer de verandering.

6. Aandrijfbron - hydraulisch, drukschommelingen en spanning, olietemperatuur, temperatuurschommelingen hebben invloed op de herhaalde positioneringsnauwkeurigheid van de robot. Daarom is het gebruik van de benodigde regelaar en pas de olietemperatuurmaatregelen aan. Zoals het gebruik van een accumulator om de oliedruk te stabiliseren, met een verwarming of koeler controle olietemperatuur, lage snelheid, met de temperatuur, drukcompensatie flow control klep controle.

7. Besturingssysteem - schakelaarbesturing, elektrohydraulische proportionele besturing en servobesturing van de nauwkeurigheid van de positieregeling is anders. Dit is niet alleen omdat de nauwkeurigheid en gevoeligheid van de verschillende bedieningselementen verschillend zijn, maar ook met de aanwezigheid of afwezigheid van het positieterugkoppelingsapparaat.


Neem contact op

1 (2)
Hot Tags: gieten luchtkoeler frame schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like