Mal voor airconditionerframe

Mal voor airconditionerframe

Controleer strikt kwaliteit, tijd en kosten om waarde te creëren voor klanten.
Praat nu

Productdetails

Mal voor airconditionerframe


Basis informatie.

productnaamMal voor airconditionerframe
Materiaalbuikspieren
Vormstaal718
LoperHot Runner
StandaardHASCO
HS-code8414709090
TransportpakketHouten doos


Over airconditioning

Dit artikel gaat over het koelen van lucht. Voor verwarming, ventilatie en airconditioning, zie HVAC. Voor airconditioning systemen in voertuigen, zie Auto airconditioning. Zie Airconditioning voor het album Curved Air.

GG-quotum: A / C GG-quotum; verwijst hier door. Voor ander gebruik, zie AC.

Airco condensor units buiten een gebouw

Een aan de muur gemonteerde airconditioning

Airconditioning (vaak AC, A / C of airco genoemd) is het proces waarbij warmte en vocht uit het interieur van een bezette ruimte worden verwijderd om het comfort van de inzittenden te verbeteren. Airconditioning kan worden gebruikt in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. Dit proces wordt meestal gebruikt om een ​​comfortabelere binnenomgeving te bereiken, typisch voor mensen en andere dieren; airconditioning wordt echter ook gebruikt voor het koelen en ontvochtigen van kamers gevuld met warmte producerende elektronische apparaten, zoals computerservers, eindversterkers, en voor het weergeven en bewaren van enkele delicate producten, zoals kunstwerken.

Airconditioners gebruiken vaak een ventilator om de geconditioneerde lucht te verspreiden naar een afgesloten ruimte zoals een gebouw of een auto om het thermisch comfort en de binnenluchtkwaliteit te verbeteren. AC-units op basis van elektrische koelmiddelen variëren van kleine units die een kleine slaapkamer kunnen koelen, die door een volwassene kan worden gedragen, tot enorme units die op het dak van kantoortorens zijn geïnstalleerd en die een heel gebouw kunnen koelen. De koeling wordt meestal bereikt door een koelcyclus, maar soms wordt verdamping of vrije koeling gebruikt. Airconditioningsystemen kunnen ook worden gemaakt op basis van droogmiddelen (chemicaliën die vocht uit de lucht verwijderen). Sommige AC-systemen stoten warmte af of slaan deze op in ondergrondse leidingen.

In de bouw wordt een compleet systeem voor verwarming, ventilatie en airconditioning aangeduid als HVAC. Vanaf 2015 werd volgens de Amerikaanse Energy Information Administration airconditioning geïnstalleerd in 87% van de Amerikaanse huishoudens. In 2018 riepen de Verenigde Naties op tot verduurzaming van de technologie om klimaatverandering tegen te gaan.

5


Ontwerpservice voor spuitgegoten onderdelen

Aoxu Mold Technology Co., Ltd was meer dan 16 jaar ervaring in het spuitgieten van plastic. Aoxu Mold is uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van kunststof spuitgieten op maat. Samenwerken met OEM-ondernemingen wereldwijd, in een breed scala van industrieën.

In Aoxu hebben we meer dan 50 productiepersoneel, waaronder projectmanager, professionele matrijsontwerpers, ingenieurs en productontwikkelaars.

We kunnen op maat gemaakte kunststof onderdelen en assemblages ontwerpen en vormen die de eindproducten verbeteren, de klant helpen de totale onderdeel- en productiekosten te verlagen en de assemblage- en productieprocessen stroomlijnen.

We werken samen met vele klanten over de hele wereld, zoals het bekende merk huishoudelijke apparaten Haier, Midea; TCL; Hisense; Chigo, etc.

Aoxu Mold Technology biedt professionele ontwerpdiensten voor kunststof spuitgietgereedschappen als DME- of HASCO-standaard voor klanten in 2 D- of 3 D CAD-bestanden.

Het ontwerpserviceteam van Aoxu heeft meer dan 16 ingenieurs en heeft 6 senior spuitgietwerktuigingenieurs. Onze ingenieurs kunnen spuitgietmatrijzen ontwerpen, van een basisprototype met een enkele holte tot complexe productievormen met een lange levensduur en meerdere holtes.

Om een ​​spuitgietonderdeel te ontwerpen dat aan uw behoeften voldoet, helpen onze ingenieurs u bij het selecteren van een geschikt plastic materiaal, het ontwikkelen van een functioneel ontwerp en het werken binnen de productiebeperkingen die horen bij het spuitgietproces.

11


Wat zijn de voordelen van Aoxu

Ontwerpteam en productie

We bieden geen' we bieden niet alleen spuitgietservices, maar een alles-in-één ontwerpteam en productieservices. We kunnen u helpen bij het bouwen van een prototype-onderdeel, uw ontwerp verfijnen, de juiste kunststofhars kiezen voor uw behoeften en uw mallen en uw producten maken - allemaal in dezelfde faciliteit!

Dit bespaart u tijd en geld, aangezien er&# 39 is; u hoeft niet met andere derden samen te werken om uw componenten te bouwen. Wij kunnen het hele proces bij ons in eigen beheer uitvoeren, zodat u snel en tegen lage kosten de kunststof spuitgegoten onderdelen krijgt die u nodig heeft.

Professionele geavanceerde machines

We hebben fors geïnvesteerd in de nieuwste moderne spuitgietmachines. Onze spuitgietmachines leveren consistentere resultaten en een hoger rendement - tegen lagere kosten

Deze besparingen geven wij door aan onze klanten, zodat zij de kunststof spuitgegoten kunnen krijgen

Aoxu Mold Technology - uw directe productie

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven die er zijn, zijn we geen tussenpersoon. Wij besteden uw onderdelen niet uit aan andere externe fabrikanten en nemen de winst voor onszelf

In plaats daarvan voeren we elke stap van het productieproces in eigen beheer uit. Door dit te doen, kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw product absoluut perfect is - en het risico op defecte of verkeerd gevormde onderdelen minimaliseren. Dit bespaart u op zijn beurt zowel tijd als geld.


Veel voorkomende vraag over schimmel voor airconditionerframe

Q: Oorzaken en oplossingen voor productbramen (flash) gevormd bij het opstarten van de injectiemachine, evenals een onvolledige vulling na een tijdje productie:

A:Wanneer de machine voor het eerst start, stroomt het smelten in het vat van de injectiemachine soepel met een lagere plakkerigheid dankzij een langere verwarmingsperiode, waardoor productbramen optreden. Omdat het smelten continu de warmte wegneemt, zal het product na een tijdje produceren niet volledig worden geïnjecteerd vanwege de grote kleverigheid en slechte vloeibaarheid. Dit probleem kan worden opgelost door de temperatuur van het vat na enige tijd in de productie geleidelijk te verhogen.


Q:In het productieproces kan het product niet volledig worden geïnjecteerd, zelfs als de injectiedruk en -snelheid toenemen, wint' soms werkt het niet. Waarom en hoe het op te lossen:

A:Tijdens het productieproces neemt het smelten continu de warmte weg, waardoor het product niet volledig wordt geïnjecteerd vanwege de grote plakkerigheid en slechte liquiditeit. Dit probleem kan worden opgelost door de temperatuur van het vat van de injectiemachine te verhogen.


Q:Oorzaken en oplossingen voor het ovaal worden van het product:

A: Een product wordt ovaal omdat het smelten niet gelijkmatig wordt gevoerd, waardoor de omtrek van het product ongelijkmatig wordt belast, waardoor het ovaal wordt. De 3-punts injectiebenadering kan worden aangepast om een ​​gelijkmatige voeding mogelijk te maken.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: mal voor airconditioningframe, airconditionervorm, framevorm

Onderzoek

You Might Also Like