OEM-productie Airconditionerbehuizingvorm

OEM-productie Airconditionerbehuizingvorm

OEM-productie Airconditionerbehuizingvorm
Praat nu

Productdetails

OEM-productie Airconditionerbehuizingvorm


Matrijs ontwerp

Matrijsontwerp heeft het voordeel van een uitgebreid begrip van klanten' producten in de premisse, vind snel de belangrijkste kenmerken van het product, grijp het belangrijkste punt en bepaal uiteindelijk het ontwerp van de mal.

Beoordeling van producttekeningontwerptekeningen is een belangrijke stap in de beginfase, waarin we moeten proberen de problemen van het ontwerp van mallen te vinden die kunnen optreden en worden opgelost.

We gebruiken SOLIDWORKS, PRO ENGINEER, UNIGRAPHICS en andere professionele tools voor matrijsontwerp, matrijsontwerp past HASCO, DME, LKM-standaarden en MOLD FLOW-analysesoftware toe, wat de internationale erkenning is van het matrijsontwerp en de verwerking van geavanceerde software.

Geavanceerde ontwerp- en fabricagesoftware kan het hele proces van matrijs- en matrijsontwerp simuleren - Procesontwikkeling - bewerking van onderdelen - inspectie van onderdelen - assemblage van matrijzen - alle aspecten van de productvorm, communicatie met klanten op tijd, waardoor klanten de details in productieproductie kunnen begrijpen .


Vormstroom

Voor de grote mal, zoals de mal voor auto-onderdelen, kunnen we schimmelstroomanalyses uitvoeren voordat we beginnen met werken.

Na de matrijsstroomanalyses bepalen we de matrijsinjectiepoorten en -structuren.

Hierdoor kunnen de mallen met succes en soepel worden afgewerkt.

533a480fe2bdb-2


Bedrijfsprofiel

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd. is een professionele fabrikant van kunststof spuitgietmatrijzen en fabrikant van op maat gemaakte kunststof onderdelen in de vormstad Huangyan, Taizhou, Zhejiang, China. Het is ongeveer 45 minuten naar de luchthaven van Taizhou en 15 minuten naar het treinstation van Taizhou. Het is slechts 3. 5 uur naar Shanghai en 45 minuten naar Ningbo met de trein.

We dringen aan op het principe van GG-quotum: tevreden klanten' eisen en het idee realiseren met professionele oplossingen" ;. Om dit doel te bereiken en beter te dienen voor onze klanten, hebben we veel sets geavanceerde grootschalige precisiebewerkingsapparatuur geïmporteerd voor de productie van matrijzen. Daarnaast hebben we een compleet CAD-, CAM- en CAE-systeem opgezet om de hoge precisie van schimmel te garanderen.

We houden ons aan de zakelijke geest van" verantwoordelijkheid, goede houding en detailgerichtheid" ;, en richten ons altijd op de kern van teambuilding. Ons bedrijf heeft een goede relatie met een aantal bekende ondernemingen en geniet een goede reputatie bij klanten in het buitenland. Ons bedrijf belooft: redelijke prijs, goede kwaliteit, zorgeloze service na verkoop en snelle reactie op de klanten' verzoek.

We hopen oprecht wederzijds voordelige, langdurige zakelijke samenwerkingsrelaties met u op te bouwen. Laat ons met u samenwerken en een betere toekomst creëren!

De lijst met machinale bewerkingen

7


Kwaliteitscontrole

Bij AOXU begint het kwaliteitsproces helemaal aan het begin van elk project.

We tonen deze toewijding door gereedschap van hoge kwaliteit te leveren, ontworpen en vervaardigd zodat onze klanten de grootste waarde krijgen.

We definiëren kwaliteit als totale klanten' tevredenheid. Dit drijft ons ertoe genoegen te nemen met niets minder dan excellentie in alle aspecten van ons bedrijf, terwijl we ons sterke compliment van personeel en processen voortdurend verbeteren.

Zodra de CAD-gegevens zijn ontvangen, wordt de mal vervaardigd, gevormd, getest en geïnspecteerd met interne coördinatenmeetmachines (CMM).

Al deze activiteiten worden in onze fabriek uitgevoerd volgens strikte richtlijnen voor kwaliteitscontrole door onze ervaren medewerkers om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze klanten' specifieke vereisten.


Vereisten voor OEM-fabricage van de behuizing van de airconditioner

Met de ontwikkeling van mallen voor airconditioningbehuizingen sluiten steeds meer ondernemende bedrijven zich aan bij de industrie. Tegelijkertijd zullen niet alleen bedrijven, maar ook enkele vrienden met een sterk hands-on vermogen proberen om mallen te maken. Maar kent u de vereisten voor het maken van mallen?

1. De kosten van mallen moeten laag zijn

Om de matrijskosten te verlagen, is het noodzakelijk rationeel gebruik te maken van materialen, de cyclustijd van de matrijs te verkorten en ernaar te streven de levensduur van de matrijs te verbeteren.

2. Om de productiecyclus van de mal te garanderen

Bij de matrijsproductie is het noodzakelijk om de matrijsproductiecyclus te verkorten. Daarom is het noodzakelijk om het vormingsproces te verkorten, redelijke verwerkingsnormen bloot te leggen, zuinige en rationele apparatuur te gebruiken en ernaar te streven de productie van een enkel onderdeel te veranderen. Productie, adoptie en implementatie van groepsverwerkingstechnologie.

3. Om het niveau van de verwerkingstechnologie continu te verbeteren

Volgens de bestaande omstandigheden is het nodig om nieuwe technologie, nieuwe technologie en nieuwe materialen te gebruiken om de productie-efficiëntie te verbeteren en de matrijskosten te verlagen, zodat de matrijsproductie hogere technische en economische voordelen en niveaus heeft.

4. Om de vormkwaliteit te waarborgen

De matrijs geproduceerd volgens de technische voorschriften in de productie en matrijsbewerking moet in staat zijn om te voldoen aan de eisen van alle precisie en oppervlaktekwaliteit gespecificeerd in het ontwerppatroon van matrijs, en kan in batches gekwalificeerde productonderdelen produceren.

Het bovenstaande is de vereiste voor het maken van mallen. Als je mallen wilt maken, kun je het beste aan bovenstaande eisen voldoen.


Neem contact op

2

Hot Tags: oem fabricage van de behuizing van de airconditioner, de behuizing van de airconditioner, de behuizing van de behuizing

Onderzoek

You Might Also Like