Plastic watertankvorm in draagbare verdampingskoeler

Plastic watertankvorm in draagbare verdampingskoeler

Voordat we de producten aan klanten leveren, moeten we allemaal het bijbehorende kwaliteitscontroleproces doorlopen om de perfecte standaard te bereiken. Kwaliteit en tijdige levering is het belangrijkste dat we nastreven.
Praat nu

Productdetails

Hoe kunt u uw watertankmal op maat maken van Aoxu?

* Aanvraag ontvangen

Per e-mail (sales1@aoxumoulds.com), online praten of telefoongesprek (+86 157 5766 8880).

* Offerte binnen 24 uur

Stuur u offerteblad met alle gedetailleerde informatie

* Onderhandelen

Over kwaliteit, prijs, levertijd, betaling, verzending ect.

*Een bestelling plaatsen

Volgens de eis van de klant om vorm te maken.

*Tekening

Klant bevestigt de definitieve tekening.

*Gietvorm

Staal voorbereiden, vormen, vlakslijpmachine, paspen boren, datumas, CNC, frezen, draadsnijden, EDM, bencheren, polijsten

* Voorbeeld 1e proef

Als het eerste monster niet tevreden is cusmter, wijzigen wij de vorm tot voldoen aan klant bevredigend.

* Bevestig het laatste monster

Controleer en keur het monster goed.

* Pakket en levering

Verpak de mal en verzend over zee, lucht of trein wat je maar wilt.

schimmel verzending


Aoxu-ervaring in het maken van matrijzen

In de loop der jaren heeft Aoxu Mold honderden of duizenden verschillende plastic onderdelen ontworpen. Of u nu een basisvorm of een complexe vorm nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw vorm nauwkeurig en op tijd te ontwerpen.

* 3D-matrijsontwerp

We bieden uitgebreide 3D-matrijsontwerpdiensten, variërend van eenvoudige scheidingslijnsplitsingen tot volledige 3D-matrijssamenstellingen met behulp van Unigraphics-software. Onze 3D-matrijsontwerpmodellen omvatten alle scheidingslijnen, rondes, filets en diepgangen.

Wij leveren 3D-matrijsontwerpen en individuele componentmodellen van kernen, holtes, glijvlakken en EDM-elektroden aan matrijsmakers voor CNC-programmering. Door matrijscomponenten te creëren als 3D solide modellen, kan het CNC-snijpad direct worden geprogrammeerd vanuit de resulterende geometrie met behulp van Unigraphics. 2D-referenties en detailtekeningen worden afgerond in Unigraphics of geëxporteerd naar verschillende andere CAD-pakketten.

Onze technische staf zal met u samenwerken om de matrijs te ontwikkelen die u nodig hebt met behulp van driedimensionale modellering en geavanceerde technologie om een nauwkeurig resultaat te garanderen.

Het volgende is een gedeeltelijke lijst van huidige gietstaal en componenten die worden gebruikt door Endeavour mouldDesign Division. Tegelijkertijd kunnen we schimmel ontwerpen volgens de eis van de klant.

718.718H, S136, S136H, 420ESR van ASSAB uit Zweden.

P20, P20 + S, P20 + Ni, 420, H13,01 van LKM.

NAK80 van DAIDO uit Japan.

De meeste vormbases en standaardcomponenten zijn afkomstig van LKM, DME, HASCO.

Plastic Water Tank Mould In Portable Evaporative Cooler

* 2D malontwerp

Aoxu Mold biedt complete, volledig gedetailleerde matrijsontwerpen met prints van alle matrijscomponenten. Dit omvat de matrijslay-out en assemblagetekeningen met een afzonderlijke stuklijst. Elk ontwerp bevat een malhandboek. Deze handleiding bevat details en verwijzingen naar alle belangrijke schimmelfuncties en informatie over uw specifieke schimmel. We leveren ook pneumatische, hydraulische, elektrische en hotrunner-schema's indien van toepassing. Er is een checklist voor het voltooien van het ontwerp om te verzekeren dat het matrijsontwerp compleet is en voldoet aan hoge kwaliteitseisen die onze klanten verwachten.

Dit is een voorbeeld van een 2D-lay-out van een kunststof spuitgietontwerp. Getoond wordt een doorsnede en eindaanzicht van de samengestelde mal.

Wij geloven dat we de beste ontwerp- en engineeringdiensten bieden. We zijn voortdurend bezig onze mogelijkheden te upgraden om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.


Mold oppervlaktebehandeling proces

Zodra de mal is voltooid, is het toevoegen van textuur de volgende stap in het spuitgietproces. We kunnen elke vorm van uw keuze toevoegen uit de bibliotheek met textuurplaten. Texturen, soms aangeduid als korrelen of graveren, is het toevoegen van een patroon aan het vormoppervlak van een mal. Dit maakt het mogelijk dat het maloppervlak dat patroon op elk gegoten onderdeel indruk maakt. Voor spuitgietproducten is dit een proces waarmee u reliëfgebieden kunt maken of aangepaste tekst en logo's kunt toevoegen.

Getextureerd schuim kan een natuurlijke of organische uitstraling geven. Ze kunnen ook een bereik bieden van een lichte matte afwerking tot een diep leer of houtnerfpatroon. We kunnen de meeste texturen en patronen matchen, inclusief die van Mold-Tech.

Voordelen van spuitgietproducten met textuur:

* Textuur kan het glanzende uiterlijk op het oppervlak van de onderdelen verminderen.

* Texturen zullen het uiterlijk van uw eindproduct veranderen, waardoor onderdelen er super stoer of licht en elegant uitzien.

* Textuur kan helpen sommige oppervlaktebeschadigingen te verbergen die van nature voorkomen in het schuimvormingsproces.

* Spuitgiettextuur kan betere grip of tractie toevoegen aan het afgewerkte onderdeel, waardoor de aanraking en het gevoel toenemen.

* Texturen zal altijd waarde toevoegen en uw onderdelenontwerp verbeteren.


Hoe verdampingskoeler werkt?

Verdampingskoeling is een fenomeen waarbij de verdamping van een vloeistof - normaal gesproken in de omringende lucht - een object of vloeistof koelt. Latente warmte beschrijft de hoeveelheid warmte die u nodig hebt om een vloeistof te verdampen - en deze warmte komt van de vloeistof zelf, evenals van het omringende gas en oppervlakken.

Als u aan de waterdamp denkt, meet de natte boltemperatuur (in vergelijking met de droge boltemperatuur van de lucht) het potentieel voor dit type koeling. Hoe groter het verschil, hoe groter het effect. Als de temperaturen hetzelfde zijn, is er geen netto verdamping van water - en daarom geen koeling.

Een eenvoudig voorbeeld hiervan in actie is met zweet. Dit is waar het lichaam zich afscheidt om zichzelf te koelen. En de hoeveelheid warmteoverdracht hangt af van de verdampingssnelheid, die op zijn beurt afhankelijk is van de luchtvochtigheid en temperatuur. Daarom zweet je meer op warme, vochtige dagen.

Een ander, recenter gebruik van verdampingskoeling is in de "zelfregulerende" drankenbus. Een compartiment in het blik bevat een droogmiddel en een koelvloeistof. Vlak voordat u uit het blik drinkt, komt het droogmiddel in contact met de koelvloeistof om verdamping te veroorzaken.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van een draagbare verdampingskoeler?

* Super energiezuinig

Het gebruik van draagbare luchtkoelers is zeer kosteneffectief om uw plaats te koelen zonder veel geld uit te geven aan elektriciteit. Moeraskoelers kosten tot 50 procent minder dan airconditioners die gekoelde koelsystemen gebruiken. Omdat de benodigde bedrijfskosten alleen voor water en elektriciteit zijn. Zelfs sommige ontwerpen voor moeraskoelers hebben geen elektriciteit nodig.

* Geen uitstoot

Omdat het systeem een lage CO2-voetafdruk achterlaat, produceert het geen uitstoot. In tegenstelling tot andere traditionele koelsystemen heeft de verdampingskoeler geen koelgas of compressor. Bovendien komen er geen giftige chemicaliën in de lucht vrij. Moeraskoelsystemen gebruiken geen koelmiddelen die mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. De meeste koudemiddelen die in airconditioningsystemen worden gebruikt, tast de ozonlaag van de aarde aan. Als gevolg hiervan veroorzaken ze opwarming van de aarde.

4

* Voorkomen van luchtvervuiling

De koeler is uitgerust met een filter om geurtjes en vuil uit de binnenlucht te filteren. Bijgevolg zal de kwaliteit van de binnenlucht in uw kamers aanzienlijk worden verbeterd. De koeler is niet alleen milieuvriendelijk, maar beschermt ook de kamers in uw huis tegen luchtvervuiling. De Airy Plant is nog een ander zeer innovatief product dat veel wordt gebruikt om lucht op een efficiënte manier zonder energie te zuiveren.

* Draagbaar en praktisch

U kunt de koeler eenvoudig naar elke kamer slepen. Je kunt het apparaat ook eenvoudig inpakken, omdat het is ontworpen om moeiteloos te worden verplaatst.

* Kostenbesparende installatie

In tegenstelling tot de traditionele airconditioners, kunt u uw draagbare verdampingskoeler op een goedkope manier instellen. Deze systemen zijn kostenefficiënt gezien het feit dat het niet nodig is om een bedrag te reserveren voor het installeren van het apparaat. U kunt de verdampingskoeler in de online winkels kopen en eenvoudig in elke kamer installeren. Nadat een bepaalde periode is verstreken, wordt aanbevolen om het waterreservoir, de motor en de filteronderdelen te reinigen. Gelukkig kunt u de taken uitvoeren zonder voorafgaande expertise of ervaring.

* Voegt vocht toe

De verdampingskoeling verhoogt het vochtgehalte in uw huis. Daarom komt de koeler van pas als u in een regio woont waar het klimaat droger is. De standaard AC-systemen hebben een groot nadeel. In tegenstelling tot de verdampingskoeler, halen de traditionele AC-units binnenshuis vocht uit de omgeving. Merk op dat het verwijderen van vocht uit de binnenlucht mogelijk ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Bovendien zal de huid waarschijnlijk barsten of uitdrogen.


Neem contact op met Shine

1 (2)


Hot Tags: plastic watertankvorm in draagbare verdampingskoeler, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like