Portable Air Cooler Fan Blade Molding

Portable Air Cooler Fan Blade Molding

Aoxu Mold houdt zich aan de zakelijke geest van "verantwoordelijkheid, goede houding en detailoriëntatie", en altijd gericht op de kernteambuilding. Ons bedrijf heeft een goede relatie met een aantal bekende ondernemingen en geniet een goede reputatie bij klanten in het buitenland. Ons bedrijf belooft: redelijke prijs, goede kwaliteit, zorgeloze service na verkoop en snelle reactie op het verzoek van de klant.
Praat nu

Productdetails

Wanneer u een realistisch matrijzenbouwbedrijf in China wilt vinden, is het allerbelangrijkste om voor het eerste bezoek te kijken naar hun productievermogen en ontwerpvermogen, ook aandacht te besteden aan hun kwaliteitscontrolesysteem. Al deze kunnen u helpen samenwerken met een goede leverancier van matrijzenbouw.

Hier kijkend naar onze Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

1. Productievermogen

uitrusting

We gebruiken een volledig assortiment van CNC-bewerkingscentra, grote portaalfreesmachines, verticale freesmachines, CNC-graveermachines, elektrische vonk (EDM), draadscharen, enz .. We hebben geavanceerde technologie voor CAD / CAM / CAE-ontwerp en rijke ervaringen in het maken van plastic matrijzen. Geavanceerde kunststof gietprocessen zorgen ervoor dat we grote vormen, complexe mallen, diepe holle mallen en hoge precisie mallen kunnen produceren.


2. Ontwerpvermogen

We hebben een sterk technisch team, dat meer dan 15 jaar ervaring heeft met het maken van matrijzen. Onze ontwerpers zijn goed in het ontwerpen van nieuwe producten en de vormstructuur. Om defecten tijdens de productie van kunststof matrijzen te voorkomen, voeren we meestal de schimmelstroomanalyse voor de matrijs uit voordat we eraan beginnen. Na analyse van de schimmelstroom bepalen we de poort en de structuur van de schimmelinjectie. Daarom kan de mal met succes en soepel worden afgewerkt.

Onze vorige schimmelstroomanalyse voor uw referentie:

Engineering-pic-06


3. Kwaliteitscontrole

Voordat we de producten aan klanten leveren, moeten we allemaal het bijbehorende kwaliteitscontroleproces doorlopen om de perfecte standaard te bereiken.

Voortdurend onderhoud en verbetering van de effectiviteit van ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Periodieke evaluatie van huidig kwaliteitsbeleid en doelstellingen om de effectiviteit en geschiktheid ervan te waarborgen.

We zullen een onbetwistbaar integriteitsniveau handhaven met onze klanten, onze leveranciers en ons team.

20150907153726532653


Blader door axiale ventilatorbladen op waaierdiamater

1. KLEIN (8,7 inch - 30 inch)

1


2. MEDIUM (30,01 inch - 48 inch)

2


3. GROOT (48,01 inch - 84 inch)

3


4. X-LARGE (84,01 inch - 108 inch)

4


Machine voor het testen van het dynamisch balanceren van de ventilatorbladen

1. Wat is dynamisch balanceren?

Definitie van dynamische balancering: “Dynamische balancering is een manier om machines te balanceren door onderdelen snel te roteren en de onbalans te meten met behulp van elektronische apparatuur. De gemeten onbalans kan vervolgens worden gecorrigeerd door gewicht toe te voegen aan of af te trekken van de roterende delen totdat de trillingen zijn verminderd. ”

Kortom, alle machines hebben een vorm van resterende trillingen. Enorme trillingen in roterende machines kunnen een hoog geluidsniveau veroorzaken en nog belangrijker, de levensduur van componenten aanzienlijk verkorten. Het zou dus ideaal zijn om alle oorzaken van trillingen te verwijderen en de machine volledig soepel te laten draaien. Het balanceringsproces is het verwijderen of toevoegen van gewicht aan het apparaat, zodat dit effectieve massacentrum de ware as nadert.

Naast dynamisch evenwicht is er ook statisch evenwicht. Wanneer een onderdeel statisch in balans is, bevindt het zwaartepunt zich op de rotatieas. Dit betekent dat het onderdeel stationair blijft op een horizontale as, zonder dat er remkracht wordt uitgeoefend. Het heeft ook geen neiging om te roteren vanwege de zwaartekracht.

balancing

2. De machine om de rotatie dynamische balancering te testen

De balanceringsmachine produceert de verticale balanceringsmachine met één vlak voor schijfrotoren, wielvorm of kleine ventilatoren met een diameter tot 200 kg en een diameter van 1000 mm in een plaat. De machine is breed uitgerust in meerdere industrieën en niet alleen voor productie, balancering dienstverlener, maar ook voor reparatiewerkplaats van machineonderdelen. De machine kan binnenin een pneumatische opblaasklem worden geïnstalleerd als verzoek van de klant voor de immobilisatie van rotoren. De rotor kan worden gelast, gefreesd of geboord zonder demontage van de balanceermachine. De accessoires van de verticale balanceermachine omvatten de instelling van de freesmachine op de tafel voor rotorherwerking. Er is voor gezorgd dat de rotor die u van de balanceringsmachine opstijgt 100% prefect zou zijn.


Contact matrijzenbouw bedrijf --- Shine

sales1@aoxumoulds.com

1 (2)


Hot Tags: draagbare luchtkoeler fan molding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like