Badkamer kunststof afvoerputje injectievorm

Badkamer kunststof afvoerputje injectievorm

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd, uw leverancier van oplossingen voor het vervaardigen van matrijsproducten, werd in 2003 opgericht in de Mould Hometown van Huangyan, Taizhou. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van kunststof spuitgietmatrijzen, SMC-compressievormen, spuitgietmatrijzen en onderdelen massaproductie.
Praat nu

Productdetails

In vergelijking met de stalen, is het kunststof afvoerproduct voor vloeren goedkoper en gemakkelijker te monteren. Om dergelijke soorten plastic onderdelen te maken, heeft u één spuitgietmatrijs nodig om aan te passen.


Vereisten voor het kopen van een plastic mal

1. Veel harsen en additieven met een hoge corrosiebestendigheid hebben corrosie-effecten op het oppervlak van de holte, waardoor het metaal op het oppervlak van de holte oplost en eraf valt, de toestand van het oppervlak verslechtert en de kwaliteit van de plastic onderdelen verslechtert. Daarom, het beste gebruik van corrosiebestendig staal, of holte oppervlak chroom, bekken nikkel behandeling.

2. Goede slijtvastheid de glans en precisie van het oppervlak van plastic onderdelen zijn direct gerelateerd aan de slijtvastheid van het oppervlak van de plastic vormholte, vooral wanneer sommige kunststoffen worden toegevoegd met glasvezel, anorganische vulstof en sommige pigmenten, ze bewegen samen met de kunststof smelt in het stroomkanaal en de vormholte met hoge snelheid, waardoor er grote wrijving ontstaat op het oppervlak van de vormholte. Als het materiaal niet slijtvast is, zal het snel slijten, waardoor de kwaliteit van kunststof onderdelen in het gedrang komt.

3. Uitstekende maatvastheid bij het vormen van plastic, temperatuur van de plastic holte om meer dan 300 reach te bereiken. Om deze reden is het beter om gereedschapsstaal (warmtebehandeld staal) te selecteren met de juiste hardingsbehandeling. Anders wordt de microstructuur van het materiaal gewijzigd, waardoor de maat van de plastic mal verandert.

4. Gemakkelijk te verwerken matrijsdelen zijn meestal gemaakt van metalen materialen, sommige van de structurele vormen zijn zeer complex. Om de productiecyclus te verkorten en het vermogen te verbeteren, moeten matrijsmaterialen gemakkelijk te verwerken zijn in de vorm en precisie die de tekeningen vereisen.

5. Kunststof onderdelen met goede polijstprestaties vereisen over het algemeen uitstekende glans en oppervlaktecondities, dus de oppervlakteruwheid van de holte moet zeer klein zijn, dus het is noodzakelijk om het oppervlak van de holte te bewerken, zoals polijsten, slijpen, enz. Daarom mag het geselecteerde staal geen ruwe onzuiverheden en poriën bevatten.

6. Om de hardheid en slijtvastheid te verbeteren, wordt in het algemeen een warmtebehandeling uitgevoerd voor de plastic mal, maar deze behandeling zou de grootte ervan zeer weinig moeten veranderen. Daarom kunt u het beste het voorgeharde staal selecteren dat kan worden bewerkt.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd., uw leverancier van oplossingen voor het vervaardigen van matrijsproducten, werd in 2003 opgericht in Huangyan, Taizhou, Mold Hometown. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van kunststof spuitgietmatrijzen, SMC-compressievormen, spuitgietmatrijzen en massaproductie van onderdelen.

1 (1)

Dit zijn de belangrijkste vormen die we maken:

♦ Auto-serie: auto-interieuronderdelen, bumpers, instrumentenpanelen, deurpanelen en andere accessoires.

♦ Serie huishoudelijke artikelen: plastic stoelen, plastic tafels, babybadjes, plastic bekers, bloempotten, plastic containers, boodschappenmanden, wasmanden, plastic dozen, enz.

♦ Logistieke serie: omzetdoosvorm van de bierfles, fruit, brood, aquatisch product, plastic bakvorm, enz.

♦ Serie huishoudtoestellen: TV-voorkant, TV-achterkant, monitorcover, airconditioning of koelkast, plastic onderdelen van de wasmachine, enz.

We hebben langdurige zakelijke relaties opgebouwd met veel bekende bedrijven over de hele wereld.

Wij heten u van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken en uw bedrijf uit te breiden!


Matrijsontwerp van Aoxu-bedrijf

Aoxu Mold heeft een groep concurrerende vormgevingsontwerpers die efficiënt en nauwkeurig 3D-, 2D- en andere vormgevingsontwerpen kunnen ontwerpen. Tegelijkertijd worden CAD / CAM / CAE, ProEngineer en Solidworks UG-ontwerpsoftware geïntroduceerd om de ontwerpkwaliteit en voortgang te verbeteren. Om ontwerpfouten te minimaliseren, wordt rekening gehouden met de werkelijke bewerkingsomstandigheden om een ​​modelstroomanalyse voor de productstructuur uit te voeren. MOLDFLOW-software wordt gebruikt om de harsstroom in de holte te simuleren, de matrijsontwerper de beste oplossing te bieden en de ontwikkelingscyclus van de matrijs aanzienlijk te verkorten.

B2174CA4A9B951DE1EBCBC43FAB412FC


Kwaliteitscontrole van Aoxu Mold

Kwaliteitscontrole bestaat in elke schakel van elk project vanaf het begin. We demonstreren deze toewijding, ontwerp en productie om maximale waarde voor klanten te creëren. Klanttevredenheid is het maximum van onze bedrijfsdoelstellingen. Dit motiveert ons om de vaardigheden van het personeel en de kwaliteit van hun diensten voortdurend te verbeteren om deel te nemen aan marktconcurrentie. Zodra de CAD-gegevens zijn ontvangen, wordt de mal vervaardigd, gevormd, getest en geïnspecteerd door de interne coördinatenmeetmachine (CMM). Intern worden al deze activiteiten uitgevoerd met strikte kwaliteitscontrolerichtlijnen van onze ervaren medewerkers om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

image

* Belangrijkste QC-procedure:

Mold Design Control

Inspectie van vormstaalhardheid
Inspectie van schimmelelektroden

Inspectie van vormkern en holtestaalmaat

Inspectie van malvoormontage

Mold Trial Report en Monsters Inspectie

Eindinspectie vóór verzending

Inspectie exportproductpakket

* Belangrijkste QC-apparatuur:

CMM-machine

Optische projector


Het onderhoud van de badkamer kunststof afvoerputje injectievorm

Terwijl de massaproductie wordt voortgezet met behulp van mallen voor kunststof spuitgieten, hopen de gascomponenten die worden gegenereerd door het plastic, roet of vocht in de atmosfeer zich op op de oppervlakken van de metalen onderdelen of in de openingen tussen de geneste delen, waardoor ze de oorzaak worden van vormfouten. Daarom is het noodzakelijk om de mal periodiek te demonteren en schoon te maken. Het demonteren en reinigen van mallen gebeurt over het algemeen volgens de volgende procedure:

image

Om het onderhoud gemakkelijk te maken, is het verstandig om technieken toe te passen bij het ontwerpen van de mal. Enkele ideeën hiervoor worden hieronder gegeven.

* Verbetering van de nauwkeurigheid van het referentieoppervlak.

* Zorg voor tocht in de omgeving van het spouwblok.

* Zorg voor tocht in het onderste deel van de uitgegraven zak.

* Afschuinen van de omtrek van het onderste oppervlak van de holte.

* Instellen van hulpgaten en hulpgroeven voor demontage en montage.

* Instellen van positioneringsonderdelen (sleutel, kloppen, etc.).

* Toevoegen van een smeerstructuur.

* Technieken voor een toewijzingsregel voor onderdeelnummers.

* Opstellen van een handleiding voor het onderhouden van matrijzen.

* Technieken voor een gasontluchtingsconstructie.


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope badkamer kunststof afvoerputje injectievorm in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van badkamerproducten in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China, tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu te informeren over de details.
Hot Tags: badkamer kunststof afvoerputje injectievorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like