Closestool Cover Mold Huishoudapparaat Injectie Mold

Wasmachine Deel Mold Mold Details 1: 1.Holte: Enkele 2. Mold Materiaal: P20H, 718H, enz. 3. Runner: hot runner, koude runner 4. Levertijd: 45 dagen 5. Ontwerpsoftware: UG, PROE, CAD 6 Mould base: zelfgemaakte mould base 7. Mould leven: boven 500.000 shots 8. Pakket: houten kisten of volgens ...
Praat nu

Productdetails

Closestool Cover Mold Huishoudapparaat Injectie Mold

Mold Details

1.Cavity: Single

2. Vormmateriaal: P20H, 718H, enz

3. Runner: hot runner, koude runner

4. Levertijd: 45 dagen

5. Ontwerpsoftware: UG, PROE, CAD

6. Vormbasis: eigengemaakte vormbasis

7. Vormleven: meer dan 500.000 schoten

8. Pakket: houten kisten of volgens klantenvereiste.


Afbeelding van het eindproduct

QQ 图片 20180717101339.png


Hoe een perfect spuitgegoten onderdeel te ontwerpen

Bij het gebruik van het spuitgietproces om producten te produceren, als gevolg van ongelijke koeling en ongelijke krimp van de kunststof in de matrijsholte en onredelijk productstructuurontwerp, worden verschillende defecten van het product gemakkelijk veroorzaakt:

Gecondenseerde, gelaste markeringen, luchtgaten, vervorming, borstelen, topwonden, knipperen.

Om een spuitgietproduct van hoge kwaliteit te verkrijgen, moeten we bij het ontwerpen van het product volledig rekening houden met de structuur en het vakmanschap. Hieronder worden de belangrijkste structurele kenmerken van het spuitgietproduct geanalyseerd om de methode van spuitgietfouten te voorkomen.

Openingsrichting en scheidingslijn

Elk spuitgietproduct moet eerst zijn vormopeningsrichting en scheidingslijn aan het begin van het ontwerp bepalen om ervoor te zorgen dat het kerntrekmechanisme wordt geëlimineerd en de invloed van de scheidingslijn op het uiterlijk wordt geminimaliseerd.

Nadat de vormopeningsrichting is bepaald, is de structuur van de ribben, drukknopen en uitsteeksels van het product ontworpen om zoveel mogelijk consistent te zijn met de richting van vormopening, om het uittrekken van de kern en de lengte van het schimmelleven.

Bijvoorbeeld: De richting van het openen van de vorm van de bumper is in het algemeen de carrosserierichting χ. Als de openingsrichting van de matrijs inconsistent is met de χ-as, moet de ingesloten hoek worden opgegeven in de producttekening.

Nadat de openingsrichting van de matrijs is bepaald, kan een geschikte scheidingslijn worden gekozen om het uiterlijk en de prestaties te verbeteren.

Trekhoek

Geschikte trekhoeken kunnen productverzameling voorkomen. De diepgang van het gladde oppervlak moet groter zijn dan 0,5 graden, het oppervlak van de fijne striae is groter dan 1 graad en het oppervlak van de ruwe striae is groter dan 1,5 graden.

Een geschikte trekhoek kan letsel aan de bovenkant van het product voorkomen.

Wanneer het structuurproduct met diepe holte is ontworpen, is de vereiste externe helling van het oppervlak kleiner dan de interne helling van het oppervlak, om ervoor te zorgen dat de vormkern niet wordt afgeweken tijdens het spuitgieten, een uniforme wanddikte wordt verkregen en de materiaaldichtheid van de productopening gebied is gewaarborgd.


De koeling in de mal

Koeling is een uitdaging in het ontwerp van spuitgietproducten en de geboorde koelleidingen worden geplaatst waar koeling het meest nodig is. Voor een betere productiecontrole zijn de meeste spuitgietproducten ontworpen met verschillende afzonderlijke koelzones. De nek en bodem moeten de meeste warmte afvoeren, waardoor de meest efficiënte koeling nodig is.

De ontwerpdiepte van het opengesneden gebied kan een belangrijke factor zijn in de opbrengst en kwaliteit van het onderdeel. Het blanco gebied is waar het overtollige plastic binnenkomt wanneer het onderdeel wordt geblazen. Het type en de vorm van de gesneden plano kunnen het lassen van een onderdeel bepalen. Het materiaal waaruit de mal is vervaardigd, moet een hoge warmtegeleiding en voldoende snijkantsterkte hebben. Het huidige aluminium 70/75 is een hoogwaardige legering voor de meeste vormen. Vanwege de goede bewerkbaarheid van het metaal wordt de holte meestal machinaal gesneden. Mallen van koperlegeringen hebben ook hoge warmteoverdrachtseigenschappen en een goede corrosieweerstand. De kosten zijn echter hoog, de prijs is duur en omdat het aandeel drie keer dat van aluminium is, kan het ernstiger zijn in de vormmachine. De vorm van de staallegering kan gemakkelijk worden gerepareerd door lassen of mozaïek.

De thermische geleidbaarheid van gegoten aluminiummallen is slechter dan die van aluminiummallen. De blindpoort van de holte moet meestal worden gebroken met koperlegering of roestvrij staal, omdat de sterkte en hardheid van het gegoten aluminium van het spuitgietproduct niet kan voldoen aan de vereisten van de snijkant.

Voor hardere harsen zijn staal of koperlegeringen vereist als blanco materiaal. Soms wordt het lege gebied met lucht gesneden om de koeling van het plastic te versnellen, overtollig materiaal te verwijderen en componentvervorming te voorkomen. uitlaat. Om het gas tijdens het blaasvormen van het onderdeel snel te laten ontsnappen, moet de vorm worden ontlucht. De meest gebruikelijke en economische uitlaatgasmethode is oppervlakte-ventilatie. Diep stralen of textuur van de holte helpt ook bij het ontluchten. Een andere belangrijke reden voor het ontluchten (voor die delen waar plastic in nauw nauwe cellen moet worden geblazen) is om details te tonen.Geplaatst door Leila

E-mail: leila@aoxumoulds.com

Mob (What's app): +8613606826958

2Hot Tags: dichtstbijzijndeool deksel schimmel huishoudtoestel spuitgiet, huishoudtoestel spuitgiet

Onderzoek

You Might Also Like