Elektrische aansluitdoos PVC-mal met verschillende manieren

Aoxu streeft naar uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs, "Quality and Service First", het principe dat we nastreven, is precies de reden waarom we een zakelijke relatie met klanten uit de hele wereld hebben opgebouwd.
Praat nu

Productdetails

Elektrische aansluitdoos PVC-mal met verschillende manieren

1 Productmateriaal: PPR, PP, PP + GF, PP + TALC, PE, ABS, POM, PPH, enz .; PC, PS, PMMA voor transparant

Steel of Mold Base: afhankelijk van product, kunnen we klanten helpen om het geschikte materiaal te kiezen (S45C, S50C, LKM, etc.)

Steel of Cavity & Core: afhankelijk van het product, kunnen we klanten helpen het geschikte materiaal te kiezen

Buderus: 1.2311, 1.2738, 1.2344, 1.2316, BPM-HH, SUS-420, etc.

Finkl: P20, Hip-20, H13, etc.

Hitach: NAK80, DAC, FDAC, SKD61, etc.

Assab: 618, 718, STAVAX, etc.


6 Holtegetal: enkel of meervoudig

Type loper: warm of koud

Demould Type: Automatisch

Bewerkingsmachine: CNC-freesmachine, CNC-draaimachine, EDM, draadsnijmachine, enz.

Ontwerpsoftware: UG, PRO-E, Auto CAD, enz.

Kerntrek- of uitwerpsysteem: motor, oliecilinder, stripplaat, engelenpen, uitwerppen, enz.

Oppervlakteafwerking: textuurarcering, EDM-arcering, polijsten, diamantpolijsten, enz.


Vijf stappen van kunststof schimmelverwerking

1. Effectief beheer van productdatabeheer, datamanagementtechnologie en tekeningbestandsbeheer: voor effectief matrijsproductdatabeheer, procesgegevens, tekeningen en uitgebreid beheer, kan het de consistentie van documenten en tekeningversies waarborgen; dit kan efficiënt delen bewerkstelligen. En efficiënt gebruik van zoekopdrachten. Kan een complete computerdatabase voor bestandsbeheer bouwen, ontwerptekeningen, dispersie, spreiding van organisatieconcentratie, geïsoleerde informatie vóór gebruik verzamelen, om inconsistentie door ontwerp, 2D, 3D, originele instellingen, wijzigingen, verwarring van onderhoudsversies, 3D-model en 2D-tekeningen te voorkomen. gegevens, ontwerpstandaarden voor 2D-tekeningen, problemen veroorzaakt door chaos zijn niet gemakkelijk op tijd te vinden en te corrigeren, resulterend in schimmelaanpassing en nabewerking, of zelfs ongeldig, toenemende matrijsproductiekosten, verlenging van matrijsfabricagecyclus en problemen.

2. Om plastische matrijstekeningen, verwerkingstechnologie, fysieke gegevensconsistentie en integriteit te handhaven, door middel van effectieve, zorgvuldige en rigoureuze testmethoden om de consistentie en integriteit van matrijstekeningen, verwerkingstechnologie, fysieke gegevens te waarborgen.

3. Het ontwerp en de fabricagekosten van elke plastic mal moeten op tijd worden samengevat: controleer effectief de verdeling van de werktransportband in de werkplaats, beheer effectief het slopen van het gereedschap; door het nauwkeurige ontwerp van de matrijsstructuur en efficiënte verwerking van matrijsonderdelen en nauwkeurige inspectie van de onderdelen, zal een wijziging in de vorige praktijk de extra kosten van matrijsonderhoud effectief verminderen, de werkelijke kosten van elke matrijs verkrijgen en de kwaliteit van de schimmel.

4. Het is de algehele planning, planning, ontwerp, verwerkingstechnologie, workshop productiesituatie, human resources informatie organische combinatie, effectieve coördinatie planning en productie, kan de kwaliteit en tijdige levering van plastic mallen effectief garanderen.

5. Zet een compleet en praktisch plastic matrijzenproductie managementsysteem op, vestig een compleet matrijzenproductie managementsysteem, realiseer productdatabeheer matrijzenproductie managementproces, procesdatabeheer, planbeheer, planningsbeheer, computerinformatiebeheersysteem, inclusief Planning, matrijsontwerp , plastic matrijzen, productieprocessen, winkeltaken en productinspecties, magazijnbeheer, modellering en gerelateerde hulpinformatie van planning tot voltooiing van de verzending, kunnen uitgebreid trackingbeheer bereiken.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , gevestigd in Huangyan, Taizhou, China, streeft naar uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs. "Kwaliteit en service eerst", het principe dat we nastreven, is precies waarom we een zakelijke relatie hebben met klanten van over de hele wereld. Meer dan 90% van onze matrijzen worden naar het buitenland geëxporteerd. Van harte welkom iedereen om te bezoeken, onderzoeken en onderhandelen over zaken, wij kunnen uw bedrijf van goede kwaliteit met een concurrerende prijs geven!

201810201420243441776


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: elektrische aansluitdoos pvc-mal met verschillende manieren, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like