Ventilator Cover Mold

Chinese professionele fan cover schimmel, meer dan 13 jaar voor het maken van schimmel.
Praat nu

Productdetails

Ventilator Cover Mold


Product applicatie

Positieve drukventilatie (PPV) is een veel voorkomende praktijk geworden in de brandweer, en naarmate de voordelen ervan meer gedocumenteerd en gevalideerd worden, blijft de praktijk wereldwijd groeien. Bewijs hiervan is te zien in het aantal verschillende PPV-fans dat nu op de markt is, evenals nieuwe technologieën die in de maak zijn.

Een grote game-wisselaar is de ingang van dual-powered fans die de markt betreden. Deze ventilatoren kunnen op batterij of airco werken, zijn meestal draagbaarder en compacter en gebruiken een cilindrische "jet" -stroom die geschikter is voor de meest gangbare toegangsweg die wordt gebruikt in PPV, ramen en typische man-deuren. De vooruitgang in streamtechnologieën heeft invloed gehad op de industrie en heeft de complexiteit van PPV-fanselectie vergroot. Al deze informatie kan het proberen maken om erachter te komen wat te zoeken in een ontmoedigende PPV-fan. Hopelijk kan dit artikel wat meer licht werpen op het onderwerp.

Toen PPV in de industrie werd geïntroduceerd, verschilden de fans niet veel en gebruikten ze allemaal kegeltechnologie. Met de juiste plaatsing functioneerde elke ventilator op een vergelijkbare manier en werd de volumetrische luchtstroom een gemakkelijke en geldige manier om de prestaties te meten. Een PPV-specifieke groep opgericht bij AMCA om dit te erkennen. Deze groep maakte gebruik van AMCA als een externe industriële tester om een gestandaardiseerde test te maken om de volumetrische luchtstroom van PPV-fans te beoordelen. Dit was eenvoudig, onbevooroordeeld en geweldig voor de industrie. Volumetrische luchtstroom, vaak aangeduid als "CFM" of "m3 / h", blijft een veelvoorkomende waarde waarnaar gekeken wordt om de prestaties van een PPV-ventilator te bepalen.  

1

In de afgelopen jaren zijn er dingen geëvolueerd en is de industrie verschoven. Jettechnologie werd geïntroduceerd en heeft consequent beter gepresteerd dan kegeltechnologie op kleinere, meer algemeen gebruikte drukverschilpunten, zoals menselijke deuren en ramen. Jettechnologie maakt gebruik van een geconcentreerde hogedrukstraalstroom en deze complete luchtstroom is gewijd aan ventilatie. Een conus, met zijn snel uitgebreide werkgebied, vermindert de werkdruk op deze gemeenschappelijke drukverschilpunten aanzienlijk en verspilt aanzienlijk luchtvolume dat de muur rond de deur beïnvloedt. Plots presteerde een 10.000 CFM AMCA-geclassificeerde ventilator met jettechnologie beter dan 13.000 - 14.000 CFM AMCA-geclassificeerde fans met behulp van de kegeltechnologie. Omdat man doors het primaire ventilatiepunt zijn, heeft de erkende prestatie van Jet Technology geresulteerd in de industriële verschuiving naar Jet Technology. Het is belangrijk op te merken dat AMCA een handig hulpmiddel is voor het vergelijken van vergelijkbare ventilatortechnologieën, maar niet moet worden gebruikt als een vergelijking voor verschillende technologieën. Vanwege deze verschillen zijn fanvergelijkingen moeilijk geweest voor zowel de koper als de fanfabrikant.

- De ventilator kan buiten de structuur worden geplaatst om in te blazen om positieve druk te creëren of binnen de structuur die uitblaast om negatieve druk te creëren.

Het is belangrijk om op te merken: u bouwt geen druk op door alle openingen op de structuur te sluiten. Een ventilator moet in staat zijn om een voldoende hoeveelheid lucht te genereren om druk op te bouwen met de gewenste stroompaden open. Volumetrische luchtstroom en druk moeten samenwerken voor echte ventilatoreffectiviteit met betrekking tot ventilatieprestaties.

Ventilatorprestaties zijn een belangrijke maatstaf voor elke batterijgevoede ventilator. Op batterijen werkende ventilatoren hebben de benadering van "jet" -technologie gekozen omdat deze in staat is om een goede druk in de structuur op te bouwen. Jettechnologie is een goede optie omdat deze goed werkt voor deuren en ramen voor mannen. De grootte van de jet heeft een dramatische invloed op de prestaties van de ventilator en de levensduur van de batterij. Jets met een groot oppervlak zijn intrinsiek efficiënter omdat de ventilator niet zo hard hoeft te werken om een luchtstroom met hoge stroom te creëren en de straalstroom groter is, wat resulteert in een groter volume meesleuren met minder vermogen. Grote jets verbeteren de ventilatorprestaties en / of verlengen de gebruiksduur van de batterij bij een bepaald prestatieniveau. Het is niet ongewoon dat een PPV-ventilator met een groter oppervlak beter presteert dan een PPV-ventilator met een kleiner oppervlak die een hoger gemeten CFM heeft. Het is belangrijk om de volumetrische luchtstroom in evenwicht te brengen met het gemaximaliseerde Jetstream-gebied. Deze balans levert een grote bijdrage aan de effectiviteit van de ventilator en moet worden overwogen. Recente tests uitgevoerd met fans die een vergelijkbare jettechnologie gebruiken, hebben dit bevestigd toen een 20-inch ventilator van 700 W vergelijkbare prestaties had als een 18-inch ventilator van bijna 1000 W en een hoger geclaimde AMCA-geclassificeerde CFM.

Met de nieuwste ventilator- en batterijtechnologie presteren op batterijen werkende PPV-ventilatoren beter dan op benzine aangedreven ventilatoren in het veld. De combinatie van gemak, prestaties en ruimtebesparende ontwerpen die u in de nabije toekomst kunt verwachten in de industrie verschuiven naar batterijgevoede PPV-fans.

De laatste jaren is er een groeiende trend geweest om fans met jettechnologie te selecteren en te gebruiken. Betekent dit dat de oude kegeltechnologie verdwijnt? Het antwoord is ... het zou niet moeten. Elke technologie heeft zijn plaats. Kegel is beter voor grote openingen, Jet is beter voor kleine openingen. Er zijn twee belangrijke componenten, druk en meesleepgebied.

Het punt waar lucht in de structuur wordt gedreven, is het punt waar druk wordt gegenereerd. Het is belangrijk om de opening te overwegen waar de lucht in de structuur wordt gedreven, het punt van druk / drukverschilpunt.

Het basisconcept is dat de grootte van de stroom evenredig moet zijn met de grootte van het ingangspunt terwijl de druk in de stroom wordt gemaximaliseerd. Voor een jet moet de openingsgrootte 1,5X-2,5X jetstream zijn voor meeslepen, grotere openingen zullen werken maar terugslag zal toenemen. Voor een kegel moet de vorm van de kegel direct overeenkomen met het toegangspunt. Kegelvormen werken beter op een grote opening zoals een garagedeur of een oproldeur. Een straalvorm werkt beter op kleinere openingen, zoals mandeuren of ramen. Het kiezen van een oproldeur / kegel boven een mandeur is echter niet zo productief omdat de druk van de kegel nog steeds beperkt is. Een hoogvolumestraal op een ingang met proportionele afmetingen zorgt voor hoge druk en volume, voor een hogere debietregeling en effectievere ventilatie. Dat gezegd hebbende, als de brandweeroproepen voornamelijk betrekking hebben op grote constructies met meer dan 50% schuif / oproldeuren, zouden PPV-ventilatoren met kegeltechnologie een goede keuze zijn.

Over bedrijf

Aoxu is een van het Chinese bedrijf voor het maken van matrijzen, dat veel kunststof matrijzen maakt. Gedurende meer dan 13 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren, hebben we rijke kennis opgebouwd en doorgaan!

Vanwege de sterke capaciteit van matrijzen en het brede assortiment gereedschappen, is Aoxu een succes bij de leverancier van firerce-matrijzen en is altijd de speciale persoon die de toonaangevende capaciteit voor matrijzen, hoge kwaliteitsnorm en de nieuwste vaardigheden op het gebied van matrijstechnologie uitdaagt.

Aoxu heeft geavanceerde tooling-apparatuur geïmporteerd om een hoge precisie-tooling-effect te verkrijgen en houdt daarom het beste Aoxu-strenge kwaliteitscontrolesysteem ook dank aan CMM-apparatuur die fijne gegevensfeedback kan geven voor alle componenten en inzetstukken die gereed zijn voor het bewerken. Zie het procesinspectieverslag, u begrijpt de Aoxu-kwaliteit en in het geval dat de componenten niet aan de gereedschapstolerantienorm voldoen, wordt deze opnieuw bewerkt of vervangen door nieuwe onderdelen. Dit is het grote voordeel voor de klant om de staat te controleren van de mal in opdracht van speciale technologische oplossingen.


Hoe Aoxu het bedrijf is dat topvormen maakt?

Vormontwerp

Met een compleet ontwerpsysteem is Aoxu verantwoordelijk voor toekomstgericht onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Door geavanceerde CAD / CAE / CAM-technologieën, en UG, CATIA, MOLD FLOW, PRO / E-software, voert het bedrijf productontwerpoptimalisatie uit om de productontwikkelingscyclus te verkorten en de kwaliteit van matrijzen te waarborgen. 232

Tweedimensionale grafiektekening, als een cruciale stap in het proces voor het maken van matrijzen, bevat uitgebreide voorschriften voor de grootte, prestaties, technische vereisten van verschillende delen van een matrijs, die de basis vormen voor testen en procesanalyse.

3D-ontwerp biedt levendige en visuele beelden die tweedimensionaal falen. Drie dimensionale tekeningen van het bedrijf worden getekend door de professionele technische staf. De virtuele beweging van producten en matrijzen kan de prestaties van matrijzen en producten tijdens de ontwerpfase laten zien, zodat de prestaties vooraf kunnen worden verbeterd en betere matrijzen en producten kunnen worden geproduceerd; bovendien verkorten de driedimensionale tekeningen de productiecyclus aanzienlijk en creëren ze onberekenbare economische voordelen voor klanten.

Hoge precisie in schimmelverwerking

Aoxu heeft de hoogste precisieapparatuur om te voldoen aan de verwerkingsbehoeften voor het maken van matrijzen, we hebben 6 sets CNC-freesmachines en 3 sets high-speed CNC-freesmachines.

Hoge verantwoordelijkheid

Aoxu bedrijf staat bekend om het maken van plastic mallen, we staan niet alleen bij klanten bekend als de goede kwaliteit, maar de goede after-sales service is de te vertrouwen factor. We willen de feedback van de klant krijgen, zien dat als de mal goed in uw plaats werkt en het dienovereenkomstige schema voor u maken om uw probleem op te lossen. Aoxu doet geen concessies als u ons vindt om te helpen.

We weten dat we sneller, hoger, sterker moeten gaan, dat wil zeggen dat we altijd ons best doen om het koelsysteem of het ontluchtingssysteem te optimaliseren om de mallen sneller te laten werken, om het gereedschap zorgvuldiger te laten werken om de mal te maken met hogere kwaliteit, om alle werkende teams sterker te maken op ontwerpgebied om de beste oplossing voor het maken van matrijzen voor u te bieden.


Kwaliteitscontrole

Aoxu heeft zijn eigen perfecte productie- en beheersysteem gemaakt. Er zijn strikte kwaliteitscontrolebeheer in elk proces. We doen ons best om fouten te voorkomen en proberen een einde te maken aan fouten naar het volgende proces. De reeksen: van ontwerpanalyse en inspectie van kunststofproducten tot het onderzoek naar ontwerpmogelijkheden van kunststof matrijzen, van materiaalaankoop tot kwaliteitsinspectie van materiaal, van selectie van verwerkingstechnieken, assemblage en installatie van kunststof matrijzen tot test van kunststof matrijzen, enz. Voor elke proces, er zijn homologe tabel en kwaliteit insoection standaard. Elke schakel moet zonder defect worden gewaarborgd, en dan kunnen we de geleverde plastic mallen gekwalificeerd houden.

Productontwerpinspectie:

Welk productontwerp door Aoxu ook wordt gemaakt of door cusomers wordt aangeboden, we maken altijd alle analyses en inspecties, zoals de haalbaarheid van kunststof gietprocessen, de structuur van kunststof gietvormen en de haalbaarheid van verplaatsingen, alle gerelateerde situaties voor het matchen van plastic componenten, enz. , schroot en andere onnodige reparaties van plastic matrijzen, die worden veroorzaakt door productontwerpfouten. Wij geloven dat we meer dan 10 minuten aan het ontwerp besteden, een maand kan in productie worden verkort.

Plastic mallen ontwerpinspectie:

Met nauwkeurige analyse, die rationaliteitsanalyse voor matrijzenontwerp, beste verwerkingsanalyse en matrijsstructuurtoepassing voorziet, biedt het de meest geschikte matrijzenprestaties en technische specificatie als klant vereist.

De inspectie heeft betrekking op vele aspecten, zoals schimmelintensiteit, schimmelstroomanalyse, schimmeluitwerping, koelsysteem, rationaliteit van geleidingssysteem, toepassing van mallen, reserveonderdelenspecificatie, machineselectie van de klant en toepassing van speciale vereisten, enz. Al deze moeten worden geïnspecteerd in overeenstemming met Aoxu-matrijzenontwerpstandaard.

Aankoopinspectie staal:

Er is een strikt inspectieproces en tijdcontrole van de aankoop van reserveonderdelen, de standaardisatie van de onderdelen, maatprecisie, hardheid van schimmel materiaal foutdetectie en ga zo maar door.

Verwerking kwaliteitscontrole:

Controleer de grootte nauwkeurig, voer zelfinspectie uit op alle reserveonderdelen voor gereedschap volgens de vereisten van tekeninggrootte en tolerantiegrenzencontrole. Alleen de inspectie doorstaan, kunnen de reserveonderdelen worden geleverd aan de volgende werkstap. Het is niet toegestaan om vorige verkeerde werkstukken naar de volgende bewerkingsstappen te laten stromen. Voor CNC-frezen moet het strikt worden gecontroleerd op procedures voordat het gereedschap wordt bewerkt. Na het bewerken controleren en controleren we de precisie door 3D-coördinaatmaatregelen. We hebben veel maatregelen: professioneel tooling werkstuk en acceptatiecontrole door kwaliteitsafdeling; rationeel werk verschuift systeem en tooling controlesysteem.

Kwaliteitsinspectie van matrijzeninstallatie:

Voer een volledige inspectie van matrijzen uit om de structuurconsistentie en reserveonderdelen te standaardiseren. Projectmanager en QC-mensen moeten allemaal deelnemen aan matrijzeninspectie volgens de bedrijfsstandaard en zorgen voor de productkwaliteit. Als er fouten worden gevonden, kunnen deze onmiddellijk worden gecorrigeerd. Het kan ook fouten voorkomen. Bovendien zullen we simultaan een onafhankelijke standaardiseringstest uitvoeren op het koelsysteem van mallen, het hydraulische oliekanaalsysteem en het hotrunner-systeem.

Acceptatie-inspectie op monsterafmetingen en kunststof matrijzen:

QC-afdeling moet de productinspectie uitvoeren en het testrapport binnen 24 uur na het testen van de schimmel indienen. Rapport moet volledige test en analyse van productgrootte, uiterlijk, injectietechnieken en fysieke parameter omvatten. We gebruiken verschillende inspectienormen en tools voor verschillende producten. In onze laboratoria doen we verschillende testen op hogedrukinjectie, hogesnelheidinjectie, langdurige automatische looptests, enzovoort. QC-afdeling geeft suggesties voor de aanpassing en verbetering van afgekeurde producten. We hebben een ruime ervaring opgebouwd die van toepassing is op de productie van matrijzen en bieden goede oplossingen voor meer en meer klanten. Samen met onze voortdurende verbetering van apparatuur en meet- en testinstrumenten, is onze productinspectie meestal professioneler.

Acceptatiecontrole van matrijzen testen:

Tot op zekere hoogte is ons matrijzenonderzoek gericht op het vinden van het kwaliteitsprobleem van schimmels, maar niet op het probleem. We hebben dus veel stappen in het testen van matrijzen, waaronder drooglopen, hogedruklager, injectie met hoge onkruid en noodzakelijke inspectie van matrijzeninjectie.

Matrijzen levering inspectie:

Volgens orderdocumenten, klantvereisten en bedrijfsstandaard, zullen we een strikte inspectie en acceptatiecontrole voor matrijzen uitvoeren. Deze gerelateerde documenten moeten vóór levering worden vastgelegd en gedocumenteerd met een ander inspectierapport.


Ondersteuning voor schimmelaccessoires

3


Neem contact met ons op

leila@aoxumoulds.com

2

Wij zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van het bedrijf gebaseerd is op een constante hoeveelheid bestellingen van klanten, dus Aoxu heeft zich vanaf het begin aan het principe van klanten eerst, perfecte kwaliteit, gehouden.

Met de goede ideeën van klanten, na ons professionele ontwerp en presentatie, win-win in de finale.

Hot Tags: Fan Cover Mold, Plastic Fan Mold, matrijzenbouwbedrijf

Onderzoek

You Might Also Like