Waaiervorm

Waaiervorm

Aoxu Mold Technology is een fabriek die uw vertrouwen waard is. We doen wat we zeggen, doen alles op basis van het proces en zijn strikt aan de norm. Wij streven het succes van vormproef in de eerste keer na.
Praat nu

Productdetails

Waaiervorm


Gesteund door onze up-to-date productie-eenheid zijn we succesvol in het leveren van het beste assortiment waaiervormen aan onze klanten. Deze worden ideaal gebruikt in frissere ventilatoren, koelers, tafelventilatoren, standventilatoren en muurventilatoren. Onze producten worden geverifieerd op verschillende parameters om een optimale werking te garanderen.

Kenmerken

  • PP-ventilatorblad schimmel testen

  • ABS spuitgietmal voor ventilatorbladen

  • ABS ventilatorbladvorm met snel cyclusontwerp

  • Supreme kwaliteit

  • Duurzaam

  • Langdurig

Schimmel specificaties

Er zijn echter verschillende ventilatormallen, ongeacht de vorm van het kunststof ventilatorblad, Aoxu Mold Technology gebruikt de uiterst precieze 3- of 5-assige freesmachine voor het bewerken van de vormschuiven van het ventilatorblad. Daarom, zodra de afwerking gereed is, glanst het afscheid van de matrijs en past het perfect.

Aan de andere kant moet de spuitmal van het ventilatorblad een hoge precisie hebben bij het centreren van de ventilator met het buitenframe. Aoxu geeft een speciale oplossing voor de centreerplaats, daarom draaien de plastic ventilator en het frame na het monteren zonder testgeluid.

Kortom, Aoxu heeft de afgelopen jaren een volledig compleet kwaliteitscontrolesysteem opgezet voor het ontwerpen, bewerken en vormen van ventilatorbladen.

Mold naam: Fan blade schimmel

Productgrootte: 40 mm (diameter)

Vormholte: 1 holte

Matrijsafmetingen: 630x630x670mm

Geschikte machine: 380T

Vorm hoofdmateriaal: S136

Injectiesysteem: Yudo hot runner

Matrijsuitwerpsysteem: Uitwerpplaat

Mold Cycle Time: 18-20 seconden

Matrijs loopt: 1M schoten.

Levertijd: 45 werkdagen.

Mold Kenmerken: Multi-slider bewegingen, hoge precisie &. Saldotest geslaagd.


Lijst met verwerking van ventilatorvormen

Verwerkingstechniek:

Technici van de verwerkingstechniekafdeling moeten modellering controleren vóór matrijsproductie en regelingen treffen voor matrijzengereedschap. Het kan ervoor zorgen dat de matrijs met succes wordt geleverd binnen de kortste en rationele levertijd. Ook kan het een lange productiecyclus en problemen met materiaalafval voorkomen die worden veroorzaakt door onjuiste verwerking.

Doorlopende afdeling:

Medewerkers in de procesafdeling volgen de verwerking van de matrijzen elke dag, verzamelen het schema van de bewerkingsstappen van elke matrijs per foto en verstrekken een verwerkingsrapport voor de verkoopafdeling. In de tussentijd coördineren ze met de projectdirecteur om de productieverwerking en de modulatie van de apparatuur te controleren, en coördineren ze met elke afdeling om matrijzen te vertragen die het positief uitstel geven en zorgen ze ervoor dat de productieafdeling de tijd ophaalt in de volgende stap.


bedrijfsinformatie

Aoxu Mold Technology is gevestigd in het district Huangyan in Taizhou en onze fabriek heeft een oppervlakte van zesduizend vierkante meter. We zijn sterk in technologie en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof matrijzen.
Na bijna een decennium van ontwikkeling hebben we nu meer dan veertig medewerkers, waaronder 25 matrijstechnici en 9 matrijsmodellering en productontwerpingenieurs. In het bijzonder gebruikt ons bedrijf 3D-laserscanners om te helpen bij productontwikkeling en technische ontwerpafdelingen voor matrijzen.

2 We hebben ons eigen complete ontwerpcentrum voor spuitgieten. De CNC- en CAD / CAM-capaciteit en verwerkingsapparatuur zijn gekwalificeerd om producten van hoge kwaliteit te garanderen. Ons bedrijf staat consequent op ontwikkeling afhankelijk van betrouwbaarheid, bestaan afhankelijk van kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek afhankelijk van ontwikkeling, voordelen afhankelijk van management.
We doen ons best om klanten te voorzien van professionele ontwerpen en diensten en met het nemen van bodemprijzen om producten van topkwaliteit te krijgen. We streven naar langdurige en stabiele relaties met elke klant.
Uw tekeningen zijn welkom.


Mallen Order Management

Verkoopafdeling neemt rechtstreeks contact op met de projectafdeling voor alle communicatie en technische informatie. We begrijpen de klantbehoefte volledig en stellen één compleet record voor klanthistorie en technische gegevens op.

Verkoopafdeling en projectafdeling nemen afzonderlijk en duidelijk elke verantwoordelijkheid voor één project, en doen er alles aan om het hele project te realiseren.

Veel belang hechten aan levertijd en kwaliteit.

Elk detailpunt kan worden gevolgd tijdens het stromen van bestellingen. AOXU markeert elk proces op exact tijdstip en regelt elke missie onmiddellijk op het moment dat deze wordt vrijgegeven. Om elke vertraging te voorkomen of zelfs het ophouden van één project op te zoeken met de reden van het tijdsverschil van elke stap te kennen.

Elke ontmoeting tussen de projectafdeling en de productieafdeling regelt de bestelling goed en verbetert de kwaliteitsmentaliteit, de sterke uitvoering van de AOXU-kwaliteitsnorm en de standaard voor schimmeloliën.

Om het orderbeheer continu te verbeteren, geeft Aoxu regelmatig technische training voor de verkoopafdeling, projectafdeling, productieafdeling en QC-afdeling. Het is gericht op het aanleren van professionele vaardigheden aan elk personeel, zodat iedereen de kwaliteit van schimmels kan bewaken.


FAQ

  • Hoe weet ik of spuitgieten het juiste proces is voor mijn product?

Als u een hoge productie (1.000 of meer per jaar), lage kosten en herhaalbaarheid van uw product nodig hebt, is spuitgieten misschien wel wat u zoekt.

Er zijn ook geometrische overwegingen voor een spuitgietdeel. U kunt bijvoorbeeld geen spuitgieten van een fles, die is geblazen, en u moet geen lange profielen spuitgieten, zoals een raamkozijn of een pijp. Die zijn geëxtrudeerd.

  • Wat is het typische proces van een nieuw project?

Het begint meestal met een CAD-bestand, een tekening (van een volledig gedimensioneerde, door de computer gegenereerde tot een potlood servet) of een prototype.

We verzamelen vervolgens de gegevens die nodig zijn voor een offerte voor spuitgietmatrijzen en alle materiaalvereisten die u mogelijk hebt, die u kunt vinden op onze pagina Offerte aanvragen, of verkregen via ons interviewproces.

Zodra we alle informatie hebben die we nodig hebben, zullen we uw offerte voltooien.

Als het project wordt goedgekeurd, vragen we een initiële investering van 50% van de matrijskosten om de materiaalkosten te dekken, en begint het gebouw.

Wanneer de matrijs is voltooid, produceren we een voorbeeld van onderdelen waaruit deze is inbegrepen, die zijn inbegrepen in de prijs van de matrijs en wanneer onderdelen zijn goedgekeurd, wordt de resterende 50% van de matrijs gefactureerd Netto 30.

  • Welke gegevens zijn vereist voor het citeren van een spuitgietmatrijs?

We hebben meer informatie nodig, zoals de benodigde jaarlijkse hoeveelheid, materiaalvoorkeur, onderdeelafdrukken of CAD / STP / IGS-bestand, onderdeelvoorbeelden (indien beschikbaar), beschrijving van onderdeelapplicatie, tijdsbestek voor prototypedelen en tijdsbestek voor productiedelen.

  • Biedt u plastic fabricage- of prototyping-diensten aan?

Ja, maar alleen om het prototype-onderdeel te evalueren voordat productietooling wordt geproduceerd. We bouwen geen prototypetools als een service. We zijn een groot volume-molder en de hoeveelheid productiedelen van een prototype-tool is beperkt.


Neem contact met ons op

leila@aoxumoulds.com

2

Welkom industriële desinger, product desinger, crowd founding group, fabrieksmanager om met ons samen te werken!
  

Hot Tags: waaiervorm, plastic waaiervorm, ventilatorinjectievorm

Onderzoek

You Might Also Like