Plastic ventilatorbladvorm

Plastic ventilatorbladvorm

Plastic ventilatorbladvorm
Praat nu

Productdetails

Plastic ventilatorbladvorm


Basisprincipe van spuitgietontwerp

Indeling van de vormholte

Probeer een gebalanceerde lay-out te gebruiken;

De opstelling van de holte en de opening van de poort zijn symmetrisch, om te voorkomen dat de ongelijke kracht van de matrijs wordt gegenereerd en het probleem van de matrijsoverloop optreedt;

De spouwopstelling is zo compact mogelijk om de vorm van de mal te verkleinen.

spuitgiet stroomontwerp

Het kan het gesmolten plastic soepel geleiden om de holte te vullen, zonder wervelstroom, en kan soepel worden ontlucht;

Probeer de impact van de kernsmelt en het metalen inzetstuk aan de voorzijde van de kunststofsmelt te voorkomen om kernverplaatsing of vervorming te voorkomen.

Overwegingen met betrekking tot warmteverlies en drukval

Hoe kleiner het warmteverlies en de drukval, hoe beter;

Het proces moet kort zijn;

Het dwarsdoorsnedeoppervlak van het stromingskanaal moet groot genoeg zijn;

Probeer te voorkomen dat het stroomkanaal buigt en verander plotseling de stroomrichting (verander de richting met de booghoek);

De oppervlakteruwheid moet laag zijn wanneer de loper wordt verwerkt;

Gieten op meerdere punten kan de drukval en de vereiste injectiedruk verminderen, maar er zullen hechtingsproblemen zijn.

Stroombalans overwegingen

Bij het vullen met meerdere holten moet het stroompad in evenwicht zijn en moet het plastic zoveel mogelijk tegelijkertijd worden gevuld om de kwaliteitsconsistentie van elk vormproduct voor holtes te waarborgen;

Het shuntkanaal moet op een natuurlijke, gebalanceerde manier zijn

Als er geen natuurlijk evenwicht is, wordt de kunstmatige balansmethode gebruikt om het stroompad in evenwicht te brengen.

Afvalmateriaal overweging

Onder het uitgangspunt van een vlotte vulling zonder de stroom en het drukverlies te beïnvloeden, vermindert u het stroomvolume (lengte of dwarsdoorsnede) om de kosten van het genereren en terugwinnen van stroompadafval te verminderen.

koude materiële overweging

De juiste koude slak goed en overloopgoot zijn ontworpen op het glijsysteem om het koude plastic golffront in de beginfase aan te vullen om te voorkomen dat het koude materiaal direct de holte binnendringt en de vulkwaliteit beïnvloedt.

luchtuitlaat overwegingen van spuitgietontwerp

Het plastic moet soepel worden geleid om de holte te vullen en de lucht in de holte soepel te laten ontsnappen om het probleem van inkapseling en verkoling te voorkomen.

Kwaliteitsoverwegingen voor gegoten producten

Vermijd problemen zoals korte schoten, bramen, inkapseling, hechtingen, stroommarkeringen, jets, restspanning, kromtrekken en schimmeloffset;

Wanneer het stroomkanaalsysteem lang of meergroeiend is, moet het probleem van kromtrekken van het eindproduct als gevolg van ongebalanceerde stroom, onvoldoende drukbehoud of ongelijke krimp worden voorkomen;

Het uiterlijk van het product is goed, het verwijderen van de trimpoort is handig en de Gate Mark beschadigt het uiterlijk en de toepassing van het plastic onderdeel niet.

Productiviteitsoverwegingen

Minimaliseer de vereiste nabewerking, verkort de vormcyclus en verhoog de productie-efficiëntie.

Uitwerppunt overweging

Geschikte uitstootpositie moet worden overwogen om vervorming van het gevormde voorwerp te voorkomen.

Gebruik van plastic overwegingen

Kunststoffen met hogere viscositeit of kortere L / t vermijden het gebruik van stroomkanalen die te lang of te klein zijn.


Wanneer het project start:

1. Als u 3D STEP / IGES / X_T-tekening of 2D-tekening zou kunnen verzenden, gelieve ons direct vóór citaat te verzenden, dan zullen wij DFM en vormontwerp voor u doen.

2. Als u steekproeven zonder tekeningen hebt, gelieve ons direct steekproeven te verstrekken, kunnen wij 3D en citaat voor u ontwerpen.


Over ons

Aoxu is goed in het consumeren van verschillende vormen voor het vervaardigen van elektronische kunststof onderdelen, zoals elektrische doosvorm, schakelkastvorm en ventilatorvorm. Aoxu maakt een speciaal ontwerp voor de vorm van een ventilatorblad , dat zowel automatisch werkt als hoge precisie en hoge kwaliteit heeft.

Er zijn echter verschillende ventilatorvormen, ongeacht de vorm van het kunststof ventilatorblad, AOXU gebruikt de uiterst precieze 5axis-freesmachine van het merk DMG voor het bewerken van de schuiven van de ventilatorbladvorm. Daarom, zodra de afwerking gereed is, glanst het afscheid van de matrijs en past het perfect.

1. We kunnen verschillende soorten plastic mal voor elke klant volgens hun eis.

2.Het citaat kan worden verstrekt op basis van tekening of monster van de klant.

3. onze plastic mal zijn beide uitstekend in kwaliteit en concurrerend in prijs. Uw tevredenheid is gegarandeerd.

4. we eigen cnc-verwerkingscentrum, cnc-vonkmachines en diverse apparatuur voor het bewerken van matrijzen.

5. We richten ons op het voorkomen van misverstanden en wijzigingen nadat de schimmel is voltooid.

6.We hebben ook een CAD / CAM / CAE schimmelontwerp- en ontwikkelingscentrum opgezet.

Neem contact op
2Hot Tags: plastic waaierbladvorm, waaiervorm, plastic vorm

Onderzoek

You Might Also Like