Nek Hangende Type Mini Ventilator Plastic Behuizingsvorm

Nek Hangende Type Mini Ventilator Plastic Behuizingsvorm

We zullen voldoen aan de assemblagebehoeften van producten met verschillende complicaties, de stroomlevering naar het dok of distributiesites uitvoeren als de vraag van de klant.
Praat nu

Productdetails

Voor verschillende producten zijn de injectievormen meestal verschillend, dus het is noodzakelijk om er een specifieke classificatie voor te maken.
Volgens de structuur kunnen spuitgietmatrijzen voornamelijk worden ingedeeld in de volgende soorten:

(1) Spuitgietmatrijs met enkele scheiding

Er is slechts één scheidingsoppervlak tussen de twee platen en het materiaal van de spuitmond moet door handmatig werk worden gescheiden. Dit is de meest populaire mal die nu wordt gebruikt en neemt ongeveer 70% van de spuitgietindustrie in beslag.

(2) Spuitgietmatrijs met dubbele scheiding

Het wordt ook" genoemd, drie platen vormen" omdat er een extra hulpplaat is.

(3) Spuitgietmatrijs met zijscheiding

Als er holtes of knollen aan de zijkant van producten zijn, moeten er schuiven in mallen worden toegevoegd.

(4) Met automatisch lossen schroefinjectievorm

Als er een schroefdraad op producten zit, moet de spinschroefkern of ring in mallen worden toegevoegd. Indien nodig moet een speciale motor worden gebruikt die de schroef met schroefdraad uit producten kan halen.

(5) Met gelanceerd ontvormmechanisme op de vaste plaat

Gewoonlijk blijven de producten voor het gemak van het ontvormen in de bewegende plaat. Maar er zijn ook tijden vanwege de speciale limiet dat het product in de vaste plaat moet blijven, dan is een gelanceerd ontvormmechanisme nodig.


De componenten van spuitgietmatrijs bestaan ​​uit en zijn functie

Spuitgieten omvat voornamelijk de bewegende plaat en de bevestigingsplaat. Wanneer mallen werken, beweegt de bewegende plaat dicht bij de bevestigingsplaat en vormt een klembus en poortsysteem. Bij demontage zullen de twee platen scheiden en het uitwerpapparaat zal werken en het product naar buiten duwen. Zo is een cyclus afgelopen.

De structuur van elke vorm kan verschillend zijn, maar de componenten in een vorm zijn min of meer hetzelfde.

(1) vormdelen van de holte

Dit deel bepaalt voornamelijk de vorm en afmeting van producten, kernplaat vormt de binnenvorm en holteplaat vormt de buitenvorm.

(2) poortsysteem

Het is de hardloper voor het smelten van materiaal in de holte en het zal de stroming sterk beïnvloeden, dus dit is een belangrijk onderdeel van de productkwaliteit.

(3) Op klem gerichte instellingen

Dit onderdeel is om ervoor te zorgen dat de bewegende plaat en de bevestigingsplaat een verkeerde positie vastklemmen, zodat de producten de juiste maat hebben en elk onderdeel onafhankelijk functioneert zonder interferentie.

(4) temperatuurregelsysteem

Verschillende materialen zullen verschillende eisen stellen aan verwarming en koeling, dus dit systeem zal functioneren als een controller op temperatuur.

(5) ontvormsysteem

Mould open is afhankelijk van dit onderdeel.

(6) Scheidings- en kerntreksysteem

Schuiven moeten worden gemaakt wanneer er holtes of knollen aan de zijkant van producten zijn en ze moeten naar buiten gaan voordat de holte opengaat.

(7) Strut of vaste componenten

Elk onderdeel in de mal moet samen met schroeven worden gemonteerd.

(8) Ventilatiesysteem

Wanneer smeltmateriaal met hoge snelheid in de holte wordt geïnjecteerd, is er ook wat lucht. Het heeft veel invloed op de producten en moet op tijd worden afgevoerd.


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: hals hangende type mini ventilator plastic behuizing mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like