Outdoor USB Portable Fan Plastic Behuizing Spuitgieten

Outdoor USB Portable Fan Plastic Behuizing Spuitgieten

Als een bekende kunststof matrijs fabrikant in China, Aoxu Mould omvat een verscheidenheid van industrieën, van dagelijkse benodigdheden om allerlei complexe elektrische apparaten en auto-onderdelen.
Praat nu

Productdetails

Outdoor USB Portable Fan Plastic Behuizing Spuitgieten

Er zijn vele soorten plastic mallen, met inbegrip van spuitgietmatrijzen, extrusie mallen, plastic compressie mallen, en plastic zuigmatrijzen. De meest voorkomende zijn spuitgietmatrijzen. Kunststof spuitgietmatrijs is de meest gebruikte mal in de productie van thermoplastische producten. De verwerkingsapparatuur die overeenkomt met deze kunststof mal is een spuitgietmachine.

Ten eerste wordt het plastic verwarmd en gesmolten in het verwarmingsvat van de bodem van de spuitgietmachine.

Vervolgens reed door de schroef of zuiger van de spuitgietmachine. Het komt in de mal holte via de spuitgietmachine mondstuk en gieten van de mal systeem.

Ten slotte wordt het plastic gekoeld en gehard, en het product wordt verkregen door demolding.

Spuitgieten heeft de hoogste efficiëntie en de meest gebruikte producten. Spuitgietmatrijs zijn goed voor meer dan 95% van de gehele plastic mal.

Hoe kies je een betere mal maken bedrijf in Taizhou China?

Als een professionele mal maken bedrijf in China, Aoxu zou graag geven u een aantal tips om een betere mal maken bedrijf te kiezen, zodat u niet het geld en de tijd te verspillen.

* HunWerknemersen met name hun ingenieur en productiemanager zijn gekwalificeerd, maar de verkoop moet ook. De makkelijke test is om veel technische vragen te stellen aan die jongens en om hun kennis te beoordelen. Als ze je vertellen: "we doen altijd zo, en we weten niet waarom" dan moet je ergens anders kijken. Ik persoonlijk hou van fabrikanten die weten wat ze doen en die in staat zijn om hun core business onder de knie, omdat de dag waarop je een probleem dat ze kunnen identificeren en problemen snel op te lossen. Als ze moeten vertrouwen op X of Y om te proberen om het probleem te begrijpen dan kan het eeuwen duren om het op te lossen. Ik daag regelmatig fabrikanten uit die ik bezoek met de WHY-methodiek om te zien hoe ze reageren (vooral met de mensen waarmee je in contact komt). Het typische stereotype is de jonge Chinese verkoop die een Engelse graad als achtergrond heeft die Engels kan spreken, duw een citaat aan u maar wanneer u sommige technische details vraagt zal zij u "wachten ik moet de ingenieur vragen", dit betekent die mensen niet de tijd nemen om te begrijpen wat zij doen, wat zij verkopen en voor me zijn zij de slechtste verkoop ooit... Ik gebruikte om te werken in het verleden met dit soort mensen voor een MP4-speler, eindigde ik de productie van het product op onze eigen lopende band als ik was zo moe om meer technisch weten dat de mensen uit de fabriek.

* DeMilieuis schoon en idealiter droog. In het zuiden van China is de luchtvochtigheid zeer hoog. Heel vaak wanneer u plastic injecteert, moet u het drogen en ontvochtigen voor de injectie, zodat als er temperatuurvariatie na verloop van tijd uw deel niet zal barsten. Sommige fabrikant niet droog iets en gewoon het plastic materiaal in hun machine en injecteren meteen. Ergste als hun pers heeft no-hoper droger betekent dat ze injecteren zonder te drogen op alle. Het betekent gewoon dat ze niets weten dat ze doen en ze geloven plastic injectie is gewoon smelten wat plastic door het plaatsen van wat granulaat in een machine en door op knoppen.

*Machineonderhoud wordt goed uitgevoerd op het juiste moment (dit omvat kalibratie, reiniging etc...). Als machines niet goed en regelmatig zijn gekalibreerd, is de verandering om wat ontsporing op kwaliteit te krijgen in de loop van de tijd hoog zonder dat ze zelf niet begrijpen waarom.

* Bedrijf heeft eentrainingsprocesom elke werknemer te allen tijde te kunnen vervangen. Zeer weinig bedrijven hebben dit op een effectieve manier.

* Bedrijf heeft productie en kwaliteitRecord(Hoeveel gebreken op elke productie, wat voor soort gebreken etc... om traceerbaarheid en goede controle te hebben over wat er fout gaat, wanneer en hoe)

* Bedrijf heeftkunststof tooling productie in eigen huis. Het is veel gemakkelijker en verwijdert veel hoofdpijn om alles in huis te hebben, omdat het onverenigbaarheid tussen belanghebbenden mogelijk maakt

* Mogelijkheid om slecht plastic deel te scheiden. Zoals altijd, de productie spel is om te voorkomen dat het passeren van gebreken uit.

1 (1)

Met het aandringen op deze principes, Aoxu Mould verwerft vele lange termijn samengewerkt klanten uit de hele wereld. Ook verwelkomen wij uw bezoek aan ons bedrijf van harte!


Voor een hoge behoefte aan oppervlaktemal is de polijststap belangrijk.

Hoe krijg je een betere polijsten op schimmel?

Zoals bekend is bij veel schimmelfabrikanten, spuitgietmatrijzen is een groot knelpunt voor hen. Dus hier wil ik een paar tips en methoden die kunnen helpen om de doorvoer en winst te verhogen te introduceren.

image

1. Drie methoden voor het polijsten van spuitgietmatrijzen

* Stuur het werkstuk naar een toegewijde, professionele polijstmachine.

* Gebruik geschoolde schimmel makers om het polijsten te doen.

* Train een in-house mal polijstmachine die de overgrote meerderheid van het werk behandelt.

Het leveren van een professionele service van polijsten is zeer moeilijk voor veel winkels.

2. Er zijn verschillende voordelen aan het verzenden van uw werk buiten:

* Het is vaak veel minder duur dan het gebruik van uw schimmel makers of in-house polijstmachine.

* De doorlooptijd kan zeer snel zijn en maakt het plannen gemakkelijker, soms.

* De kwaliteit is meestal meer consistent, vooral als je eenmaal een relatie met het bedrijf te ontwikkelen.

* Met behulp van een externe mal bedrijf elimineert de kosten van het inhuren van een andere werknemer en het betalen van de lonen en voordelen in verband.

3. De nadelen van het gebruik van een externe dienst kunnen zijn:

* Verzending en planning kan bijna onmogelijk zijn om in te passen met de hectische aard van het maken van schimmels. De workflow verloopt zelden zoals gepland, waardoor het moeilijk is om de werkstukken de nodige dagen op te sturen.

* Communicatie kan buitengewoon moeilijk zijn als het gaat om zaken als afsluitgebieden, oppervlakteafwerkingsvereisten, gebieden om te vermijden, het polijsten van gebieden die vervolgens worden weggezet, enz.

* Sommige afwerkingen vereisen niet dat veel vaardigheid en de kosten van een extern bedrijf kan niet worden gerechtvaardigd. Het is misschien gewoon makkelijker om het te doen in-house als het werk is eenvoudig en relatief snel.


Tips voor u om de kosten van plastic gieten te besparen

1. Als u een plastic fabrikant, niet alleen aannemen dat je een materiaal dat de beste eigenschappen heeft wanneer u het selecteren van een soort materiaal voor uw product. Veel mensen overcompenseren door materialen te selecteren die ze niet echt nodig hebben. Aangezien het materiaal wordt verkocht door het pond, dit drijft het stuk deel prijs omhoog. Zoek uit wat uw behoeften zijn, en vraag om ideeën van materiaalvertegenwoordiger om het beste materiaal te kiezen kan niet alleen voldoen aan de standaard, maar ook geschikt voor kunststof gieten. Deze jongens zullen u helpen om een materiaal dat het beste voldoet aan uw criteria te selecteren, en bespaart u veel geld.

Outdoor USB Portable Fan Plastic Housing Injection Molding

2. Probeer de secundaire processen zo min mogelijk te maken, zoals padprinten, aangepaste inzetstukken, enz. Al deze processen vereisen uitgebreide setup tijden en kosten die moeten worden gespreid over het stuk deel prijs.

3. Selecteer de juiste fabrikant van spuitgietmatrijzen. Er zijn veel verschillende soorten fabrikanten die er zijn, sommige zijn erg groot, en sommige zijn erg klein. Rekening houdend met de vereisten voor uw onderdelen, selecteert u een fabrikant die in staat is en de juiste maat machines voor uw producten. Als uw eisen laag zijn, blijf dan uit de buurt van de grote flitsende spuitgietmachines met veel machines. Omdat hun overhead te hoog is.

4. Uw productontwerp moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Zorg ervoor dat er tal van ontwerpen om uitwerping te vergemakkelijken en te elimineren eventuele dunne stalen omstandigheden die meer schimmel onderhoud op de weg zal veroorzaken.


De voordelen van schimmelonderhoud

Als een van de belangrijkste instrumenten in kunststofgieten kan de kwaliteit van spuitgietmatrijs direct de kwaliteit van het kunststofproduct beïnvloeden. Meestal zijn de kosten van de spuitgietmatrijs zeer hoog en kan de levensduur van schimmel de hele kosten bepalen. Het is dus zeer zinvol om te proberen de schimmelkwaliteit te verbeteren en zo lang mogelijk te laten werken.

Er zijn meestal verschillende soorten plastic producten, dus de spuitgietmatrijs zal vaak worden veranderd nadat een serie is voltooid en opgeslagen in het magazijn te wachten op de volgende keer de productie. Voor sommige kunststofbedrijven is hier niet veel aandacht aan besteed, wat leidt tot schimmelroest en het oppervlak niet meer glad zal zijn. Zo zal de kwaliteit van het product worden verminderd en kan sommige spuitgietmatrijs zelfs niet meer worden gebruikt en moet er een nieuwe set worden gemaakt. Zoals het kan worden vergoten uit sommige gegevens, de normale levensduur van spuitgietmatrijs is een miljoen schoten, schimmel onderhoud duurt 15%-20% van de levensduur van de vorm, en een aantal goede onderhoud kan zelfs het dubbele van de levensduur. De jaarlijkse verloren gegaan door de schimmelkwaliteit is tot miljarden, dus schimmelonderhoud is erg belangrijk.

Als een set van spuitgietvorm bestaat uit vele kleine precisie onderdelen, en het kan gemakkelijk worden gebroken om vele redenen, vooral voor sommige hoogwaardige spuitgietmatrijs zoals drie plaat vorm en hot runner schimmel. Dus zoals deskundige suggereert, moet er een record voor elke set van spuitgietmatrijs, die moet de gebruiker en reparatie en slijtage situatie en de gegevens van spuitgietmatrijs bevatten. Door de goede orde, kunnen de problemen gemakkelijk worden gevonden en opgelost.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten outdoor usb draagbare ventilator plastic behuizing spuitgieten in bulk met ons te kopen. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van ventilatorsmalen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: outdoor usb draagbare ventilator plastic behuizing spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like