Plastic axiale ventilatorvorm

Plastic axiale ventilatorvorm

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.is professional heeft 13 jaar ervaring in matrijzenbouw, fabrieksprijs, snelle levering, uitstekende service!
Praat nu

Productdetails

Kunststof spuitgietmatrijzen --- Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Onze visie:

We zijn vastbesloten om een voorzichtige en agressieve aanpak voort te zetten om de beste technologische vooruitgang in onze vormen te brengen.

Onze missie:

Onze missie is om een leider te zijn in het leveren van kwaliteitsmatrijzen en ervaringsondersteunende diensten aan onze waardevolle klanten.


Het proces van het ontwerpen van kunststof axiale ventilatormallen

1. Accepteer de aanstellingsbrief

De instructies voor het vormen van plastic onderdelen worden meestal voorgesteld door de ontwerpers van de onderdelen en hun inhoud omvat:

* het formele gedeelte waarmee tekeningen worden goedgekeurd en ondertekend, met het merkteken en de transparantie van de gebruikte kunststoffen;

* specificatie of technische vereisten voor plastic onderdelen;

* productiecapaciteit;

* plastic monster.

Gewoonlijk worden de beschrijvingen van het ontwerpplan van de matrijs door de ingenieur van kunststofonderdelen naar voren gebracht volgens de specificatie van kunststofonderdelen, matrijsontwerpers tot specificatie van kunststofonderdelen, matrijsontwerpspecificatie als basis voor het ontwerpen van de matrijs.


2. Verzamelen, analyseren en verteren van grondstoffen

Het verzamelen en sorteren van de materialen van onderdelenontwerp, vormproces, vormapparatuur, mechanische bewerking en speciale verwerking voor gebruik in matrijsontwerp.

2

* Digesting van de tekening van plastic onderdelen, inzicht in het gebruik van de onderdelen en analyse van de technische vereisten van de plastic onderdelen. Zoals plastic onderdelen in uiterlijk vorm, kleur, transparantie, het gebruik van prestatie-eisen, de zoon van structuur en helling, inzetstuk, zoals of redelijk, laslitteken, mate van vormfouten zoals krimpholte toestaat, met of zonder coating, galvaniseren, na cementeren, boren en andere verwerking. De maat met de hoogste precisie van kunststofonderdelen werd voor analyse gekozen om te schatten of de vormtolerantie lager was dan die van kunststofonderdelen, en of de kunststofonderdelen konden worden gevormd in overeenstemming met de vereisten. Bovendien moeten we de plastificeer- en vormprocesparameters van kunststoffen begrijpen.

* Digesteren van de procesgegevens, analyseren of de vormingsmethode, materiaalspecificaties van het materiaalmodel, het type structuurstructuur en dergelijke zoals voorgesteld in de processpecificatie geschikt zijn en kunnen worden geïmplementeerd.

Het vormmateriaal moet voldoen aan de sterkte-eis van plastic onderdelen. Het heeft een goede vloeibaarheid, uniformiteit, isotropie en thermische stabiliteit. Volgens het gebruik van plastic onderdelen voldoen gietmaterialen aan de voorwaarden voor verven, gemetalliseerd, decoratieve prestaties, noodzakelijke elasticiteit en plasticiteit, transparantie of reflectieprestaties, lijmverbinding of lasvereisten.


3. Bepaal de vormmethode

Directe drukmethode, gietdrukmethode of injectiemethode.


Mold onderdelen verwerking en precisiecontrole

De stand van verwerking van matrijsonderdelen hangt nauw samen met de productkwaliteit. Aoxu Mould kan schimmelonderdelen aan, we hebben een professionele kwaliteitscontrole om de matrijsonderdelen en producten kwaliteitsinspectie te doen. Een hoge mate van bewerkingsnauwkeurigheid is niet alleen door eenvoudige, bekwame bediening, dit bevat veel technologische vaardigheden. Dat wil zeggen dat de machine met hoge precisie geen hoge precisie-producten oplevert, omdat deze geen procestechnologie heeft; werktuigmachines met een lage precisie zijn ook in staat om een product met hoge precisie uit te werken, omdat het de technologie beheerst. Dus, om de bewerkingsprecisie van de CNC-bewerkingsmachines te verbeteren, is de sleutel het verbeteren van het niveau van verwerkingstechnologie en gehandhaafd.

Factoren die de bewerkingsnauwkeurigheid van schimmel belemmeren:

* de precisie van de onderdelen;

* niveau van de verwerkingstechnologie; het technologieniveau van de monteur van de vormassemblage;

* de wijze van productie en beheer.

Video van schimmelbewerking:


Mold Test-elementen

Aoxu Mold let op glad van schimmel open en dicht, injecteer soepel. Ten tweede, let op de locatie van de vormpoort, de manier van inspuiten, de poortgrootte en de holtegrootte, om de juiste injectiedruk, snelheid, voedingssnelheid te kiezen. We zullen zorgvuldig controleren of de schimmel allemaal samenwerken in het kwaliteitsfenomeen en vervolgens de scheidingslijn en de uitlaat bevestigen. Kwaliteitscontrole persoon zal het uiterlijk en de grootte van het product controleren.


Neem contact op

1 (2)

Hot Tags: kunststof axiale ventilatorvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like