Huishoudapparaat Stofzuiger Plastic onderdelen Mold

Huishoudapparaat Stofzuiger Plastic onderdelen Mold

Professioneel matrijzenbedrijf met productie- en exportervaring van meer dan 16 jaar. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Huishoudapparaat Stofzuiger Plastic onderdelen Mold

Huishoudapparaat Stofzuiger Plastic onderdelen Mold

Hoe onderscheid je de kwaliteit van spuitgiet?

Onderscheid eerst van materialen en ontwerp:

Het belangrijkste punt van spuitgietmatrijs is het materiaal, wat voor soort materiaal is goed? Natuurlijk is de harde schijf hoog, is de corrosieweerstand sterk en zijn de polijstprestaties goed en is de vormkwaliteit voor langdurig gebruik goed. Het algehele ontwerp van de mal, inclusief vingerhoed en kern; deurontwerp, scheidingsoppervlak, uitlaatpoort, poortgrootte en positie zijn redelijk, kijk dan of de spuitgietmatrijs open en gesloten is, de productgrootte is gekwalificeerd.

Dan kun je kijken naar het gietproces:

Om de kwaliteit van kunststof matrijstechnologie te onderscheiden, moeten we eerst controleren of de grootte van het spuitgietproduct gekwalificeerd is. Ten tweede moet het uiterlijk van de spuitgietonderdelen schoon zijn en mogen het verbindingsoppervlak, de schuif en de kern geen bramen hebben. Als al het bovenstaande kan worden gedaan, is deze set mallen een gekwalificeerde mal.

Maak ten slotte onderscheid van de kwaliteit van het matrijsproduct:

1. Stabiliteit en consistentie van productgrootte, oppervlakteafwerking en materiaalgebruik.

2. Levensduur: het aantal werkcycli dat een matrijs kan voltooien of het aantal geproduceerde onderdelen, met behoud van de kwaliteit van het product. 3. Of het gebruik en onderhoud van de matrijs het handigst is, of het gemakkelijk te ontvormen is, of de hulpproductietijd zo kort mogelijk is; continue onderhoudskosten, onderhoudscyclus, etc.

Met de volgende determinanten kunnen we manieren vinden om de kwaliteit van de matrijs te verbeteren. De basismethode voor het ontwerpen van matrijzen is de belangrijkste stap om de kwaliteit van de matrijs te verbeteren. Veel factoren moeten worden overwogen, waaronder de keuze van matrijsmaterialen, bruikbaarheid en veiligheid van de matrijsstructuur. Het vormdeel kan worden verwerkt en het vormonderhoud is handig en het ontwerp moet zorgvuldiger worden overwogen.


Het basisprincipe van spuitgiet

Spuitgieten verwijst naar de levering van grondstoffen en schimmels door de toevertrouwende partij. De fabrikant van spuitgietprocessen produceert spuitgietproducten volgens de eisen van de toevertrouwende partij en verzamelt verwerkingskosten.

Spuitgieten, ook bekend als spuitgieten, is een vormmethode voor spuitgieten. De voordelen van de spuitgietmethode zijn hoge productiesnelheid, hoog rendement, automatisch bedrijf, verschillende kleuren, eenvoudige en grote vormen, grote tot kleine maten, precieze productafmetingen, handige productvervanging en complexe vormen. Onderdelen en spuitgieten zijn geschikt voor massaproductie en het vormen en bewerken van complexe vormen.

Spuitgieten is een industrie met een breed scala aan kennis, technische en praktische mogelijkheden. In het spuitgietproces worden plastic grondstoffen, toner, sproeiers, matrijzen, spuitgietmachines, randapparatuur, armaturen, sproeiers, verschillende hulpmaterialen en verpakkingsmaterialen gebruikt. Deze hebben geweldige resultaten opgeleverd voor het management van de spuitgietwerkplaats. In vergelijking met andere industrieën of afdelingen zijn er bepaalde problemen en zijn de eisen van de managers van de spuitgietwerkplaats op alle niveaus hoger.

Hoewel de structuur van de matrijs kan variëren afhankelijk van het type en de prestaties van de kunststof, de vorm en structuur van het kunststofproduct en het type spuitgietmachine, is de basisstructuur dezelfde. De mal bestaat hoofdzakelijk uit een poortsysteem, een temperatuurregelsysteem, een vormdeel en een constructiedeel. Het poortsysteem en de vormdelen staan in direct contact met de kunststof en variëren met de kunststof en het product. Het zijn de meest complexe en variabele onderdelen in een mal, die de hoogste precisie en hoogste precisie van het onderdeel vereisen.

Spuitgieten vereist 24 uur ononderbroken werking, wat gewoonlijk een tweetraps drie- of drietrapsmodus is. De spuitgietwerkplaats heeft veel taken en afdelingen op de werkplek en heeft verschillende vaardigheidsvereisten voor verschillende posities. Om de productie en werking van de spuitgietworkshop te vergemakkelijken, is het noodzakelijk om het personeel, de materialen, de apparatuur en het gereedschap te beheren die bij elke schakel en locatie betrokken zijn, waaronder: ruimte voor grondstoffen, afvalruimte, batchruimte, productielocatie, post -verwerkingsgebied, hulpmiddelen Operationeel en coördinatiebeheer op verschillende gebieden, zoals halffabrikaten en kantoren.


Over Aoxu Mold Company

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. werd opgericht in 2001, gevestigd in het Mold Industrial Park van Huangyan, Taizhou, China. Het ligt ook in de buurt van de werf van containers in de Golf van Taizhou en de luchthaven Luqiao, Hang-Yong Express (tussen Huangzhou en Ningbo). Het draagt dus bij aan het gemak en de snelheid van transport. Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van matrijzen en heeft een solide basis in technologie en geniet van zijn vreugdevolle omgeving. De belangrijkste zakelijke reikwijdte van ons strekt zich uit over matrijzen voor huishoudelijke apparaten, matrijzen voor grondstoffen, matrijzen voor auto-onderdelen, matrijzen voor spuitgieten, enz. Het bestrijkt verschillende gebieden in grote en middelgrote spuitgietmatrijzen. En de producten worden goed geaccepteerd in China en geëxporteerd naar verschillende landen over de hele wereld.

Waarom voor ons kiezen?


 • Productie- en exportervaring van meer dan 16 jaar.

 • Producten worden geleverd aan meer dan 30 landen.

 • One-stop service voor aluminium profielen, plastic onderdelen, rubberen onderdelen en vormen. Bespaar tijd en bespaar geld voor u.

 • Eigen matrijsontwerp en bouwmogelijkheden.

 • Geen teruggewonnen materiaal gebruikt om hoge kwaliteit te garanderen.

 • Houd geheim voor uw idee en uw ontwerp.

 • Professioneel ontwerpteam, matrijzenmaker ingenieur. OEM / ODM-service.

 • Professionele QC- en R & D-teams om hoge kwaliteit te garanderen.

 • Professioneel verkoopteam. Goede Engelse vaardigheden en communicatieve vaardigheden.

 • Geen MOQ.

 • Onmidelijke levering. Productieorders kunnen speciaal worden geregeld om aan de dringende eisen van de klant te voldoen.

 • Geografische voordelen: dichtbij luchthaven of zeehaven.

Q1. Wanneer kan ik de prijs krijgen?

A: We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Of bel ons (Shine +86 15757668880) of stuur ons een e-mail (sales1@aoxumoulds.com) zodat we de offerte zo snel mogelijk kunnen maken.

Q2. Hoe lang is de doorlooptijd van schimmel?

A: Het hangt allemaal af van de grootte en complexiteit van de schimmel. Normaal gesproken is de doorlooptijd 35-60 dagen. Als de vormen heel eenvoudig en klein zijn, kunnen we binnen 25 dagen trainen.

Q3. Ik heb geen 3D-tekening, hoe moet ik het nieuwe project starten?

A: U kunt ons een voorbeeld bezorgen of ons uw idee vertellen, en wij zullen helpen om het 3D-tekeningontwerp af te maken.

Q4. Hoe moet ik voor verzending beginnen met het nieuwe project?

A: We zullen u een video voor productieprocesdetails leveren, inclusief procesrapport, productgrootte, structuur en oppervlaktedetail, verpakkingsdetail en ga zo maar door.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: huishoudelijke stofzuiger plastic onderdelen schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like