Plastic de vorm van de huishoudeninjectie Plastic Waterkoker

Plastic de vorm van de huishoudeninjectie Plastic Waterkoker

1. schimmel naam: huishoudelijke injectie hoge kwaliteit plastic ketel schimmel 2. oppervlaktebehandeling reeksen: hoge polijsten, plating, textuur (zoals gespecificeerd door de klant) 3. de plastic mallen en spuitgieten matrijzen worden bewerkt volgens de eisen van de klant (3D tekening of CAD tekening of monsters). 4. Onze ...
Praat nu

Productdetails

Plastic de vorm van de huishoudeninjectie Plastic Waterkoker

specificaties:

1.Mould Name: Plastic de ketelvorm van uitstekende kwaliteit van de huishoudeninjectie

2. oppervlaktebehandeling bereiken: hoge polijsten, plating, textuur (zoals gespecificeerd door klant)

3. De plastic mallen en matrijzen worden gegoten volgens de eisen van de klant (3D-tekening of CAD-tekening of monsters).

4. Ons assortiment matrijzen en matrijzen omvat huishoudelijke apparaten, kantoorbenodigdheden, auto-accessoires en elektronische componenten, sportuitrusting enz.

5. Mould Tooling: met rijke expertise en ervaring in het ontwerpen van matrijzen en matrijzen, worden de plastic matrijzen en spuitgietmatrijzen gemaakt door geavanceerde machines en apparatuur zoals CNC-machines, EDM, draadsnijmachines, enz.

6.We zijn in staat plastic onderdelen te injecteren met hun gewicht van minder dan 4000 g (of met hun capaciteit van minder dan 650 ton) en verschillende soorten plastic mallen en matrijzen voor spuitgieten te bouwen met afmetingen van minder dan 1200 x 1800 mm.

7.De capaciteit is 80 tot 100 sets schimmel per maand, en de meeste vormen en matrijzen worden geëxporteerd naar Europa, Amerika, Japan, enz.

Household Injection Plastic Kettle Mold


Waarom de uitwerppen in de schimmel gemakkelijk kapot is

Ten eerste het principe van de plaatsing van de uitwerppennen

(1) De uitstootpen moet zo worden geplaatst dat de uitstootkracht zo evenwichtig mogelijk is. De lossingskracht van de matrijs is vereist voor de complexe structuur en het aantal uitstootpennen moet dienovereenkomstig worden verhoogd.

(2) De uitwerppen moet in het effectieve deel worden geplaatst, zoals bot, kolom, trap, metalen inzetstuk, gedeeltelijke dikke lijm en andere structureel complexe onderdelen. De apicale naalden aan beide zijden van de botpositie en de kolompositie moeten zoveel mogelijk symmetrisch worden gerangschikt. De afstand tussen de uitwerppen en de botpositie en de positie van de kolompositie is in het algemeen D = 1,5 mm. Bovendien moet de uitwerppen aan beide zijden van de kolom zoveel mogelijk worden gewaarborgd. Het midden is verbonden via het midden van de kolom.

(3) Vermijd uitwerppennen op de treden of op het schuine oppervlak. Het bovenoppervlak van de uitwerppen moet zo zacht mogelijk zijn. De uitwerppen moet met goede kracht op het constructiedeel worden geplaatst.

(4) Een platte uitwerppen moet worden gebruikt wanneer het rubberen deel een diepe botpositie heeft (diepte ≥ 20 mm) of wanneer het moeilijk is om de bolnaald te plaatsen.

(5) Vermijd scherp staal en dun staal, vooral het bovenoppervlak van de uitstootpen kan het voorste matrijsoppervlak niet raken.

(6) De opstelling van de uitstootpen moet rekening houden met de randafstand tussen de uitstootpen en het watertransportkanaal om de verwerking en waterlekkage van het watertransportkanaal te voorkomen.

(7) Rekening houdend met de ontluchtingsfunctie van de uitwerppen, moet de uitwerppen worden opgesteld op een gedeelte waar het vacuüm gemakkelijk wordt gevormd om de uitwerper uit te stoten. Bij een groot vlak van de holte is het, hoewel het rubberbestanddeel bijvoorbeeld een kleine pakkingskracht heeft, gemakkelijk om een vacuüm te vormen, wat leidt tot een toename van de vrijgeefkracht.

(8) Voor plastic onderdelen met uiterlijkvereisten mogen de uitwerppennen niet op het ontwerpoppervlak worden geplaatst en moeten andere uitwerpmethoden worden gebruikt.

(9) Voor transparante kunststof delen kan de uitwerppen niet worden geplaatst op het deel waar lichttransmissie vereist is.


Ten tweede, het principe van de selectie van de uitwerppen

(1) Selecteer een uitwerppen met een grotere diameter. Dat wil zeggen dat in het geval van een voldoende uitstootpositie een grotere diameter en een op maat geprefereerde vingerhoed moeten worden gebruikt.

(2) De grootte van de uitwerppen moet zo klein mogelijk zijn. Wanneer u de uitwerppen gebruikt, moet de grootte van de pen worden aangepast om de grootte te minimaliseren, en moet de reeks met voorkeurformaten zoveel mogelijk worden gebruikt.

(3) De geselecteerde uitwerppen moet voldoen aan de vereisten van de uitwerpsterkte. Bij het uitbokken moet de uitwerppen bestand zijn tegen een grote druk. Om buigvervorming van de kleine uitstootpen te voorkomen, moet een pen worden gekozen wanneer de pindiameter minder dan 2,5 mm is.


Neem contact op

sales1@aoxumoulds.com

1 (2)


Hot Tags: Huishoudelijke injectie Plastic waterkoker schimmel, Plastic waterkoker schimmel, huishoudelijke injectie Plastic schimmel

Onderzoek

You Might Also Like