Het maken van de plastic mal van de injectiewaterkan

Met een betrouwbaar team en machines van wereldklasse kunnen we perfectie bereiken in elk uitgevoerd matrijsproject.
Praat nu

Productdetails

Het maken van de plastic mal van de injectiewaterkan

Onze service

EEN

antwoord op e-mail, telefoontjes of fax

B

lever het citaat en productontwerp en vormontwerp

C

communicatie over de technische punten op tijd

D

wekelijkse Reporter voor u over de voortgang van de matrijsbewerking en het afwerkingsschema van de matrijs

E

schimmel test en monster levering op tijd

F

goede service na verkoop. 24 uur reparatieservice, bieden u een jaar garantie op de matrijs.

Making Fastness Plastic Injection Water Jug Mould

Hard verchromen

De oppervlakken van de holte en kern zijn waarschijnlijk geoxideerd (verroest) en gecorrodeerd door de vluchtige componenten van het gevormde materiaal of van het vochtgehalte in de atmosfeer.

Rekening houdend met het loslaten van de vorm van het gevormde voorwerp, is het noodzakelijk dat het oppervlak van de holte zorgvuldig wordt gepolijst en in een glanzende toestand wordt gehouden.

Het plateren van het oppervlak van de holte wordt gebruikt als een maatregel om oxidatie of corrosie te voorkomen. Hardverchromen is een typische methode voor het plateren tussen de verschillende soorten plating.

Hardverchromen heeft een goede slijtvastheid en corrosieweerstand.

De hardheid van de film op het oppervlak is 700 tot 1000 HV en het oppervlak heeft een witte metaalachtige glans.

Om de beplating uit te voeren, wordt het te bekleden werk ondergedompeld in een beplatingsoplossing gemaakt van chroomzuuranhydride, zwavelzuur, enz., En wordt een elektrische stroom geleid om een gegalvaniseerde film te vormen.

De geplateerde film is een robuuste gepassiveerde film van een basismetaal in lucht. Omdat de oppervlakte-energie van de geplateerde film laag is, heeft deze de eigenschap dat deze moeilijk kan worden aangehangen door andere materialen. Daarom kan ook worden gezegd dat het de eigenschap heeft dat het gemakkelijk wordt gemaakt om het uit kunststof gegoten voorwerp uit de vorm te laten komen.

Om het bekleden vakkundig uit te voeren, wordt aanbevolen om het deel van het oppervlak dat moet worden geplateerd zorgvuldig te polijsten, waardoor het in een staat wordt gebracht waarin het bekleden zich gemakkelijk kan hechten.

In andere gebieden dan matrijzen wordt dit type beplating gebruikt om roest in de onderdelen voor voedselproductiemachines, molenrollen te voorkomen en om roestvorming van machineonderdelen te voorkomen.

Over het algemeen, aangezien de behandeling van afvalplatformvloeistof en het beheer van plateringsvloeistof belangrijk zijn vanuit het oogpunt van preventie van verontreiniging, wordt het werk van hardverchromen in de meeste gevallen toevertrouwd aan gespecialiseerde bedrijven.


Hoe wordt de stijfheid van een schimmel vergroot?

Een kunststof spuitgietmatrijs wordt onderworpen aan hoge inwendige druk op het moment van het vullen van de gesmolten kunststof, en ook wordt deze onderworpen aan hoge compressiespanning op het moment van klemmen van de matrijs. Bovendien kan de mal, als deze groot wordt, ook worden onderworpen aan een buigspanning vanwege zijn eigen gewicht. Om ervoor te zorgen dat de matrijs niet vervormt of breekt door de externe spanningen of spanningen door zijn eigen gewicht, is het noodzakelijk om de stijfheid van de matrijs te versterken.

Laten we hier vanuit de basis begrijpen wat starheid is.

Stijfheid is de weerstand tegen vervorming bij blootstelling aan een belasting. De elasticiteitsmodulus E en de elasticiteitsmodulus G van het materiaal beïnvloeden de stijfheid. Van een materiaal waarvan de waarde van E of G groot is, kan worden gezegd dat het een hoge stijfheid heeft. Met andere woorden, het vertoont een sterke weerstand tegen buigen of draaien. In gemakkelijker te begrijpen termen is het materiaal moeilijk te buigen en heeft het ook een zeer kleine doorbuiging.

Terwijl bijvoorbeeld de waarde van E voor SCM440-serie voorgehard staal 203  104 (kgf / cm2) is, maar de waarde van E voor SKD11 (koudgewalst staal) 210  104 (kgf / cm2) is, kan het zei dat SKD11 stijver is.

In meer gedetailleerde bewoordingen kan starheid "buigstijfheid" of "draaiende starheid" zijn. "Buigstijfheid" is vooral belangrijker in het geval van de vormen voor kunststof spuitgieten.

Buigstijfheid (buigstijfheid) geeft de buigweerstand aan als gevolg van een buigbelasting. In het algemeen wordt de buigstijfheid uitgedrukt door "E  I". (Ik ben een traagheidsmoment van het gebied. Zie voor details de vorige cursus.) Om de buigstijfheid te vergroten, is het noodzakelijk om het product E  I groot te maken. Met andere woorden, het selecteren van een materiaal met een grote waarde van de longitudinale elasticiteitsmodulus E en ook een dwarsdoorsnedevorm aannemen die het traagheidsmoment van gebied I groot maakt, resulteert in het maken van de buigstijfheid hoog. Als de structuur een hoge buigstijfheid heeft, wordt zelfs de afbuiging klein en is het ook mogelijk om weerstand te bieden tegen breuk als gevolg van buigvervormingen.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: het maken van de plastic vorm van de waterinjectiewaterkruik, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like