Plastic Sap Extractor Injectievorm

Plastic Sap Extractor Injectievorm

Plastic sapcentrifuge spuitgiet Onze voordelen 1. Professionele technologische ondersteuning. We hebben meer dan 30 senior mouldingingenieurs voor uw vraag naar kunststof mallen. 2. hoge kwaliteit. Het kunststof spuitgieten is gemaakt met goed matrijsmateriaal om de lange levensduur te garanderen, ...
Praat nu

Productdetails

Plastic sapcentrifuge spuitgietmatrijs

Onze voordelen

1. Ondersteuning van professionele technologie. We hebben meer dan 30 senior mouldingingenieurs voor uw vraag naar kunststof mallen.

2. hoge kwaliteit. Het kunststof spuitgieten is gemaakt met goed matrijsmateriaal om de lange levensduur te garanderen, zoals SKD61, NAK80, 2344, S136, 718H, 738H, 2312 enzovoort.

3. Precisiebewerking. We hebben onze eigen vormkamer met CNC, WEDM-LS en andere geavanceerde apparatuur, de precisiewerk wordt aangeboden voor uw hoge kwaliteitseisen.

4. Rijke ervaring. We hebben plastic spuitgieten gemaakt vanaf 2003, en onze producten omvatten veel soorten plastic injectieproducten.

5. Standaardonderdelen met HASCO, DEM, PUNCH, MISUMI, Dayton. U kunt onderhoud eenvoudig houden in uw eigen productie.


Kwaliteitsinspectie

Om ervoor te zorgen dat elke set schimmel vóór onze fabriek gekwalificeerd is, hebben we een strenge kwaliteitscontrole. We testen voor elke set schimmel op de volgende manieren:

1) Hardheidsmeter

2) Chemische analyse

3) Digitale meetprojector

4) Dynamisch evenwichtstester

5) Universele testmachine & coördinaatdetector voor CNC-bewerking

Als er schimmelproblemen zijn, nemen we de volledige verantwoordelijkheid.

Plastic juice extractor injection mold


Plastic spuitgieten drie plaat schimmel

Een mal met drie platen heeft 2 scheidingslijnen en drie openingen van het type runner, opening voor stripperplaat en productopening. Eén afscheidingslijn gebruiken om een loper te verwijderen en één afscheidingslijn gebruiken om het product te verwijderen. Het heeft drie hoofdgroepen: loper stripper plaat, vaste zijde (spouwplaat) en beweegbare zijde (kernplaat).

1. Voordelen van drie plaatvorm

* Gate locatie selecteer eenvoudig.

* Drie plaat schimmel maakt meestal gebruik van pin point gate, zodat het gemakkelijk verwijderen.

* Product en runner kunnen afzonderlijk worden verwijderd, het is geschikt voor automatisering.


2. Nadelen van drie plaatvorm

* Schimmel is duur.

* Spuitgieten cyclus is lang.

* Injectiemachine heeft grote slag nodig.

* Mold-structuur is complex, zwakke duurzaamheid.


3. Drie plaatvormconstructie

three plate mold structure


4. Hoe werkt een mal met drie platen?

Kunststof spuitgieten stappen: injectie -> koeling -> opening -> verwijder product. Drie processen zijn injectie, koeling en verwijdering van producten. Deze keer zal ik eerst het openingsproces uitleggen.

* Loper opening

Deze opening snijdt loper uit het product. Wanneer de mal open is, zal de vaste zijde (spouwplaat) op de steunpen schuiven door de voorste opening van de poortsnijveer. Poort snijdende veer assembleren tussen de loper stripper plaat en holte plaat. Product hecht op kernplaat. De borgpen van de loper slaat de loper op de stripperplaat van de loper over. Drie plaatvorm meestal gebruik pin point gate dus het is gemakkelijk snijden. Schimmel zal continu bewegen.

* Runner stripper opening

Ga na de spouwplaat naar het einde van de trekbouten. Trekkerbouten bewegen langs de holteplaat. Het duwt de plaat van de loperstripper in beweging, zodat de loperstripper de loper uit de borgpen van de loper duwt. Veerpen duwt loper uit loperstripper.

* Product opening

Nadat de zijscheiding is geopend. Kernplaat en spouwplaat zijn gescheiden. Holteplaat stopt en kernplaat zal continu bewegen. Het zal een afstand creëren om het product te verwijderen.

Deze video toont de volgorde van het openen van de matrijs:Neem contact op

1 (2)


Hot Tags: plastic sapcentrifuge spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like