Mal voor grasmaaier

Mal voor grasmaaier

Mal voor grasmaaier
Praat nu

Productdetails

Mal voor grasmaaier


Met klant te bevestigen

Voor ontwerpingenieurs die nieuw zijn in het ontwerpen van kunststof spuitgieten, kan er een opening in de knie zijn om ervoor te zorgen dat het CAD-model goed is ontworpen voor dit productieproces. Er zijn bepaalde, zeer specifieke ontwerpkenmerken waarmee rekening moet worden gehouden in de ontwerpfase om problemen met de vormbaarheid te voorkomen die ongewenste resultaten in de vormdelen kunnen veroorzaken. Als ze 0010010 # 39; vanaf het begin van het ontwerpproces niet worden overwogen, en ze 0010010 # 39; worden pas ontdekt als het ontwerp voor de beoordeling van de maakbaarheid, ontwerp veranderingen kunnen tijd en kosten toevoegen aan een spuitgietproject.

Draft hoek is een voorbeeld. Als een onderdeel waar nodig geen tochthoek heeft, wordt het mogelijk niet schoon en soepel uit de mal uitgeworpen en moet het onderdeel opnieuw worden aangebracht met de juiste tochthoek.

Om kostbare en tijdrovende ontwerpfouten te voorkomen, hebben we een ontwerpgids voor kunststof spuitgieten gemaakt. Het geeft informatie over de belangrijkste ontwerpvereisten, zodat ze kunnen worden opgenomen in het initiële ontwerpstadium. De onderstaande voorbeeldtips illustreren het type informatie in de volledige gids. 0010010 nbsp;

1. Eerste ontwerpvergadering: 00 1 00 1 0 nbsp;0

AOXU-matrijstechnologie zou een ontwerpvergadering houden voor alle nieuwe matrijzen. Alle informatie over mallen en oarts wordt tijdens de vergadering gepresenteerd om ervoor te zorgen dat het team het verzoek van de klant 0010010 # 39 in detail kent.

2. Om problemen te bespreken:

Door de onderdelenkarakters te analyseren om eventuele problemen met het onderdeel en de mal te achterhalen. We zouden meer aandacht besteden aan sommige punten zoals diepgang, ondermijnt potentiële gootsteen en vervorming.

3. Om een ​​ontwerprichting uit te werken:

Ons team werkte een voorstel uit voor de malstructuur op basis van het verzoek van de klant 0010010 # 39 en de problemen die we hebben met het onderdeel en de mal.31

4. Om feedback te geven over de optimalisatie van het onderdeelontwerp:

AOXU zou een DFM-rapport aan de klant leveren, dat een snel concept zal tonen, geen nuttige ondersnijdingen, potentiële zinkmarkeringen en suggesties voor deze problemen.

5. Om tot overeenstemming te komen: na communicatie tussen ons team en de klant wordt het onderdeelontwerp een beetje gewijzigd voor een betere ontkisting in overeenstemming met.


Matrijsproductie

Om staal, matrijsbasis en componenten te kopen:

QQ图片20200418150052

Volgens de stuklijst gaven de kopers een inkooporder uit voor vormbasis en staal voor holte 0010010 amp ;. kernblokken, schuiven, inserts, lifters en andere componenten. Onze leveranciers van mallen en staal zijn Parker en Merkle, leveranciers van componenten zijn LKM, Mingli en Pingjing. Leveranciers van hydraulische cilinders zijn Parker en Merkle. Componentenleveranciers zijn Hasco, DME en progressieve componenten. Leveranciers van hotrunnersystemen zijn incore, Moldmaster en Yudo.

Om verder te gaan met het maken van mallen volgens tekeningen: om de malkwaliteit te garanderen, zouden we de bewerking uitvoeren met verschillende uitrustingen, zelfs als het zeer kleine detials zijn, zoals een afschuining, ventilatiesleuven, draadtappen en malpassing.

QQ图片20191023144500


Test 0010010 amp ;. Meten

Inspectie en test

Alle geproduceerde artikelen moeten worden geïnspecteerd of gemeten voordat ze in het magazijn worden geplaatst. Alle elektroden worden volledig gemeten met CMM. Elk onderdeel of onderdeel wordt gemeten nadat het van elk apparaat is bewerkt. We zouden meten met CMM in 3 dagen voor caviteit 0010010 amp ;. kernblokken vóór T0-malproef, om ervoor te zorgen dat de afmetingen en het profiel correct zijn.

Montage test

Nadat alle onderdelen en componenten goed zijn bewerkt, gaan we de mal monteren, om de PL-blauwe markering goed of niet te controleren op holte 0010010 amp ;. kernblokken, glijbanen, lifters. Als we wat speling vinden, zouden we het opnieuw bewerken tot we een goede blauwe markering hebben. Om te controleren of de acties van uitwerpen, hydraulische cilinders, luchtcilinders, schuiven en lifters soepel bewegen. Om de waterlekkagetest uit te voeren: om alle watercircuits te controleren om te zien of ze door of gestopt zijn voor alle holte 0010010 amp ;. kernblokken, schuiven en lifters.

Mold proef en bemonstering

Nadat de mal in de injectiepers is geplaatst, zouden we controleren of de malfunctie normaal is of niet. Volgens verschillende materialen wordt snel koelwater of koelolie in de mal aangesloten. Om de matrijstemperatuur te controleren om te zien of deze hoog genoeg is. Als alle proefomstandigheden goed zijn, beginnen we met de bemonstering. Eerst zullen we de poort testen om te controleren of de poort in evenwicht is of niet. Nadat de vormparameter stabiel is, zullen we de pers automatisch laten draaien.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: mal voor grasmaaier, mal van grasmaaier, mal

Onderzoek

You Might Also Like