Plastic schimmel voor zuurstofbereidende machine-accessoires

Plastic schimmel voor zuurstofbereidende machine-accessoires

Een zuurstofgenerator is een soort machine die zuurstof produceert
Praat nu

Productdetails

Plastic schimmel voor zuurstofbereidende machine-accessoires


Mold Beschrijving

Vormstaal: P20

Vormbasis: 45 #

Runner: Hot Runner

Holte: enkel

Afscheidingslijn: Serveral

Uitwerpsysteem: uitwerpplaat

Product Cyclustijd: 35s


Koelsysteemontwerp

Om warmteverlies te voorkomen, werden 30 hitteschilden toegevoegd aan het paneel en werden koelkanalen geplaatst langs de omtrek van de voorste modelkamer, een koelspiraal waterweg is aangebracht in het midden van de modelkern om een ​​normale injectieproductie te garanderen.

09


Zuurstofbereidende machineVormontwerp


2434

* Ontwerp met laterale scheiding en kerntrekmechanisme

Er moeten 4 schuifregelaars worden ontworpen voor de mal. Slede 1 en slede 4 worden aangedreven door een oliecilinder, slede 2 wordt aangedreven door T-sleuf en slede 3 wordt aangedreven door een hellende geleidekolom.

Matrijsopening is verdeeld in twee delen. Eerst wordt het paneel gescheiden van het A-paneel.4814

AB-plaat wordt vergrendeld door machine 38 te vergrendelen, voorste matrijsschuif 1 en 2 trekken de kern uit, veer 10 helpt om de mal te openen, limietschroef 9 limiet. Vervolgens wordt het scheidingsvlak geopend, de AB-plaat wordt gescheiden en het kerntrekken van schuif 3 en 4 is voltooid, Slijtvaste platen 25, 31 en 33 zijn toegevoegd aan de helling en onderkant van de schuif. Rijschakelaars moeten zo zijn ontworpen dat de door oliecilinder aangedreven schuifregelaar de begin- en eindpunten van de schuifregelaar bestuurt.

* Koelsysteemontwerp

Om warmteverlies te voorkomen, werden 30 hitteschilden aan het paneel toegevoegd en werden koelkanalen langs de omtrek van de voorste modelkamer geplaatst, een koelspiraalwaterweg is in het midden van de modelkern aangebracht om een ​​normale injectieproductie te garanderen.

* Mold Processing Picture


364237293942


Veel soorten om uit te kiezen

00010002 0003


Product USP Inleiding

Gebruiksvriendelijke zuurstofgenerator voor huishoudelijk gebruik, mobiel licht, geschikt voor het grootste deel van de gezondheid.

Op een voertuig gemonteerd huishouden voor tweeërlei gebruik, kan geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik, kan ook de autostroom op de auto gebruiken voor gebruik.

Zuurstof is kleurloos, de belangrijke stof waarvan het menselijk lichaam afhankelijk is om te overleven is ook de belangrijke stof waar andere planten en dieren van afhankelijk zijn om te overleven.

Zonder zuurstof zou de natuur levenloos, levenloos en net zo belangrijk zijn als water. Het wordt zo veel gebruikt dat zuurstof onmisbaar is voor alle lagen van de bevolking, inclusief medische zorg en schoonheidsverzorging.


Ons voordeel

· Gekwalificeerd staal met hoge hardheid

· Mooipoets met hoge helderheid

· Nicemachiningmet hoge precisie

· Aangepast ontwerpsaraccepte

· Een jaar gratis service na verkoop


Onze fabriek en mallen


-57 -56

Aoxu Factory maakt mallen meer dan 20 jaar, we produceren voornamelijk mallen voor auto-onderdelen, mallen voor huishoudelijke apparaten en SMC-persmallen.

Alle mallen hebben maatwerk nodig, geen kous. Dus als u een nieuwe matrijzen wilt ontwikkelen, kunt u' d ons beter enkele bestanden geven, zoals een productfoto of een voorbeeld, en als u een 3D-ontwerp heeft, is dat goed voor ons.

Natuurlijk moeten we ook weten wat uw eis is van vormstaal, vormholte en runner etc.


Neem contact met mij op

名片

Hot Tags: plastic zuurstof-making machine accessoires schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like