Vorm vriezerlade

Vorm vriezerlade

De meest efficiënte matrijsstrategieën die voor onze klanten moeten worden ontwikkeld, zorgen voor het succes van elk project.
Praat nu

Productdetails

Vorm vriezerlade


Vormspecificaties

Productgrootte : 470 * 179 * 410 mm

Productmateriaal: PS, transparant

Productgewicht: 460 g

1 holtes, hotrunner, NAK 80 -staal voor GG-versterker met vormkern. holte. suggereren 650 ton spuitgietmachine

stel voor om een ​​robot te gebruiken om de deksels op te pakken voor gemakkelijk stapelen en verpakken.

Staal van vormholte& ;. kern: NAK 80

Steel of Mold-basis: S 50 C- of LkM-standaard

NOs of cavity: 1 holte

Hardheid van holte& ;. kern: 32-50HRC

Hardheid van slijtagedelen: 55-60HRC

Kerntreksysteem: Geen

Injectiesysteem: hot runner (Yudo, Sino of klant vereist)

Matrijsaccessoires: AOXU-standaard of klantstandaard

Oppervlakteafwerking: hoogglans

Vormtijd: 500, 000-1.000.000 schoten

T 1 tijd: 65 dagen.

Verpakking: standaard export houten kist


Maatwerk proces

1. Tekeningen of monsters: we krijgen de tekeningen of monsters van klanten;

2. Citaat: We citeren volgens de tekeningen of monsters;

3. Mallen maken: we zullen mallen maken nadat we de malbestellingen van de klanten hebben ontvangen;

4. Mold Trial: We zullen de mal proberen en de monsters naar klanten sturen ter bevestiging;

5. Productie: we zullen de producten produceren nadat we de klanten&# 39 hebben verkregen; bevestiging en bestellingen of het regelen van de levering van de matrijs;

6. Verzending: Wij verzenden de mallen en de producten.

2


Matrijsassemblage voor ladevorm

Er zijn verschillende soorten vormen van vriezerdelen, zelfs voor hetzelfde type, de initiële en precisievereisten zijn verschillend en de installatiemethoden zijn verschillend. Daarom moeten we vóór montage de montagetekeningen, onderdelentekeningen zorgvuldig bestuderen en analyseren, de effecten, kenmerken en technische vereisten van elk onderdeel begrijpen en de installatiebenchmark bevestigen. Na installatie kunnen we eindelijk alle kwaliteitsindicatoren van de producten bereiken, de nauwkeurigheid van de beweging van de mallen en ze laten werken. Vaardigheden vereist tijdens het gebruik.

1. Installatiedatum

(1) Grote werkende onderdelen in plastic mal, zoals kern, holte en inbrengsnelheid, worden gebruikt als referentieonderdelen voor installatie. Alle andere onderdelen van de mal worden vervaardigd en geïnstalleerd met referentiedelen voor installatie.

(2) Repareer en installeer de geleidepilaar-geleidehuls of de basis van de matrijsplaatzijde als installatiedatum.

2. Nauwkeurigheid van de malinstallatie

(1) De nauwkeurigheid van elk onderdeel, zoals de nauwkeurigheid van de afstandsschaal, coaxialiteit, gelijkwaardigheid, rechtheid, enz.

(2) Relatieve bewegingsnauwkeurigheid, zoals transmissienauwkeurigheid, lineaire beweging en nauwkeurigheid van omgekeerde beweging.

(3) Coöperatieve precisie en aanraakprecisie, zoals coöperatieve opening, interferentie-aanraking, enz.

(4) De wanddikte van kunststof vormdelen. Bij het maken van nieuwe vormen moet de wanddikte van vormdelen afwijken van de ondergrens.

3. Reparatieprincipe

(1) In principe moet de holte ervoor zorgen dat de grote eindschaalkern binnen het gemeenschappelijke servicebereik van de productieschaal valt en de kleine carbonylschaal binnen het gemeenschappelijke servicebereik van de productieschaal.

(2) De hoek van de hoek moet kleiner zijn en de kern moet groter zijn.

(3) Als de matrijs zowel horizontale als verticale scheidingsvlakken heeft, moet de correctie het verticale scheidingsoppervlak met een kleine speling raken. De vrije waarde van het horizontale scheidingsoppervlak is meer dan die van de kleine matrijs die elkaar pas hoeft aan te raken na rood schilderen, en de vrije ruimte van de grote matrijs is ongeveer 0. 02 mm.

(4) Voor de matrijs met hellend oppervlak moet er, nadat het hellende oppervlak is gesloten, een opening van 0,02-0. 03 mm bij het scheidingsoppervlak zijn.

(5) De verbinding tussen de boog en de rechte lijn van het gerepareerde oppervlak moet glad zijn en er mogen geen holle markeringen op het oppervlak zijn toegestaan. De archieflijnen moeten in dezelfde richting staan ​​als de openingsrichting.


Vormtemperatuur voor vorm

De matrijstemperatuur verwijst naar de temperatuur van het oppervlak of de holte wanneer het vormen wordt uitgevoerd. Het is belangrijk om de juiste temperatuur en uniforme verdeling van het malontwerp en de omstandigheden van het vormproces te behouden.

De ongelijkmatige verdeling van de temperatuur van de matrijs veroorzaakt een ongelijkmatige krimp en interne spanning, waardoor de vormpoort gevoelig is voor vervorming en kromtrekken. De matrijstemperatuur beïnvloedt de vormcyclus en de vormkwaliteit. In de werkelijke werking wordt het ingesteld door de laagste geschikte matrijstemperatuur van het gebruikte materiaal en vervolgens aangepast aan de kwaliteitsconditie.

Voorgestelde maltemperatuur voor verschillende kunststoffen.

Vorm van PP-polyfenyleensulfidemateriaal 40-80 ° C, suggereert 50 ° C.

PPS-polyfenyleensulfidemateriaal matrijstemperatuur 120-180 ° C.

POM-vormtemperatuur 80-105 ° C

PE-HD hoge dichtheid polyethyleen matrijstemperatuur 50-95 ° C

PC polybutyleen tereftalaat matrijstemperatuur 40-60 ° C voor niet-versterkte materialen.

PA 6 polyamide of nylon 6 matrijstemperatuur: voor dunwandige, lange proces kunststof onderdelen 80-90 ° C. Als de wanddikte groter is dan 3 mm, en het wordt aanbevolen om een ​​mal voor lage temperaturen van 20-40 ° C te gebruiken. De temperatuur van de glaswapeningsvorm moet hoger zijn.

ABS acrylonitril-butadieen-styreen-copolymeer matrijstemperatuur 25-70 ° C。

PA 12 polyamide of nylon 12 schimmeltemperatuur: 30-40 ° C voor ongewapende materialen, 80-90 ° C voor dunwandige of grootschalige componenten en 90-100 ° C voor versterkte materialen.

PA 66 nylon 66 schimmeltemperatuur: 60-90 ° C voor ongewapende materialen, 80-120 ° C voor versterkte materialen plus 30% glasvezel of meer.


Over het bedrijf

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. is gevestigd in de Xinqian Industrial Zone, Huangyan District, Taizhou City, een moderne opkomende stad die bekend staat als "Capital of Commerce& Handel ”aan de oostkust van de provincie Zhejiang, met bloeiende zaken en handig verkeer. AOXU ligt op 7 km afstand van treinstation Taizhou, 22 km van luchthaven Taizhou en 160 km van haven Ningbo, de verkeerspassage naar Azië, Afrika, Europa en Amerika.

Onze belangrijkste producten zijn mallen, waaronder auto-onderdeelvorm, vorm voor huishoudelijke apparaten, vorm voor diepvrieslades, vorm voor motorfietsonderdelen en industriële vorm, die goed worden verkocht in Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

AOXU introduceert een groot aantal uitstekende professionele technici en managementpersoneel; een perfect productie- en kwaliteitsmanagementsysteem opzetten; win het vertrouwen en de tevredenheid van klanten door hoge standaard, hoge efficiëntie, hoge kwaliteit en goede marktservice.

AOXU verwelkomt vrienden uit alle lagen van de bevolking die ons komen bezoeken!


Onze toewijding

Wij zijn een fabrikant van plastic matrijzen en vormen.

Ons doel is om de markt en de klanten maatwerkoplossingen te bieden.

Voor eventuele problemen of feedback van de klanten zullen we geduldig en zorgvuldig op tijd antwoorden.

Voor vragen van de klanten zullen we op tijd antwoorden met een professionele en redelijke prijs.

Voor nieuwe producten van de klanten zullen we professioneel met klanten communiceren, naar de mening van klanten luisteren en nuttige suggesties geven voor het ontwikkelen van de producten.

Voor bestellingen van klanten zullen we eindigen met de hoogste snelheid en kwaliteit.

We nemen de tijd om elk probleem op te lossen, hoe alledaags het u ook lijkt. We zullen je altijd accommoderen. En u zult merken dat we uw taal spreken en uw technische probleem begrijpen. Daarom kunnen we in zoveel jaren succesvol samenwerken met onze klanten uit bijna 20 landen.

Ons bedrijf heeft zijn strategische doelstelling, "hoge standaard, hoge precisie, hoge kwaliteit", gesteld door kwaliteit als leven te nemen. Gebaseerd op de werkstijl van "eerlijkheid en bruikbaarheid, onverdroten volhardend, teamwerkgeest, grootsheid bereiken". Ons bedrijf wil oprecht de wereldwijde potentiële klanten uitnodigen om een ​​bezoek te brengen en een goede samenwerking te hebben voor een prachtige toekomst samen.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: vriezer lade schimmel, lade schimmel, vriezer schimmel

Onderzoek

You Might Also Like