Koelkastlade deel Plastic spuitgietmatrijs

Koelkastlade deel Plastic spuitgietmatrijs

Met goede kwaliteit en attente service na, werkt Aoxu schimmel al meer dan 15 jaar samen met buitenlandse klanten, en zijn gespecialiseerd in het maken van plastic matrijzen voor huishoudapparatuur, huishoudelijke schimmel, auto-onderdeel schimmel, etc. Elke interesse, pls stuur een e-mail naar sale1 @ aoxumoulds .com
Praat nu

Productdetails

Belangrijke notitie:

1. De plastic mal is aangepast voor onze klanten.

2. Wij verkopen geen kant-en-klare spuitgietmatrijs, maar aangepaste plastic mal. Er is dus geen prijslijst beschikbaar.

3. Offerte beschikbaar na bespreking van vereisten en ontwerp.

Hebt u een vraag, neem dan contact op met Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com Telefoon: +86 157 5766 8880)


Wat hebben we nodig voor een offerte?

1. Functie / toepassing van kunststof onderdelen

Omdat sommige technische componenten, is het noodzakelijk om ons hun functies of productnaam te vertellen om de spuitgietmaker een idee te geven over de plastic producten.

2. Plastic materiaal

Dit kan ons helpen om te kiezen welk soort staal en welk soort injectiepoort.

3. Plastic componenten tekening of 3D-bestand of voorbeeldfoto

Als u een 3D-ontwerp of gedetailleerde 2D-tekeningen voor de plastic componenten hebt, dan is het beschikbaar om de offerte te krijgen, als u alleen de plastic monsters hebt, voer dan de dimensie-indicatie op de foto uit en stuur ons de duidelijke foto voor het krijgen van een meer correct citaat.

4. Eisen aan de hoeveelheid plastic componenten

U kunt ons elk jaar, elke maand of elke dag vertellen hoeveel stuks u nodig heeft. Omdat we deze informatie nodig hebben om te bepalen hoeveel holtes op de geciteerde spuitgietmatrijzen. En het helpt ons ook om het juiste staal te kiezen en de aangepaste kosten van uw spuitgietmatrijs te optimaliseren.

5. Spuitgietmachine tonnage of injectiecapaciteit

Dit kan ons helpen om de spuitgietholte Nr. Afhankelijk van de grootte van uw machine.

6. Custom injectie Mould componenten merk

Als u een speciaal vereiste hebt voor het aangepaste spuitgietcomponentenmerk, zoals hot runner, hydraulische cilinder enzovoort, vergeet dan niet om ons te vertellen wanneer u een aanvraag verzendt.


Mold Details

Vormnaam Mold Matrijs koelkastlade / houder

Productgrootte : 500x290x120mm

Grondstof : PS

Refrigerator Tray Part Plastic Injection Mold Gietstaal : 718

Hardheid van staal : HRC32-50

Vormholte : 1 of meer holte (volgens de grootte van uw injectiemachine)

Matrijs : 780x840x720mm

Geschikte machine : Dakumar 650T

Matrijs Hoofdmateriaal : DIN 1.2738

Mould Injection System : ANOLE kleppoort

Matrijsuitwerpsysteem : Hoeklift en uitwerpblok met ronde uitwerppen

Mold Cycle Time : 24 seconden

Levertijd : 80 werkdagen

Vormkenmerken : Complexe vormstructuur


Als een goede reputatiefabrikant in China deelt Aoxu Mold hier het basisproces voor het maken van spuitgietmatrijzen in ons bedrijf:
1. Producten ontwerpafdeling biedt productinformatie aan spuitgietontwerpafdeling, spuitgietontwerpers voltooien kostenanalyse in twee werkdagen en verstrekken aan R & D-manager.

B2174CA4A9B951DE1EBCBC43FAB412FC

2. R & D-afdeling release "Mould Making Apply" op plastic spuitgiet ontwerpafdeling na bevestiging van het project.

3. Spuitgietontwerpers organiseren relevant personeel om de projectbasis te beoordelen op basis van de productinformatie, inclusief productstructuur, matrijsstructuur, koelsysteem, runner, slakken, ontluchting, enz.

4. Na evaluatie beginnen ontwerpers van spuitgietmatrijzen de plastic spuitgietmatrijs te ontwerpen, inclusief 3D-tekencorrectie, 3D-scheiding, matrijsonderdelen assemblagetekening, EDM-tekening, elektrodetekening enz., En organiseren ze relevant personeel om die tekeningen te evalueren en vervolgens aan plastic te geven spuitgieten maken afdeling.

5. Spuitgietmachines evalueren en bestuderen de tekeningen en bestellen matrijsmaterialen als er geen bezwaar is, anders communiceren ze met de ontwerpers van kunststof spuitgietmatrijzen.

6. Spuitgietmachines inspecteren de gietmaterialen op tijd nadat de materialen in de fabriek aankomen en regelen technici om slotenmakerwerken te doen, waaronder draaien, slijpen, frezen, schroefgaten, waterdragend gat, middengat, CNC voorbewerken, enz. De technici moet aandacht besteden aan de precisie van elke rechte hoek, vermijd leegmaken van het middelste gat en elke productiebasis, voorbewerkingsmarge enz. Vervolgens besteedt u elk matrijsdeel onmiddellijk uit aan warmtebehandeling.

7. Na de warmtebehandeling moet de kunststof spuitgietmaker zijn hardheid en metallurgische analyse detecteren. Over het algemeen is de kernhardheid 46-50HRC, voor een uniforme verdeling van 9 punten, waarbij de hardheid ervan verschilt minder dan 1HRC. Metallurgische analyse moet worden uitgevoerd voor de kern van de spuitgietvorm voorafgaand aan de verwerking om ervoor te zorgen dat er geen segregatie, littekens, enz. Zijn.

BCA870DCCD8D18928B67C15

8. Elektrodeverwerking, er zijn fijne en ruwe verwerking, fijne mannelijke vonk is 0,08, ruwe mannelijke vonk is 0,2 (afhankelijk van de feitelijke situatie). Let op elke verwerkingsbenchmark en detecteer elektroden nadat de verwerking is voltooid.

9. Voor het afwerken, moet de juiste hoek voor de vormkern worden gemaakt, de verticale graad moet minder zijn dan 0,02 mm, afwerkingsgraad 1.6.

10. Houd er bij het snijden van lijnen rekening mee dat de basis van alle onderdelen 0,02 mm vergroot voor het insteekgat en het middelste gat als tolerantiespeling, voor niet-standaard vingerhoed is de tolerantiespeling 0,04 mm van de werkelijke vingerhoed.

11. Afwerking van de gietvormkern, moet baseren op de benchmarks na het maken van rechte hoeken, waarbij meestal een matrijs van 0,02 mm overblijft als een marge (zonder rekening te houden met slijtage van het gereedschap).

12. EDM-verwerking, proces volgens de grootte van de tekeningen, fijne 0,08, ruwe 0,2 (afhankelijk van de feitelijke situatie), let op de benchmarks in verwerking, voor vonkenverwerking, het verlof een marge van 0,03-0,05 mm.

13. Het loopvlak moet worden gepolijst om afwerking op niveau 6 of 7 te bereiken, het oppervlak laat geen vonk of messenpatroon toe.

14. Voordat de plastic spuitgietmatrijs wordt gemonteerd, moet de matrijsmaker een uitgebreide inspectie voor alle gerelateerde onderdelen uitvoeren om te controleren of alles in goede staat verkeert en moet hij schoonmaken en een antiroestbehandeling uitvoeren. Vul vervolgens het formulier "Mold Inspection Summary" in.

15. Bij het uitproberen moeten ontwerpers van spuitgietmatrijzen, kunststofvormers en spuitgietwerkplaatsen persoonlijk naar de locatie gaan, analyse en oplossing van abnormale gietproeven maken, de kunststof spuitgietmatrijs en spuitgietproces verbeteren volgens de resultaten en vullen " Mold Tryout-rapport '.

16. Tegen 100-150 cyclustijd zijn de testproducten defectvrij, maken de productieafdeling productieschema, volgen de technici de productieprocessen en geven ze feedback aan de plastic spuitgietafdeling.

17. Na het uitproberen vraagt de kunststof spuitgietafdeling opslag aan met de vormen “Mould Making Apply” en “Mould Making Inspection”. en regel dan de verzending zo snel mogelijk.


Als professioneel spuitgietbedrijf China, als u spuitgietmatrijs bij ons koopt, wat is dan de garantie?

1. Vóór de levering van de spuitgietmatrijs, zullen we een strikte inspectie van de spuitgietmatrijs hebben, en we zullen standaard export houten kistpakket de spuitgietmatrijs met reserveonderdelen gebruiken.

2. Als de spuitgietmal kapot gaat zonder persoonlijke fout, nemen we de verantwoordelijkheid daarvoor, zullen we kapotte onderdelen afhankelijk maken van het ontwerp en naar u verzenden, ook zullen we een aantal gemakkelijk kapot onderdeel voor u leveren en in doos plaatsen om te verzenden met gietvorm.

3. Als u de matrijs niet zelf kunt bedienen, gaat onze technische ingenieur naar uw fabriek om u te helpen. Elke service na verkoop zal u voorzien als u contact met ons opneemt.


Waarom neem je als vriendelijke collega nu geen contact op met Shine?

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王Hot Tags: koelkast lade deel plastic spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like