Enkele holte kunststof lade mal voor koelkast

Enkele holte kunststof lade mal voor koelkast

Aoxu is uitgegroeid tot een superieure matrijzenbouwer met een sterk engineeringteam. Engineeringwerk omvat niet alleen matrijsontwerpen, maar ook haalbaarheid van matrijzen, matrijsbloei, expertise op het gebied van productontwerp en prototyping-diensten.
Praat nu

Productdetails

Single-cavity plastic ladevorm voor koelkast


Vormspecificaties

NaamKunststof ladevorm voor koelkast
Kunststof harsGPPS
Matrijsafmeting (mm)1100*980*850
Vormgewicht (T)7T
Vorm holte staalNAK 80
Mold Core staalNAK 80
Vervaardigingstijd (dag)65 ~ 70 DAGEN
Vorm leven≥ 800000 SHOTS
Cyclustijd90 S
Type aansluiting koelleidingDME NS 350 SERIES snelkoppeling, uitstekend koelsysteemontwerp, koelontwerp zal zoveel mogelijk naar de beste koeling gaan


De mallen voor huishoudtoestellen die door AOXU zijn gemaakt, worden meestal gebruikt in de koelkast, wasmachine en airconditioning, enzovoort. Ons ontwerp en ontwikkelt product volgens de eisen van klanten. wij controleren de kwaliteit van de matrijs en de leveringsdatum. We kunnen koude runner-mal en hete runner-mal produceren. en Enkele holte of meer holtes volgens de specificaties van het product en de spuitgietmachine.

Aoxu Mold Technology is China professionele koelkastvormen, wasmachinevormen, fabrikant van huishoudelijke apparaten.


Mold Quality ForPlastic Lade Mold For Koelkast

Kwaliteitscontrole

AOXU Mold heeft zijn eigen perfecte productie- en beheersysteem gemaakt. Er zijn strikte kwaliteitscontroles in elk proces. We doen ons best om fouten te voorkomen en maken een einde om fouten uit te breiden naar het volgende proces. Het varieert: van ontwerpanalyse en inspectie van plastic producten tot onderzoek naar de haalbaarheid van schimmels, van materiaalaankoop tot kwaliteitsinspectie van materiaal, van verwerkingstechnische selectie en opstelling tot kwaliteitsinspectie, van matrijsassemblage en installatie tot matrijstest, enz. Voor elk proces zijn er homologe tafels en kwaliteitscontrolenormen. Elke schakel moet zonder gebreken worden verzorgd en dan kunnen we de geleverde mallen gekwalificeerd houden.

Productontwerpinspectie:

Ongeacht het productontwerp dat door de VS is gemaakt of door klanten wordt aangeboden, we maken altijd algemene analyse en inspectie, zoals de haalbaarheid van het gietproces, de structuur van de vorm en de haalbaarheid van bewegingen, alle gerelateerde plastic componenten die overeenkomen met de situatie, enz. Het kan schimmelaanpassing, schroot en andere onnodige reparaties aan de vorm, die worden veroorzaakt door een fout in het productontwerp, voorkomen.

Inspectie van matrijsontwerp

Met nauwkeurige analyse, voorzien van rationaliteitsanalyse voor matrijsontwerp, beste verwerkingsanalyse en toepassing van matrijsstructuur, biedt het de meest professionele oplossingen met de meest geschikte matrijsprestaties en technische specificaties als klant vereist.

De inspectie omvat vele aspecten, zoals matrijsintensiteit, matrijsstroomanalyse, maluitworp, koelsysteem, rationaliteit van geleidingssysteem, toepassing van matrijsvervangstukken' specificatie, klanten&# 39 machineselectie en toepassing van speciale vereisten, enz. Al deze moeten worden geïnspecteerd volgens de AOXU-ontwerpstandaard.

Inspectie voor inkoop van grondstoffen

Er is een strikt inspectieproces en tijdcontrole bij de aankoop van reserveonderdelen, de onderdelen' standaardisatie, maatprecisie, hardheid van matrijsmateriaal en materiaalfoutdetectie enzovoort.

Kwaliteitscontrole verwerken

Controleer de maat nauwkeurig, voer zelfinspectie uit op elk gereedschap reserveonderdelen in overeenstemming met de vereisten van tekeninggrootte en tolerantiegrenzen. Passeer alleen de inspectie, de reserveonderdelen kunnen worden geleverd voor de volgende werkstap. Het is niet toegestaan ​​het vorige verkeerde werkstuk naar de volgende bewerkingsstappen te laten stromen. Voor CNC-frezen is een strikte controle van de procedures voor het bewerken vereist. Na het bewerken controleren en controleren we de precisie door 3 D-coördinaatmetingen. We hebben veel maatregelen: professionele training in gereedschapstechnologie en machineonderhoud; zelfinspectie van gereedschapswerkstuk en acceptatiecontrole door kwaliteitsafdeling; rationeel werk shifts systeem en tooling controlesysteem.

Inspectie van malinstallatie

Voer een volledige inspectie uit op de mal om ervoor te zorgen dat de structuur consistent is en de reserveonderdelen gestandaardiseerd worden. Projectmanager en QC-mensen moeten allemaal deelnemen aan de schimmelinspectie onder de bedrijfsnorm en ervoor zorgen dat de productkwaliteit. Als er fouten worden gevonden, kunnen ze snel worden gecorrigeerd. Het kan ook fouten voorkomen. Bovendien zullen we tegelijkertijd een onafhankelijke standaardisatietest uitvoeren op het koelsysteem van de mal, het hydraulische oliekanaalsysteem en het hotrunner-systeem.

Acceptatie-inspectie op monster

De QC-afdeling moet de productinspectie uitvoeren en het testrapport 24 uur na het testen van de matrijs indienen. Rapport moet volledige test en analyse bevatten over productgrootte, uiterlijk, injectietechnieken en fysieke parameter. We gebruiken verschillende inspectienormen en -tools voor verschillende producten.In onze laboratoria doen we verschillende tests op hogedrukinjectie, hogesnelheidsinjectie, langdurig automatisch testen, enzovoort. QC afdeling geeft suggesties over de aanpassing en verbetering voor afgekeurd product. We hebben veel ervaring opgedaan, die van toepassing is bij de productie van mallen en goede oplossingen biedt voor steeds meer klanten. Samen met onze voortdurende verbetering van apparatuur en meet- en testinstrumenten, is onze productinspectie meer professioneell.


Waarom voor ons kiezen

Maatwerk: We hebben een sterk R& D-team en we kunnen producten ontwikkelen en produceren volgens de tekeningen of monsters die de klanten hebben aangeboden.

Kosten: we hebben onze eigen fabriek voor het maken van matrijzen en een spuitgietfabriek. Zodat we de goede prijs en goede producten direct kunnen aanbieden.

Kwaliteit: We hebben verschillende QA-collega's die de mal en producten testen, wat de kwaliteit kan garanderen.

Veelvormigheid: we kunnen mallen maken volgens de tekeningen en originele monsters, waardoor we veel producten met grote afmetingen en hoge precisie kunnen ontwikkelen en produceren.

Capaciteit: Onze jaarlijkse vormcapaciteit is meer dan 300 sets, we kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende klanten met verschillende aankoophoeveelheden.

Service: we richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor topmarkten. Onze producten voldoen aan internationale normen en worden voornamelijk geëxporteerd naar Europa, Amerika, Afrika, Azië en andere bestemmingen over de hele wereld.

Verzending: We zijn slechts 160 kilometer verwijderd van de haven van Ningbo, het is erg handig en efficiënt om goederen naar andere landen te verzenden.

10


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: plastic bakvorm met enkele holte voor koelkast, plastic bakvorm, koelkastvorm

Onderzoek

You Might Also Like