TV-kadervorm

TV-kadervorm

.TV Frame Mold
Praat nu

Productdetails

TV-kadervorm

De productiecyclus van de mal

De productiecyclus van de matrijs is de tijd die nodig is vanaf de acceptatie van de matrijsbestellingstaak tot de levering van de gekwalificeerde matrijs na de matrijsevaluatie. De lengte van de matrijsproductiecyclus hangt voornamelijk af van het niveau van giettechnologie en productiebeheer. Momenteel vereist de vormgebruikeenheid dat de vormproductiecyclus korter en korter is om te voldoen aan de behoeften van marktconcurrentie en vervanging. Daarom is de lengte van de matrijsproductiecyclus een van de uitgebreide indicatoren om de productiecapaciteit en het technische niveau van een matrijsonderneming te meten.

1. De mate van standaardisatie van matrijstechnologie en -productie De mate van standaardisatie van matrijzen is een product van de matrijstechnologie en productie-ontwikkeling van een land tot een bepaald niveau. Op dit moment heeft de matrijstechnologie van China een goede basis voor standaardisatie, waaronder technische basisnormen voor matrijzen, verschillende normen voor matrijsontwerp, normen voor matrijsprocessen, normen voor matrijzen en halfafgewerkte onderdelen, en normen voor matrijsinspectie en -acceptatie. Vanwege de "kleine maar volledige" en "grote en volledige" situatie van Chinese ondernemingen is de mate van commercialisering van standaardonderdelen van matrijzen niet hoog, wat een belangrijke factor is voor de productiecyclus van matrijzen.

2. De mate van specialisatie van schimmelbedrijven De trend van de ontwikkeling van de moderne industrie is dat de arbeidsverdeling steeds gedetailleerder wordt. Hoe hoger de specialisatiegraad van enterprise-producten, hoe hoger de kwaliteit en economische voordelen van producten, en hoe korter de productiecyclus.

3. Modernisering van matrijsproductietechnologie De modernisering van matrijsontwerp, productie en testmethoden is ook een van de factoren die van invloed zijn op de matrijsproductiecyclus. Alleen reclame maken voor CAD / CAM-technologie voor schimmels; bevordering van matrijsverwerking tot ontwikkeling van hoge efficiëntie, ruw zagen, hoge snelheid zaagmachine, anodensnijden en slijpschijf snijden en andere zeer efficiënte apparatuur, ruwe bewerking met behulp van hoge snelheid freesmachine, krachtige hoge snelheid slijpmachine, precisiebewerking met hoge precisie CNC-bewerkingsmachines, zoals CNC-kopieerfreesmachines, CNC optische bochtslijpmachines, uiterst precieze CNC EDM-draadsnijmachines, enz .; om geavanceerde snelle vormtechnologie, enz. te bevorderen, om de matrijzenproductietechnologie naar een nieuw niveau te verbeteren.

4. Werkingsniveau en beheer van matrijsproductie Het bedrijfsniveau en beheer van matrijsproductie is ook een belangrijke factor die de cyclus van de matrijsproductie beïnvloedt. Het management moet praten over efficiëntie, de regels en kenmerken van de productie van matrijzenbedrijven bestuderen en moderne managementmethoden en -systemen gebruiken om ondernemingen te beheren.


Neem contact op

2Hot Tags: TV-kadervorm, kadervorm, plastic vorm.

Onderzoek

You Might Also Like