Stofzuiger schimmel

Stofzuiger schimmel

Stofzuiger schimmel
Praat nu

Productdetails

Stofzuiger schimmel


Matrijsontwerp voor stofzuiger schimmel

Basisprincipes van kunststof spuitgietontwerp

Onze basisrichtlijnen voor kunststof spuitgieten omvatten belangrijke ontwerpoverwegingen om de vormbaarheid van onderdelen te verbeteren, het uiterlijk van cosmetica te verbeteren en de algehele productietijd te verkorten.

1

Laat onze aangepaste spuitgiettechnici u helpen bij het ontwerpen van de spuitgietonderdelen die u nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in zware aangepaste gietklussen, waarbij het ontwerp, de keuze van kunststof, matrijzenbouw en stroomanalyse van cruciaal belang zijn voor de productie.


Hot Runner In Plastic Mold Design

Warme lopers zijn al onuitputtelijk in spuitgieten. Wat plasticverwerkers betreft, is de juiste manier om de warme hardlopers voor de juiste producten te selecteren en de warme hardlopers onder de knie te krijgen de sleutel tot hun voordeel van de warme hardlopers.

De warme runner (HRS) wordt ook de heetwateruitlaat genoemd, die het gestolde mondstuk in een gesmolten mondstuk verandert. De samenstelling ervan is relatief eenvoudig, voornamelijk omvattende de hoofdvouw, het hete mondstuk, de temperatuurregelaar en dergelijke. In de tussentijd kan de splitserplaat worden verdeeld in een vorm, en X-vorm, een Y-vorm, een T-vorm, een mondvorm en andere speciale vormen kunnen worden verdeeld in een groot mondstuk, een puntmondstuk en een naaldventielmondstuk volgens naar de vorm; de temperatuurregelaar is temperatuurgestuurd, de methode kan worden onderverdeeld in het type plug-in horloge en het type computer-gecentraliseerde besturing.

In het spuitgietproces werkt de warme loper in samenwerking met de mal en speelt een zeer belangrijke rol. Bij het spuitgieten van ultradunne onderdelen is het bijvoorbeeld eenvoudig om hoogwaardige producten van hoge kwaliteit te produceren door het gebruik van warme lopers; voor de spuitgietmaterialen met slechte vloeibaarheid, door het gebruik van warme stroom kan de hardloper de vloeibaarheid van het materiaal aanzienlijk verbeteren en zorgen voor een soepele productie van spuitgieten. Voor sommige grote spuitgegoten onderdelen, zoals de bumper en het deurpaneel van de auto, de achterklep van de tv, de behuizing van de airconditioner, enz., Maakt het gebruik van de warme runner het spuitgieten moeilijk. Het moet relatief eenvoudig zijn.

Bij spuitgieten met meerdere holten kan het ontbreken van een warme loper helemaal niet worden gevormd. Men kan zeggen dat de warme hardloper de beste technologie is om het evenwicht van de hardloper te waarborgen. Vanwege de afschuifkracht van de kunststof in het stromingskanaal, ongeacht hoe resonerend de geometrische balans van de mal, is het gevormde productcomponent moeilijk consistent te zijn, vooral voor de mal met multi-holte, als de warme loper niet wordt gebruikt het is gevormd. De buitenkant van het product is lichter dan de binnenkant.

Wat kunststofverwerkers betreft, is het vrij economisch om warme lopers te gebruiken, omdat er een bepaalde hoeveelheid spuitgieten is. Dit komt omdat de warme lopers bedrijven helpen spuitmonden te elimineren tijdens het spuitgieten. In de meeste gevallen kan het mondstuk niet opnieuw worden gebruikt. Soms is het gewicht van het mondstuk bijna hetzelfde als het gewicht van het product. Als de traditionele spuitmondinjectiemethode wordt gebruikt, betekent dit dat het materiaal evenveel verspilde als het gebruikte product. Op basis van deze berekening kan het na gebruik van de warme runner 30% tot 50% van het materiaal besparen. Bovendien helpt de warme loper ook om slijtage van de schimmel te verminderen en de levensduur van de schimmel te verlengen. Onder normale omstandigheden is de levensduur van de warme loopmal tweemaal zo lang als die van een dunne spuitmond.


Analyse voor schimmelstroom

3


Over ons

Aoxu Mold Technology als startende voor CNC-verwerking in een klein gereedschapsgebouw in Huangyan, met 16 jaar ervaring in aangepaste gereedschappen en spuitgieten, tegenwoordig zijn we een van de wereldberoemde matrijzenmakers geworden in de productie van grote kunststof spuitgietmatrijzen. Met het moderne bedrijfsbeheersysteem en de ISO9001: 2008 kwaliteitssysteemrichtlijn, de geavanceerde productietechnieken, de geavanceerde productieapparatuur en ons gekwalificeerde en toegewijde team, zijn we vol van mogelijkheden en hebben we veel vertrouwen in het aanbieden van professionele one-stop oplossing voor schimmel ontwerpen, matrijzenbouw, spuitgieten en service met een hogere waarde. We bedienen een breed scala aan klanten op het gebied van auto-onderdelen, aerodynamische onderdelen, huishoudelijke apparaten, industrie en schoonheid. Aoxu maakt meer dan 350 matrijzen per jaar, voornamelijk van de matrijzen en plastic onderdelen worden geëxporteerd naar Amerika, Brazilië, Frankrijk, Rusland, Spanje, Turkije en andere landen wereldwijd. We hebben een langdurige samenwerking met onze klanten tot stand gebracht en verbeteren voortdurend matrijzen en plastic onderdelen van topkwaliteit voor onze klanten, waarbij we een nauw strategisch partnerschap tot stand brengen om de tevredenheid en het succes van de klant te behouden en samen met klanten op te groeien.

Fabrieksprofiel

Matrijzenmakerij van 6000 vierkante meter.

Met 55 werknemers, waaronder 5 ingenieurs, matrijzenmaker 35 mensen.

Fabriek vermogen:

40 vormen per maand (Mxa.)

Max. matrijs 3200x2200mm, Max. schimmelgewicht 25 ton

Service Scope:

Expert in auto-onderdelen, aerodynamische onderdelen en huishoudelijke apparaten grote plastic mallen

Kunststof onderdelen injectie

Markt voordeel:

Matrijzen en kunststof onderdelen van topkwaliteit

Betrouwbare dienstverlening


Neem contact op

2Hot Tags: stofzuiger schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like