Twin Tub Wasmachine Mold

Twin Tub Wasmachine Mold
Praat nu

Productdetails

Twin Tub Wasmachine Mold


Leveranciers van materiaal - Matrijzen

5


Matrijsontwerpen

2D malontwerp

Aoxu Mold Technology biedt complete, volledig gedetailleerde matrijsontwerpen met prints van alle matrijscomponenten. Dit omvat de matrijslay-out en assemblagetekeningen met een afzonderlijke stuklijst. Elk ontwerp bevat een malhandboek. Deze handleiding bevat details en verwijzingen naar alle belangrijke schimmelfuncties en informatie over uw specifieke schimmel. We leveren ook pneumatische, hydraulische, elektrische en hotrunner-schema's indien van toepassing. Er is een checklist voor het voltooien van het ontwerp om te verzekeren dat het matrijsontwerp compleet is en voldoet aan hoge kwaliteitseisen die onze klanten verwachten. Dit is een voorbeeld van een 2D-lay-out van een kunststof spuitgietontwerp. Afgebeeld is een doorsnede en eindaanzicht van de geassembleerde mal.) Wij geloven dat we de beste ontwerp- en engineeringdiensten bieden. We zijn voortdurend bezig onze mogelijkheden te upgraden om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

3D-schimmelontwerp

We bieden uitgebreide 3D-matrijsontwerpdiensten, variërend van eenvoudige scheidingslijnsplitsingen tot volledige 3D-matrijsassemblages met behulp van Unigraphics-software. Onze 3D-matrijsontwerpmodellen omvatten alle scheidingslijnen, rondes, filets en diepgangen.

Wij leveren 3D-matrijsontwerpen en individuele componentmodellen van kernen, holtes, glijvlakken en EDM-elektroden aan matrijsmakers voor CNC-programmering. Door matrijscomponenten te creëren als 3D solide modellen, kan het CNC-snijpad direct worden geprogrammeerd vanuit de resulterende geometrie met behulp van Unigraphics. 2D-referenties en detailtekeningen worden afgerond in Unigraphics of geëxporteerd naar verschillende andere CAD-pakketten.

Ons technisch personeel zal met u samenwerken om de matrijs te ontwikkelen die u nodig hebt met behulp van driedimensionale modellering en geavanceerde technologie om een nauwkeurig resultaat te garanderen.


Mold lage analyse

Mold low-analyse omvat de vul- en verpakkingsfasen van het spuitgietproces.

Deze fasen produceren enkele van de belangrijkste resultaten voor het evalueren van een productontwerp voor spuitgietproductie.

Warpage-resultaten kunnen worden gebruikt om gebieden met overmatige kromtrekken en krimp te identificeren, verwijzend naar producttekeningen en toleranties, het is mogelijk om punt-naar-punt-metingen uit de analyseresultaten te nemen om ervoor te zorgen dat de kritische afmetingen binnen de tolerantie liggen na het gieten. mold-flow-1 (1)

Vultijd: snelheidsprofielen en shotgrootte (machinespecifiek)

Bevriestijd: tijd om de hardloper, poort en onderdeel te bevriezen

Paktijd en -druk: faseprofielen verpakken (machinespecifiek)

Ventilatievereisten

Laslijnlocaties

Volumetrische krimp: krimpwaarden voor verschillende onderdeelgeometrieën

Afschuifsnelheid: afschuifwaarden gegenereerd tijdens het vullen en verpakken

Druk bij V / P omschakeling

Injectiedruk: druksnelheden tijdens het vullen en verpakken

Rapporten en resultaten kunnen worden aangepast aan specifieke verzoeken voor probleemoplossing van onderdelen.


Gebruikelijke methoden voor het polijsten van schimmels &. werkend principe

Mechanische polishine

Mechanisch polijsten van vormen is een polijstmethode die het convexe oppervlak van het oppervlak van het werkstuk verwijdert door het oppervlak van het materiaal te snijden of plastisch te vervormen om een glad oppervlak te verkrijgen. Over het algemeen worden oliesteenstroken, wollen wielen, schuurpapier, enz. Gebruikt, die hoofdzakelijk handmatige bewerkingen zijn en de eisen aan de oppervlaktekwaliteit hoog zijn. Super fijne slijpmethode.

Ultrafijn slijpen en polijsten is een speciaal slijpgereedschap. In de polijstvloeistof die schuurmiddel bevat, wordt het tegen het bewerkte oppervlak gedrukt om een roterende beweging met hoge snelheid uit te voeren. Met deze technologie kan de oppervlakteruwheid van Ra0.008 μm worden bereikt, wat de beste oppervlakteruwheid is in verschillende polijstmethoden. Deze methode wordt vaak gebruikt in mallen met optische lenzen. Mechanisch polijsten is de belangrijkste methode voor het polijsten van schimmels.

Chemisch polijsten

Chemisch polijsten is een proces waarbij een materiaal in een chemisch medium ervoor zorgt dat een enigszins convex deel van het oppervlak bij voorkeur oplost, waardoor een glad oppervlak wordt verkregen. De methode kan een werkstuk met een gecompliceerde vorm polijsten en kan veel werkstukken tegelijkertijd polijsten, en heeft een hoge efficiëntie. De oppervlakteruwheid verkregen door chemisch polijsten is in het algemeen Ra10 urn.

elektrolytisch polijsten

Het basisprincipe van elektrolytisch polijsten is hetzelfde als chemisch polijsten, namelijk het selectief oplossen van het oppervlak van het materiaal om het oppervlak glad te maken. In vergelijking met chemisch polijsten kan het de invloed van de kathodereactie elimineren en heeft het een goed effect.

Ultrasoon polijsten

Ultrasoon polijsten is een verwerkingsmethode die een gereedschapsgedeelte gebruikt voor ultrasone trillingen om een bros hard materiaal te polijsten door een schurende suspensie. Het werkstuk wordt in een schurende suspensie geplaatst en samen in een ultrasoon veld geplaatst, en het schuurmiddel wordt gemalen en gepolijst op het oppervlak van het werkstuk door de werking van ultrasone golven.

Ultrasone bewerking heeft een kleine macroscopische kracht en veroorzaakt geen vervorming van het werkstuk, maar het is moeilijk om het gereedschap te vervaardigen en te installeren.

Vloeistof polijsten

Vloeistofpolijsten is afhankelijk van stromende vloeistof en de schurende deeltjes die het draagt om het oppervlak van het werkstuk te wassen voor polijstdoeleinden. Hydrodynamisch slijpen wordt aangedreven door hydraulica. Het medium bestaat hoofdzakelijk uit een speciale verbinding (polymere stof) die onder een lagere druk stroomt en in een schuurmiddel wordt opgenomen. Het schuurmiddel kan worden gemaakt van siliciumcarbidepoeder.

Magnetische schuurmal Polijsten

Magnetisch slijpen en polijsten is het gebruik van een magnetisch schuurmiddel om een schuurborstel te vormen onder invloed van een magnetisch veld om het werkstuk te slijpen. Deze methode heeft een hoge verwerkingsefficiëntie, goede kwaliteit en eenvoudige controle over de verwerkingscondities.

Met een geschikt schuurmiddel kan de oppervlakteruwheid van de machine Ra 0,1 μm bereiken.

Elektrische vonk ultrasoon composiet polijsten

Om de polijstsnelheid van het werkstuk te verbeteren met een oppervlakteruwheid Ra van 1,6 μm of meer, wordt de ultrasone golf gecombineerd met een speciale hoogfrequente smalle puls hoge piekstroompulsstroombron voor composiet polijsten, en de ultrasone trillingen en de elektrische pulscorrosie werkt gelijktijdig op het oppervlak van het werkstuk om snel de oppervlakteruwheid te verminderen, die effectief is voor het polijsten van het ruwe oppervlak van de mal na machinale bewerking, frezen, elektrische vonk en draadsnijden, is zeer effectief.Hoe zinkvlekken te vermijden tijdens het spuitgieten van plastic producten?

Intuïtief wordt uniformiteit van de deeldikte vaak toegeschreven aan zinksporen, maar de meeste onderzoekers hebben geconcludeerd dat een dergelijke opvatting erg vaag of subjectief is!

In plaats daarvan is het een deeldikteverdeling met betrekking tot het injectiepunt (poort) naar het uiterste punt op het smeltstroompad, dat wil zeggen het laatste vulpunt. Een goede dikte van het spuitgietonderdeel moet altijd afnemen (niet uniform) langs het stroompad en die dikte-afname is de belangrijkste factor die verantwoordelijk is voor zinkafdrukken.

Het moet ook de staat kennen van de onderdeelgeometrie die u probeert te vormen. Krijgt het gootsteen over de bovenkant van een rib, deelfunctie of krijgt u gootsteen over een plat oppervlak zonder kenmerken aan de achterkant? Als de aandoening zich boven een rib of een achterkant bevindt, moet deze weten wat de verhouding tussen uw rib en muur is en het materiaal dat u probeert te vormen. Als er geen functie aan de achterkant is, heeft het nog steeds het materiaal dat u spuitgieten en de materiaaldikte nodig heeft, evenals een kopie van het proces waarmee u spuitgieten.

Omdat dit onderdeel ABS is, wilt u een voorraadverhouding van rib tot wand van minder dan 40%. Alles daarover zal de neiging hebben om te laten zinken in de klasse A als gevolg van massaopbouw erachter. Als u onder de 40% rib / muur-voorraadverhouding bent, moeten we uw procesblad en een onderdeel & runner in het hulpmiddel zien.

Plotselinge diktevariaties dragen direct bij aan zinkmarkeringen door differentiële koeling en onvoldoende pakking. Dus het probleem kan het beste worden aangepakt door een voorzichtig gecontroleerde dikteverdeling in productontwerp.

De meeste gootsteenmarkeringen zijn de oorzaak van een slecht ontwerp of slechte procescontrole op de machine. De reden voor het zinkmerkteken is het temperatuurverschil tussen de buitenste schil van het onderdeel en de binnenste kern (meestal is de binnenste kern heter). dus als je enorme hitte in de binnenkern elimineert (zoals het verminderen van de wanddikte van ribben of nokken), heb je een redelijk goede oplossing, maar je moet ook het proces regelen (koeltijd, verpakking enz ...), verwerking draagt ook onafhankelijk bij aan zinksporen ..., In principe zijn injectie (verwerkings) druk en temperatuur voornamelijk polymeer en vervolgens schimmel en machine afhankelijk. dat wil zeggen, variabelen in de smelttoestand., Dus onderdeelvorm / functies hebben heel weinig te maken met het instellen van de smelttoestand.

Een goede regeling om putten te voorkomen kan echter worden bereikt door de intensiteit van de pakkingintensiteit te verhogen, deze techniek kan ook de variantie in de dikteverdeling aanzienlijk compenseren, wat vrij vaak is.


Over bedrijf

Aoxu Mold Technology is goed in het maken van soorten wasmachinevorm, zoals ezel met dubbele buis, mal met enkele buis , wasmachinebesturing, wasmachinefiltervorm, wasmachinewielvorm, W / M-koffervorm, wasmachinewater pompvormen. Mallen van 6kg, 7kg, 8kg 10kg wasmachines, we hebben tot nu toe meer dan 15 sets gemaakt. We gebruiken staal 2311 voor de grote delen van de wasmachinevormen, het besturingspaneel, we gebruiken S420-staal gehard met HRC50, het staal is roestvrij. voor de waterpompvorm gebruiken we staal 2343, omdat er veel schuifregelaars en losdraaiende uitwerpstructuur op de vormen zijn, maar we hebben met succes het automatische uitwerpsysteem gerealiseerd.

3


Onze service

Product 2D / 3D-tekening volgens monster of aangepast ontwerp volgens de eis van de klant

  • Vormontwerp, CAD / UG / ProE, enz

  • Mold Flow Analyse indien nodig

  • Matrijzen maken

  • Testen van matrijzen en monstercontrole

  • Laag volume spuitgieten

  • schimmel verf en speciale behandeling

  • schimmel verpakking en transport regeling


Fabriek en professionele team

Aoxu Mold Technology blijft geloven dat goede verwerkings- en bewerkingsapparatuur erg belangrijk is voor de kwaliteit en levensduur van de spuitgietmatrijs, anders had u zelfs een goed vormontwerp, maar het maken van de matrijs kan een slechte invloed hebben op de matrijskwaliteit.

De afgelopen jaren blijven we verschillende goede apparatuur investeren, zoals CNC, frezen met hoge snelheid, carving met hoge snelheid, hoge precisie spiegeloppervlak EDM, enz.

Er zijn meer dan 37 medewerkers in de fabriek en iedereen is goed in en verantwoordelijk voor zijn werk. Van de productanalyse tot het ontwerp van de matrijs, van het maken van matrijzen tot het testen van matrijzen, elk personeel besteedt volledige aandacht aan zijn werk.

Hightechapparatuur plus een professioneel team helpen ons bij het beheren van het matrijsontwerp en het maken van matrijzen met verschillende eisen en normen, en winnen het vertrouwen van de klant.


Neem contact op

2
Hot Tags: twin tub wasmachine schimmel, wasmachine schimmel, schimmel

Onderzoek

You Might Also Like