Wasmachine Hoofddeksel Schimmel

Wasmachine Hoofddeksel Schimmel

We garanderen dat we niet meer gegevens opslaan dan nodig is voor de aangeboden diensten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Praat nu

Productdetails

Wasmachine Hoofddeksel Schimmel


Mold specificaties

Vormnaam : Wasmachinevorm

Productgrootte : 700x400x186mm

Productbeschrijving : wasmachinedeksel

Vormholte : 1 holte

Matrijs : 1150X850X680mm

Geschikte machine : DKM 550Ton

Matrijs Hoofdmateriaal : 718H

Mold Injection System : Anole hot runner 4 tips

Mold Ejection System : uitwerppen

Mold Cycle Time : 72 Seconden

Mold Running : 500K

Levertijd : 75 werkdagen

Mold Features : hoge precisie van de gereedschappen


Uitvinding En Prototype

- Prototype ontwerp

- Ontwikkeling van uw nieuwe product

- Verbetering van prototype- en projectanalyse

- Uitvinding en patentontwerp en certificering

- R&D labo-service

- Mold flow en 3D-project


Over bedrijf

Aoxu Mold Technology heeft meer dan 25 sets van verschillende sets van wasmachinevormen gemaakt , een deel van de wasmachinevorm is voor 6KG-capaciteit, sommige van de wasmachinevormen zijn voor 8KG, we hebben veel ervaringen in de productie van wasmachinevormen.

Het belangrijkste voordeel van ons bedrijf in de vorm van huishoudelijke apparaten zoals wasmachinevorm, is de oppervlakteafwerking en het plastic assemblage-effect van de wasmachines. Zoals u alle plastic onderdelen van huishoudelijke apparaten kent, met name het beroemde merk zoals LG, SEMENS, enzovoort, is het assemblage-effect uiterst belangrijk voor het merk. Daarom is een hoge precisie van de gereedschappen een must. Het kiezen van het meest glanzende staal zoals NAK80-staal, helpt veel bij de afwerking van de lak. En vanwege het materiaalkarakter blijft de matrijs op hoge HRC nog steeds een zeer hoge gereedschapscapaciteit. Daarom loopt de kunststof mal na langdurig rennen nog steeds perfect in afscheidingslijn en blijft hij glimmen.


R & D-vermogen

Aoxu heeft onze nationale R & D-studio voor technologische ontwikkeling van de kunststofindustrie.

Aoxu R&D heeft oplossingen bereikt zoals gasassistent kunststof giettechnologieën, waterinjectie kunststof giettechnologieën, spuitgieten onder hoog licht, SMC-spuitgieten enzovoort. Dit zijn allemaal de nieuwste technologie voor de kunststofindustrie in Europa. Daarom rangschikt Aoxu de top van Chinese matrijzenmakers en krijgt een uniek voordeel van de gietmarkt.

Dankzij onze jarenlange ervaring met kunststof matrijzen wordt Aoxu de meest professionele kunststof giettechnologie en matrijzenleverancier in China. Met belangrijke problemen en belangrijke punten voor matrijzenproductie met goede en nauwkeurige afmetingen, staat Aoxu bekend om onze honderden speciale matrijzenstructuur en geavanceerde oplossingen voor kunststof spuitgiettechnologie. We hebben een zeer goede relatie met Europese matrijzenbouwers ontwikkeld en bieden een internationale, beroemde service voor injectieplastics.


Levenslange service

Er zijn duizend vormmakers in China, alle vormmakers maken reclame voor hun eigen vormen en kwaliteit. Maar weet u hoe u de beste onder hen kunt kiezen om uw betrouwbare Chinese matrijzenleverancier te zijn en langdurige samenwerking met op te bouwen? Dat is een goede vraag.

Aoxu Mould Technology is niet langer alleen gericht op de nadruk op de goede kwaliteit van Aoxu-mallen, of hoeveel mallen we hebben gemaakt. Omdat we begrijpen dat u niet alleen op zoek bent naar een matrijzenmaker die matrijzen uit China maakt, maar ook meer belang hecht aan het verkrijgen van de service tijdens uw proces van het kopen en werken van matrijzen.

Na uw aanvraag staat het Aoxu-verkoopteam klaar om u 24 uur op tijd een offerte aan te bieden met onze analyse van uw matrijzenbouwplan. Aoxu Mold Technology als een ervaren matrijsmaker, kunnen wij u de begroting tellen, matrijsaanbod gegevens berekenen, invest-return controle en advies, analyse van de haalbaarheid van kunststofvormen, geschikte materiaalaanbeveling, selectie van spuitgietmachinemodellen. We kunnen u ook turnkey-spuitgietoplossingen op maat aanbieden met de volledige productielijn.


Service voor spuitgieten van kunststof

Aoxu biedt kunststof spuitgietservice aan als ervaren leverancier in China: ontwerp en productie van spuitgieten op maat, zelfs gratis plastic spuitgietmatrijzen maken op basis van de hoeveelheid spuitgieten.

Kortom, het is een turnkey-productie - kunststof spuitgieten - maak van uw idee een bedrijf. Dus als u een lagere investering wilt voor de verkoop van uw plastic producten, zijn wij er voor u. En er zijn drie aspecten die u graag wilt weten:

• welke informatie moet u ons vertellen?

Als u nieuwe producten moet ontwerpen, vertel ons dan alstublieft uw idee:

-wat is het product

-de functie van het product

-de jaarlijkse hoeveelheid

-een vereiste voor het product

-stuur uw CAD-bestand (indien aanwezig)

• wat krijg je?

(Wat onze turnkey kunststof spuitgietservice zou kunnen bieden)

Van het ID-ontwerp tot het prototype, assemblagetesten, plastic matrijsontwerp, matrijzenbouw en spuitgieten van kunststof onderdelen.

• hoe kunt u service krijgen voor het spuitgieten van plastic met gratis mallen?

Het is aan de hoeveelheid van uw items die spuitgieten nodig heeft.

1. een concurrerende offerte van schimmels zal worden aangeboden nadat u uw idee of uw product verzenden;

2.Voor definitieve overeenstemming, zou 50% van de malkosten eerst moeten worden betaald als aanbetaling voordat matrijzen worden gemaakt;

3. En dan de aanbetaling zal worden teruggegeven na het starten van kunststof spuitgieten zodra uw hoeveelheid aan de voorwaarden voldoet.


Neem contact met ons op voor meer informatie &. aanbod

2
Hot Tags: wasmachine hoofddeksel schimmel, wasmachine schimmel, plastic deksel schimmel

Onderzoek

You Might Also Like