Water dispenser shell kunststof mal

Water dispenser shell kunststof mal

In overeenstemming met de vloerbedekking 6.000 vierkante meter, met geavanceerde matrijs verwerkingsapparatuur, stelt Aoxu Mould workshops op van het vervaardigen van verschillende kunststof mallen met geavanceerde ontwerp-en fabricage-ervaring.
Praat nu

Productdetails

Als je nog steeds op zoek bent naar de goede schimmel Maker in China, kan Aoxu Mould zeker je volgende goede keuze zijn.

Aoxu Mould

* Gespecialiseerd in kunststof spuitgiet mallen

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd, is gespecialiseerd in het vervaardigen van spuitgiet mallen en kunststof producten, die gevestigd zijn in Huangyan district, de China Mould town. In overeenstemming met de vloerbedekking 6.000 vierkante meter, met geavanceerde Mould processing apparatuur, die CNC bewerkingscentra omvat, meer dan 50 sets van numerieke gecontroleerde machines van afwerking indruk, elektrische vonk en liner snijden en nog veel meer, ons bedrijf stelt workshops van de productie van verschillende kunststof mallen. Trouwens, we zijn bereid om als een agent voor u te fungeren in het produceren van plastic onderdelen. Alle mallen zijn ontworpen door onze professionele technici met behulp van UG, Pro/E software, en met een hele set van geavanceerde en volwassen technologie in CAD/CAE/CAM.

* Uitgerust met volledige gereedschapsmachines

Aoxu Mould heeft geavanceerde gereedschaps uitrustingen om ervoor te zorgen dat onze schimmel kwaliteit en matrijs precisie. We hebben CNC freesmachines, Montagemachine, graveermachine, EDM, slijpmachine, boormachine etc. hoge precisie tooling apparatuur zorgen voor een uitstekende mal kwaliteit. We bieden niet alleen technische ondersteuning aan onze klanten, maar bieden ze ook een complete oplossing in de kunststof spuitgiet industrie.

* Het hebben van mooie omgeving van workshop

Workshop clean up elke dag, alle gereedschappen en onderdelen moeten in orde worden gebracht, alles is onder zeer goede controle en beheer. Wij geloven dat een goede werkomgeving zorgt voor meer efficiëntie, de levering van schimmels op hetzelfde moment.

* Het leveren van mallen van goede kwaliteit

Met de echte kwaliteit staal, strikte warmtebehandeling en serieuze controle, beloven we om u te bieden topkwaliteit mallen. We richten ons op schimmel constructie ontwerp, aandringen het maken van schimmel duurzaam en eenvoudig onderhoud.

Al onze mallen, we maken standaard schimmel basis, om de nauwkeurigheid van de volledige mallen te garanderen. Op hetzelfde moment, sterk verkorten schimmel levering.  Alle reserveonderdelen importeren merk exemplaren, bijvoorbeeld JunFan cilinder uit Taiwan, Japan DAIDO Springs en Korea Samsol Springs, Brevini hydraulische motor uit Denemarken, enz. Om te voorkomen dat sommige domme fouten gebeuren.

We nodigen je uit om je eerste bestelling te doen, om onze kwaliteit en prestaties te zien.


Water dispenser shell kunststof mal

1521284034748                                   Water Dispenser Shell Plastic Mould


Hittebehandeling van gietstaal

1. hoge temperatuur afschrikken

Om de stijfheid en slijtvastheid van materiaal te verbeteren, moeten de algemene materialen worden verwarmd tot meer dan 1030 graden C. Bij hoge temperaturen worden verschillende legerings ingenasises volledig opgelost in het lichaam van de Osher om een hoge substraat hakking te verkrijgen tijdens het blussen, en de vacuüm behandeling wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de onderdelen niet koolstofvrij maken. Op dit moment kan de High-rate gasblusoven die in de halfgeleiderindustrie wordt gebruikt het werkstuk onder hoge vacuüm condities verwarmen door stikstof bescherming, wat niet alleen de decarbonisatie van het werkstuk waarborgt, maar ook de verdamping van legeringen voorkomt Elementen. Tegelijkertijd wordt de instelbare gasdruk in het bereik van 200-500Kpa gebruikt om het werkstuk te doven en te koelen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat het werkstuk volledig is afgeblust terwijl de vervorming wordt verminderd.

2. diepe koude behandeling en hoge temperatuur temperen

Na afschrikken is hoog gelegeerd staal hoger dan kamertemperatuur door zijn Marcin-overgangs punt (MS-punt), om de hardheid te verbeteren en de dimensionele stabiliteit te garanderen, is het meestal noodzakelijk om een diepe koude behandeling en hoge temperatuurstemperatuur uit te voeren, om ervoor te zorgen dat het resterende Auschwitz volledig wordt omgezet in een stabiele getemperde mastoïde. We zullen vacuüm-gehard werkstukken, gecorrigeerd tussenkamer temperatuur en 100 graden C, en vervolgens geplaatst in een diep-koude behandelings kamer van-140 graden C voor diepe koeling. Bij afwezigheid van een oven, kan het werkstuk tussen-140 graden C en 230 graden C tussen de warme en koude cyclus, om ervoor te zorgen dat het werkstuk niet zal worden vervormd of gebarsten door de inkomende. Op hetzelfde moment, als gevolg van het gebruik van stikstof bescherming vermijdt ook de oxidatie kraken van het werkstuk in de tempering. Voor op dit moment, voor categorie D2 materialen, voltooien we meestal drie cycli van temperen tussen-140C en 230C van diepe kou naar 230C in Deep-Cooling apparatuur. Voor staal stammen hoger dan 230 graden C temperen zoals SAM97, ELmax, ASP23, etc., gebruiken we vacuüm back-up oven, na vacuüm extractie, voeg 99,999% van hoge zuiverheid stikstof als een medium, door de verandering van de richting van de klap om convectie te vormen, om Zorg voor de temperatuur van het werkstuk, terwijl de temperatuurtijd wordt bespaard.

3. andere hulpmiddelen

Terwijl het verbeteren van de kwaliteit van afschrikken temperen en diepe koude behandeling, hebben we ook volledige aandacht besteed aan andere aspecten van het werkstuk, en het idee dat de netheid van de warmtebehandeling werkstuk heeft niets te maken met de behandeling is verlaten, de schone voor behandeling te verhogen. Niet-ingevoerde onderdelen, vacuüm ontvetten, ontvetten en drogen door middel van een stofzuiger. Het verwijderen van alle soorten verwerking olie en puin, om ervoor te zorgen dat de oven werkstuk niet zal brengen in andere onzuiverheden, om te voorkomen dat de afbraak van onzuiverheden bij hoge temperatuur Verwarming, verontreiniging van de oven omgeving en het werkstuk zelf, van de micro-niveau om de organisatie van het werkstuk en de perfecte kwaliteit van de behandeling te garanderen, het verbeteren van de levensduur van het werkstuk.


Contacteer Shine

sales1@aoxumoulds.com

1 (2)

Hot Tags: Water dispenser shell kunststof mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like