Waterfilter plastic buis schimmel

Waterfilter plastic buis schimmel

Biedt plastic injectie waterfilter buis schimmel met hoge kwaliteit. Ons bedrijf heeft verschillende waterfiltermal gemaakt zoals onze klantenontwerpen en vereisten.
Praat nu

Productdetails

Nu deze jaren vervuiling steeds ernstiger wordt, terwijl we steeds meer aandacht besteden aan onze gezondheid en gezond water, dus komen waterfilters om ons te helpen gemakkelijk gezond water te krijgen. Geniet thuis van vers, heerlijk water dat perfect is om te drinken, koken en heerlijke koffie, thee en ijs te maken. Om dit product te verkopen, moet u eerst schimmel maken om te produceren, dus het is belangrijk om een goede leverancier van matrijzen te vinden.

Hier kiezen we een mal die we eerder hebben gemaakt voor uw referentie.


Waterfilter plastic buis schimmel

Waterfilter plastic buis schimmel

Grondstof: PP + 30% GF

Afmeting: lengte 410 mm met diameter 69 mm

Vormmateriaal: 718H voor holte en kern

Matrijsholte: 2

Ejector type: ejector pin met hydraulische kern trekken

Oppervlaktebehandeling: nitreren

T1-tijd: 50 dagen na bevestigd ontwerp

Als u een soortgelijk project heeft, stuur ons dan een e-mail (sales1@aoxumoulds.com) met de producttekening of -voorbeelden, wij ontwerpen en maken schimmel voor u.


Sommige punten moeten zorgen maken over deze schimmel

1. Aangezien de waterfilter lang is, heeft het lange schuif bij vormontwerp nodig; holte en kern moeten een hoge precisie hebben voor elke gaten, om een gelijkmatige dikte en geen interferentie met de lange schuif te verzekeren. Ons bedrijf heeft verschillende waterfiltermal gemaakt zoals onze klantenontwerpen en vereisten. Onze gereedschapsuitrusting is 80% -90% nieuw en van hoge precisie, kan u mallen van goede kwaliteit bieden.

2. Zoals deze waterfiltervorm in de bovenstaande afbeelding, is de afmeting van het waterfilter: lengte 410 mm * diameter 69 mm, kunststof PP + 30% GF. Omdat kunststof glasvezel heeft, is kunststof hard, dus stel voor dat ten minste 718H staal voor waterfiltervormholte en kern, indien mogelijk, ook nitreren om de vormoppervlakhardheid te verbeteren voor een langere levensduur van de vorm.


Matrijzenbouwproces in Aoxu

Van aanvraag tot PO gesloten, we hebben een standaardprocedure die moet worden gevolgd, het helpt zowel interne als klanten altijd duidelijk waar we zijn. De overgang van elke stap zou ook gemakkelijker en soepeler zijn.

Bestelproces van export injectie plastic mal:

po procedure

* Ontvangen 2D / 3D-onderdeeltekening van klant, projectmanager houdt kick-outvergadering om gegevens van klant met matrijsontwerpers, matrijsmakers, QA-manager, PMC te beoordelen. Verzamel alle informatie die is besproken, stuur het DFM-rapport naar de klant voor bevestiging.

* DFM-rapport bevat alle benodigde informatie vóór ontwerp en fabricage. Vormpoorten manier, uitwerpmanier, lay-out van injectie pinnen, lay-out van onderdelen, schimmel afscheidingslijn, koellijn. Speciale structuurfunctie zoals schuifregelaars, hoekheffers, afwerking van vormkern en holte, gravure enz.

* Nadat alle details zijn besproken, zouden het matrijsontwerp en de 2D-lay-out van het matrijsontwerp binnen 1-3 dagen aan de klant worden verstrekt, het matrijsontwerp in 3D duurt 3-7 dagen, afhankelijk van de complexiteit van de matrijs.

* Stuur matrijsontwerp naar de klant voor goedkeuring, begin met het bestellen van vormstaal, matrijsbasis, accessoires na storting. Er zou een procesrapport worden ingediend en alle geplande processen worden weergegeven. Wekelijks rapport zou volgen als het matrijzenproductieproces doorstuurt tot het klaar is.

* De eerste keer in de vormproef, vertel of al het mechanisme van de vorm goed werkt, de geometrie van het onderdeel correct is, we controleren het vormkoelsysteem, het vorminjectiesysteem, het vormuitwerpsysteem enz. Na een juiste aanpassing, zouden T1 gegoten plastic monsters worden voorgelegd aan de klant samen met dimensierapport, spuitgietparameter. Normaal is het 90% van perfectie.

* Ontvang opmerkingen voor voorbeeldverbetering, functionaliteit, uiterlijk, dimensionaal. Na correcties, maak de textuur / polijsten, graveren, enz., Stuur de monsters voor definitieve goedkeuring.

* Doe een kleine automatisch uitgevoerde en CPK-rapportstudie om de stabiliteit van de tooling te waarborgen.

* Verpakking de vorm met houten doos, als de vorm over zee wordt verzonden, besteden we speciale aandacht aan de vacuümverpakking om roestvorming te voorkomen. Pakketten omvatten alle 2D / 3D-matrijsontwerptekening, NC-programmagegevens, koper, reserveonderdelen, verwisselbare inzetstukken, enz.

* Volg de werkprestaties van de matrijs in de fabriek van klanten op en verleen de nodige diensten.


Het proces van het selecteren van vormstaal

Er zijn verschillende soorten vormstaal, dus om onze klanten goed te informeren over de verschillende vormstaal, wil Shine hier het gemeenschappelijke vormstaal en de bijbehorende karakters introduceren.

1. Holte / kern, schuifregelaar, hoekheffer, inzetstuk, enz .:

* zonder enige vereiste, en goedkoopste met lagere matrijslevensduur: 45 # (ANSI: C1045; DIN-CK40; JIS-S45C), 50 # (ANSI: C1045; DIN-CK53; JIS-S50C)

* met gemeenschappelijke eis: P20 voorharden van gietstaal (ANSI: P20; DIN-1.2311; Zweden-618; GB-3Cr2Mo)

* met weinig hoge eisen: 718 super prehardning vormstaal (ANSI: P20 + Ni; DIN-1.2738; Swden-718; GB-3Cr2NiMo)

* met hogere vereiste: 738 (GB-4Cr2NiMnMo)

* met eis van hoogglanspolish: NAK80 (ANSI: 921H; JIS: NAK80; GB-12Ni3)

* met eis van corrosieweerstand (de grondstof produceert de lucht die het vormstaal zal corroderen): M300 (Oostenrijk) (GB-3Cr17Mo)

* met vereisten voor zowel hoogglanspolish als corrosieweerstand: S136H (ANSI: 420; DIN: 1.2083; Zweden-S136H; GB-3Cr13)

2. Vormbasis:

* laagste vereiste: 45 # (ANSI-C1045; DIN-CK40; JIS-S45C)

* gemeenschappelijke vereiste: 50 # (ANSI-C1045; DIN-CK53; JIS-S50C)

* gemeenschappelijke eis met groot formaat: 55 # (ANSI-C1045; DIN-CK56; GB-S55C)

* hoge eis bij grote afmetingen: GS638 (ANSI-P20; DIN-GS638; GB-42CrMo)

3. reserveonderdelen:

* leidende pijler: 20 # (S20C) of 20Mn2B (SMn420), behandeling: carbureren en blussen met meer dan 55 HRC;

T8A & T10A, behandeling: oppervlakteharden met minder dan 55 HRC;

45 #, behandeling: temperen, oppervlakteharden, lage temperaturen met meer dan 55 HRC

* geleidebus: messing H62 of bronslegering

* bush sleeve: 45 #, 50 #, 55 #, behandeling: verharding van het oppervlak met meer dan 55 HRC

* duwstang, uitwerppen, spuittrekker, enz .:

T8, T8A, T10, T10A, behandeling: verharding, lage temperatuur met meer dan 55HRC;

45 #, 50 #, 55 #, behandeling: verharding met meer dan 45 HRC

al plaatmateriaal: 45 #, 50 #, 40Cr (verharding & ontlaten); structuurstaal: Q235 ~ Q275; grote platen: nodulair gietijzer


Als u meer informatie nodig heeft, wacht Aoxu Mold op uw aanvraag.


Neem contact op met Mold Maker

1 (2)

Hot Tags: waterfilter plastic buis schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like