EHBO-kit mal

EHBO-kit mal

EHBO-kit mal
Praat nu

Productdetails

EHBO-kit mal


Hoe je schimmel maakt

Ten eerste moet het staalmateriaal worden geselecteerd voor de vormholte en het vormkernholtegedeelte. Bovendien moet het staalmateriaal met hoge hardheid worden gebruikt als vormbasis, en dan moeten de geschikte standaardvormdelen worden gekozen. Het goede vulsysteem voor kunststoffen vereist speciale hulp van het hotrunnersysteem. Gieten en zorgen voor het beste koelsysteem

Een goed malstructuurontwerp is het uitgangspunt van een gekwalificeerde malproductie. De malontwerpers en stylisten van het bedrijf 0010010 # 39 hebben meer dan 13 jaar professionele ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van matrijzen en kunnen alle aspecten van de matrijsstructuur en productstructuur analyseren (inclusief: schimmelstroom analyse). , afschuining van de mal, productoppervlak microkosmos, ontwerp van het gietsysteem, ontwerp van het uitlaatsysteem, ontwerp van het koelsysteem, enz.) De belangrijkste en moeilijkste problemen van deze mallen zijn herhaalde tests bij het ontwerpen van de malstructuur.


Mold-Saving 0010010 amp ;. Polijsten

Matrijsbesparend polijsten is het proces van het slijpen van het oppervlak van de vormkern en vormkern met schurende materialen zoals oliesteen, schuurpapier, enz. Het doel is om de vuurpatronen en meslijnen van de vorm vroegtijdig te verwijderen en de plastic producten die gemakkelijk te spuitgieten zijn tijdens injectie en het oppervlak van de vormkern de vereiste gladheid van het plastic product laten bereiken.

Matrijsbesparend polijsten wordt in de industrie in het algemeen onderverdeeld in brede en enge zintuigen.

De enge betekenis verwijst in het algemeen naar de gebruikte schurende materialen zijn schuurpapier en wetsteen. Het gepolijste oppervlak van de mal is over het algemeen glad en het zal niet een hoge afwerking en spiegeloppervlak zijn, wat het vroege slijpproces is van het malbesparende polijstproces. De gladheid die door slijpen wordt bereikt, is verdeeld van laag naar hoog: B {{1}}. B 2. B 1, het bijbehorende schuurpapiernummer is: 400, { {5}}, 1 2 00.

De veralgemening van matrijsbesparend polijsten omvat in het algemeen ook matrijspolijsten.

De schurende materialen die worden gebruikt voor het polijsten van matrijzen zijn over het algemeen: wolwiel, viltvel, foliepapier, diamantslijppasta. De gebruikte vormpolijstapparatuur is in het algemeen een pneumatische of elektrische ultrasone vormpolijstmachine. Het oppervlak dat wordt bereikt door het polijsten van vormen is een spiegelend oppervlak, en het proces van matrijspolijsten wordt ook spiegelpolijsten genoemd.

Het door de mal gepolijste spiegeloppervlak is verdeeld in A 2 / A 1 / A0 van laag naar hoog. De producten die overeenkomen met de afwerkingsgraad zijn over het algemeen:

A 2: conventionele huishoudelijke apparaten zoals haardrogers,

A 1: hoogglans mobiele telefoonbehuizing, autolampvorm

A0: Apple-accessoires voor mobiele telefoons, zoals opladers, transparante lenzen


Onderhoud van vormen

Matrijsonderhoud is belangrijker dan matrijsreparatie. Hoe vaker de mal wordt gerepareerd, hoe korter de levensduur. Hoe beter de mal wordt onderhouden, hoe langer de levensduur zal zijn. Er zijn drie hoofdpunten bij het onderhoud van matrijzen:

1. Dagelijks onderhoud: alle soorten bewegende delen zoals vingerhoed, rijpositie, geleidekolom, tanken van geleidingshulzen, reinigen van matrijsoppervlak, transport van water over de weg, dat elke dag wordt onderhouden wanneer de mal wordt geproduceerd.

2. Regelmatig onderhoud: Regelmatig onderhoud, inclusief dagelijks onderhoud, vereist ook het reinigen van de uitlaatopeningen, het opvangen van de zwarte vlekken en het afzuigen, en het herstellen van de schade en slijtageonderdelen.

3. Uiterlijk onderhoud: verf aan de buitenkant van de mal blanco om roest te voorkomen. Wanneer de mal wordt ingedrukt, moet de vaste mal worden bedekt met roestwerende olie. Wanneer de mal wordt bewaard, moet deze stevig worden gesloten om te voorkomen dat stof de holte binnendringt.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: EHBO-kit mal, China, kit mal, EHBO-doos mal

Onderzoek

You Might Also Like