Kunststof containervorm

Kunststof containervorm

Plastic container schimmel Mold Image Over bedrijf Aoxu Mold Technology werd opgericht in 2010, vanaf de CNC-verwerking in een klein gereedschapsgebouw in Huangyan mal stad, met meer dan 13 jaar ervaring in aangepaste gereedschappen en spuitgieten, tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een van de globaal...
Praat nu

Productdetails

Kunststof bakvorm

Mold Image


timg11.jpg

Over het bedrijf

Aoxu Mold Technology werd opgericht in 2010, als startend met CNC-verwerking in een klein gereedschapsgebouw in de Huangyan-schimmelstad, met meer dan 13 jaar ervaring in op maat gemaakte gereedschappen en spuitgieten. Tegenwoordig zijn wij een van de wereldwijd bekende vormmakers in de productie van grote kunststof spuitgietmatrijzen.
Met het moderne bedrijfsmanagementsysteem, de geavanceerde productietechnieken, de geavanceerde productieapparatuur en ons gekwalificeerd en toegewijd team, zijn we vol mogelijkheden en hebben veel vertrouwen in het aanbieden van professionele one-stop-oplossingen voor het ontwerpen van matrijzen, matrijzenbouw, spuitgieten. en niet-waardige service.
Green Vitality maakt meer dan 350 mallen per jaar, voornamelijk van de mallen en plastic onderdelen worden geëxporteerd naar Amerika, Duitsland, Frankrijk, Turkije, Italië en andere landen over de hele wereld.

FAQ
Hieronder vindt u een lijst met antwoorden op de meestgestelde vragen over Aoxu Mold Technology.
Bent u handelsonderneming en fabrikant?
We zijn in de fabriek.
Welke soorten apparatuur in uw werkplaats?
Ons bedrijf heeft 14 sets van computer CNC bewerkingscentra, high-speed carving CNC 9 eenheden, grote brug CNC (militaire klasse) 2 sets van bewerkingscentra, EDM machine 6, momenteel 's werelds meest geavanceerde dubbele vonk machine, precisie slijpen zes, drie grote watermolen, draaibank, freesmachine 10, radiale boor twee sets, desktop boormachine, diep gat boren, 3 sets van 8 Snelle draad snijden en andere apparatuur, evenals ondersteunende producten gemeten met behulp van drie metingen yuan, twee ME's, projectie meetinstrument, hardheidsmeter en andere apparatuur
Welke betalingsvoorwaarden accepteert u?
Gewoonlijk accepteren we standaard betalingsvoorwaarden - dat wil zeggen: 40% van de totale aanbetaling, 40% op matrijs eerste proef en 20% op matrijslevering. Vooral in het geval van grotere contracten. De betalingsmethoden die de voorkeur hebben, zijn overboeking en letters of credit. We gebruiken vaak een combinatie hiervan.
Kunt u het staalcertificaat en warmtebehandelingscertificaat verstrekken?
Ja dat kunnen we. De staalleverancier en warmtebehandelingsfabriek kunnen de certificaten verstrekken.
Hoe lang is de doorlooptijd voor een mal?
Het hangt allemaal af van de grootte en complexiteit van de mal. Meestal is de doorlooptijd ongeveer 35-50 dagen.

Oprechte uitnodiging:
Welkom uw bezoek ons bedrijf.
Het is ons een genoegen als we in staat zijn om met u samen te werken om de dienst met toegevoegde waarde te leveren en om de optimale oplossing en het beste product voor de gietvorm te maken.
Meer informatie over ons bedrijf en onze producten vindt u op: http://www.chinaplasmould.com

Om het even welke ideeën, contacteer vandaag ons!Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope plastic bakvorm in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende Basket, Crate &. Box Mold fabrikanten en leveranciers in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: plastic container schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like