Kunststof kratvorm

Kunststof kratvorm

Met behulp van hotrunner en technische structuur om een ​​perfecte mal te maken.
Praat nu

Productdetails

Hoe maak je een mal van goede kwaliteit?

Er zijn veel onderdelen waarmee u rekening moet houden tijdens het ontwerp van de kratvorm, zoals dat de scheidingslijn de hand niet snijdt, de afkoelingscyclustijd snel moet zijn, en ook rekening moet houden met de productstapel en het lager. Alleen deze factoren zijn goed gedaan, de kratvorm kan van goede kwaliteit zijn. Zeker, er zijn veel klanten die deze factoren niet overwegen, ze hebben alleen een goedkope prijs nodig, het is niet correct.

1. Verleng de levensduur van de mal

Ten eerste, het kiezen van het juiste vormstaal van vormbasis en holte & kerndeel. Zoals de kratvorm met één holte, moet meer dan HRC33 worden gebruikt om een ​​malbasis te maken en geschikte standaardonderdelen voor de mal te kiezen.

Vervolgens moet de controle van de hardheid van elk vormstaal niet te hard zijn.

Vervolgens moet het wrijvings- en geleidingsdeel een fijne bewerking zijn en geen handmatige vervaardiging gebruiken.

Eindelijk zullen sommige klanten cyclusmateriaal gebruiken om te produceren, dus deze keer moeten we rekening houden met de volgende twee punten: hoe te verzekeren dat de onzuiverheid de holte en de kern niet beschadigt; hoe onzuiverheid in holte te voorkomen.

Als u een malbestelling bij ons maakt, zullen we u dit allemaal uitleggen.

2

2. Verkort de cyclustijd

Ten eerste, voor het maken van duurzame kratvorm, moet de smeltindex van HDPE-grondstof 4 of 6 zijn, dus om het koelsysteem met het beste effect te verzekeren en het beste ontwerp van het koelcircuit te maken.

Ten tweede moet de schroefsnelheid (RPM) hoger zijn dan 350 bij het kiezen van de hoge snelheid injectiemachine om te produceren. Om in een machine met hoge snelheid te werken, moet de mal een hoge precisie hebben en is er een gidsfunctie van reserveonderdelen.

Tegelijkertijd is het ontwerp van kratvormen ook erg belangrijk. Het uitwerpsysteem is beter om een ​​automatisch mechanisch systeem te maken. Als er twee hydraulische aandrijfmachines zijn die de uitwerper kunnen helpen, zal de beweging zeker soepeler zijn.

3. Het ontluchtingssysteem in het handgedeelte

De kisten moeten zware dingen laden, het handgedeelte is het belangrijkste. Als de ventilatie slecht is, zal er een laslijn zijn en zal het product gemakkelijk beschadigd raken.


Het belang van schimmelwarmtebehandeling

Matrijsstaal is de basis van één mal van goede kwaliteit, dus om de kwaliteit te verbeteren is warmtebehandeling een zeer belangrijk proces. Voor gewoon P20-gietstaal is de hardheid niet meer dan HRC30. Maar na warmtebehandeling kan de hardheid meer zijn dan HRC36, wat de levensduur en de productkwaliteit effectief kan verbeteren.

Het type warmtebehandeling is afhankelijk van de volgende factoren:

* Keuze uit gereedschapsstaal. De staalkeuze bepaalt grotendeels het type warmtebehandeling.

* Mold prijs. Hierbij moet rekening worden gehouden met het type warmtebehandeling. Als de prijs te laag is, zal er waarschijnlijk helemaal geen warmtebehandeling plaatsvinden.

* Gedeeltelijk ontwerp. Als het onderdeel diepe ondersnijdingen of schroefdraden heeft, heeft het ontwerp van de mal enkele bewegende componenten nodig om het onderdeel uit de mal te verwijderen. Bewegende componenten vereisen speciale aandacht, zodat de oppervlakken niet snel slijten of beschadigd raken.

* Vormontwerp. Dit wordt sterk beïnvloed door het onderdeelontwerp.

* Jaarlijkse productiehoeveelheden. Kleine hoeveelheden kunnen zachtere, goedkopere materialen gebruiken, maar matrijzen met een hoog volume vereisen duurzame materialen en warmtebehandelingen.

* Omgevingsfactoren. Vindt het gieten plaats in een corrosieve omgeving?

* Vormonderhoudsproblemen zoals corrosie.


Hoe de verwerkingstechnologie van het trekmechanisme aan de zijkanten verzekeren?

Nee. 1

Het schuifinzetstuk moet proberen te voorkomen dat er een klemlijn op de plastic onderdelen ontstaat. Als het onvermijdelijk is, moet de positie van de klemlijn worden geplaatst waar de plastic onderdelen niet duidelijk zijn. En de lengte van de klemlijn is zo kort mogelijk. Tegelijkertijd moet de schuifinzet een gecombineerde structuur hebben. Het vormdeel kan in combinatie met de spouw worden verwerkt. Om ervoor te zorgen dat de klemlijn glad en vlak is. Zoals hieronder getoond :Slide Insert Processing rationality

Nee.2

Daarnaast moeten de schuifinzet en de schuif ook zoveel mogelijk worden gecombineerd. Dit vergemakkelijkt de verwerking van de laterale kerntrekconstructie. Zoals hieronder getoond :

Handige productie van schuifinzetstukken


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: plastic kratvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like