Plastic wasmandvormen

Plastic wasmandvormen

Aoxu Mold houdt vast aan het principe van "voldoen aan de eisen van klanten en het idee realiseren met professionele oplossingen". Om dit doel te bereiken en onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we veel sets geavanceerde grootschalige precisieapparatuur voor de productie van matrijzen geïmporteerd. Bovendien hebben we een compleet CAD-, CAM- en CAE-systeem opgezet om de hoge precisie van schimmel te verzekeren.
Praat nu

Productdetails

Wat onze Aoxu-schimmel u kan bieden?

1. Plastic spuitgietmatrijs op maat

2


2. Aangepaste plastic onderdelen

Niet alleen aangepaste kunststof spuitgietmatrijzen, Aoxu kan ook de kunststof onderdelen produceren als u dat nodig hebt.

Plastic wasmandvormen

Aangepaste kunststof onderdelen hebben onderstaande noodzakelijke informatie nodig:

Gewicht kunststof onderdelen

Kunststof materiaal Nr.

Kunststof componenten kleur Panton Nr. Of Ral Nr.

1e verzendhoeveelheid en gevolgde verzendhoeveelheid

Wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse hoeveelheid

Elke hoeveelheid kleuren details

Verpakkingseisen

Oppervlaktebehandeling nodig of niet


Voor elk project met kunststof spuitgietmatrijzen en kunststof spuitgietonderdelen kunt u contact opnemen met Shine voor meer informatie. Klik direct op "verzenden" of stuur uw e-mail naar sales1@aoxumoulds.com .

Gebaseerd op precieze matrijzenbouw, hoogwaardige technologie en top mentaliteit matrijsontwerp. Aoxu heeft de belangrijkste markten gevestigd in Amerika, Frankrijk, Polen, Ierland, Mexico, Brizal, Spanje, Maleisië, Iran, Jordanië, Servië en andere landen en regio's.

Door geavanceerde CAE / CAD / CAM-software met geïmporteerde faciliteiten te introduceren, zorgt onze projectmanager voor de algehele processen van orderbevestiging tot levering en zelfs after-sales service. We kunnen elke vorm van matrijzen volgens uw vereisten vervaardigen. Door gebruik te maken van goed geaccepteerd staal van hoge kwaliteit, kunnen we de betrouwbare producten met standaardtechnieken produceren.

De high-speed graveermachine garandeert een snelle bewerking en een zeer nauwkeurige bewerking van de matrijs en is duurder dan gewone graveermachines. De matrijssamenstelmachine kan grote matrijzen in plaats van handleidingen assembleren om mallen van hogere kwaliteit te verkrijgen. Anderzijds hebben we Haïtiaanse spuitgietmachines van verschillende afmetingen voor het testen van schimmels om te controleren of de schimmels goed werken. We rusten onze machines uit met specifieke producten, installeren de nieuwste camerasystemen en controleren elk onderdeel.

Het volgende is een gedetailleerde uitleg van high-speed verspaning: High-speed verspaning is een geavanceerde productietechnologie die verschilt van traditionele verspaningsmethoden. De spilsnelheid, de snijsnelheid, de kleine hoeveelheid snede en de verwijderingstijd per materiaaleenheid worden drie tot zes keer verminderd. In de automobielindustrie, ruimtevaart, matrijzenbouw en instrumentatie met een hoge efficiëntie, hoge precisie en hoge oppervlaktekwaliteit, wordt het veel gebruikt en heeft het opmerkelijke economische voordelen bereikt. Het is een belangrijke geavanceerde productietechnologie in het hedendaagse tijdperk. Lange tijd gebruiken mensen de methode van slijpen of frezen van elektrische ontladingsbewerkingen (EDM), slijpen en polijsten. Hoewel de EDM een hoge hardheid heeft, is de toepassingsproductiviteit laag. Met de ontwikkeling van high-speed verspaningstechnologie is schimmelverwerking gemaakt ter vervanging van high-speed snijden, slijpen en polijsten, wat de verwerkingscyclus kan verkorten, betrouwbare verwerkingskwaliteit kan garanderen en verwerkingskosten kan verlagen.

uitrusting

Wij heten oprecht alle binnenlandse en buitenlandse vrienden welkom om ons bedrijf te bezoeken. Wij bieden de meest gunstige prijzen en de beste levering om met u samen te werken, zodat onze meest waardevolle klanten de markt zo snel mogelijk kunnen veroveren.


De grondstof van wasmand --- Ploypropyleen (PP)

1. Wat is PP-materiaal?

Polypropyleen is een taai, stijf en kristallijn thermoplastisch materiaal geproduceerd uit propeen (of propyleen) monomeer. Het is een lineaire koolwaterstofhars. De chemische formule van polypropyleen is (C3H6) n. PP is een van de goedkoopste kunststoffen die vandaag beschikbaar zijn.

Moleculaire structuur van polypropyleen

PP behoort tot de polyolefinefamilie van polymeren en is tegenwoordig een van de drie meest gebruikte polymeren. Polypropyleen heeft toepassingen zowel als kunststof als vezel in:

* Verpakkingsapplicaties

*Consumentengoederen

* Automotive-toepassingen

* Vezels en stoffen

* Medische toepassingen

*Industriële toepassingen


2. Soorten PP-materiaal

Homopolymeren en copolymeren zijn de twee belangrijkste soorten polypropyleen die op de markt beschikbaar zijn.

* Polypropyleen homopolymeer is de meest gebruikte kwaliteit voor algemene doeleinden. Het bevat alleen propyleenmonomeer in een semi-kristallijne vaste vorm. Hoofdtoepassingen zijn verpakkingen, textiel, gezondheidszorg, buizen, automotive en elektrische toepassingen.

* Polypropyleencopolymeerfamilie is verder onderverdeeld in willekeurige copolymeren en blokcopolymeren geproduceerd door polymerisatie van propeen en ethaan:

Willekeurig polypropeencopolymeer wordt geproduceerd door etheen en propeen samen te polymeriseren. Het bevat etheeneenheden, gewoonlijk tot 6 massaprocent, willekeurig opgenomen in de polypropyleenkettingen. Deze polymeren zijn flexibel en optisch helder, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen die transparantie vereisen en voor producten die een uitstekend uiterlijk vereisen.

Terwijl in polypropyleenblokcopolymeer, is het etheengehalte groter (tussen 5 en 15%). Het heeft comonomere eenheden die in een regelmatig patroon (of blokken) zijn gerangschikt. Het regelmatige patroon maakt thermoplast daarom taaier en minder bros dan het willekeurige copolymeer. Deze polymeren zijn geschikt voor toepassingen die een hoge sterkte vereisen, zoals industrieel gebruik.


De verschillende soorten spuitgietmatrijzen

De algemene structurele kenmerken van de spuitgietmatrijs zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

1. spuitgieten uit één stuk

Fig 9.1 basisvorm met 2 platen

De spuitgietmal uit één stuk wordt ook wel spuitgietmal met twee (dubbele) platen genoemd. Het is de eenvoudigste en meest voorkomende spuitgietmatrijs van de standaardstructuur in de spuitgietmatrijs. Het deel van de holte is gevormd op de beweegbare vorm en het andere deel is bevestigd op de vorm.

Eendelige spuitgietmatrijs voor horizontale of verticale spuitmachine, het hoofdstroomkanaal is ingesteld aan de kant van de vaste matrijs en het aftakstroomkanaal is ingesteld op het scheidingsoppervlak. Nadat de vorm is geopend, blijft het product achter op de beweegbare vormzijde samen met het stroomkanaalaggregaat. . De bewegende matrijs is voorzien van een uitwerpinrichting voor het uitwerpen van het product en het stroomkanaalaggregaat. De matrijs heeft een eenvoudige structuur en betrouwbaar werk, en in het bijzonder worden vaak grote doos- en schaalproducten gebruikt.


2. dubbel afscheid oppervlak spuitgietmatrijs

three plate mold structure

De tweedelige spuitgietmatrijs verwijst naar het gietsysteem en het product wordt uit verschillende scheidingsvlakken gehaald, ook wel de drievoudige spuitgietmatrijs genoemd. In vergelijking met de matrijs uit één stuk is een beweegbaar tussenbord (ook bekend als het poortbord) toegevoegd. ).

De matrijs bestaat uit een vaste stroomkanaalplaat, een beweegbare tussenplaat met een stroompad of een holte, en een beweegbare plaatplaat met componenten zoals een uitstootinrichting en een kerntype. Wanneer de vorm wordt geopend, wordt de tussenplaat gescheiden van het vaste sjabloon en het bewegende sjabloon, en worden de koude materialen van het product en het schenkingssysteem respectievelijk uit beide zijden van de tussenplaat verwijderd. Daarom heeft deze spuitgietmatrijs twee evenwijdige scheidingsvlakken.


3. Injectievorm met beweegbare inzetstukken

Vanwege de speciale vereisten van het product is de mal voorzien van een beweegbare draadkern of een laterale kern en een Hough-schuif. Wanneer de vorm wordt geopend, kunnen deze gedeelten niet eenvoudigweg van het voorwerp worden gescheiden in de richting van de vormopening, en moeten zij samen met het voorwerp worden verwijderd tijdens het uit de vorm nemen en vervolgens met de hand of met een eenvoudig gereedschap van het voorwerp worden gescheiden. . Wanneer het beweegbare inzetstuk van de matrijs in de matrijs wordt geladen, moet deze betrouwbaar worden geplaatst om ongelukken te voorkomen waarbij het product wordt afgedankt of de matrijs wordt beschadigd.


4. automatische lossen draad spuitgieten

Voor artikelen met inwendige of uitwendige schroefdraden waarvoor automatisch ontvormen nodig is, is een roteerbare kern of ring met schroefdraad op de mal aangebracht. Gebruik de rotatiebeweging of de heen en weer gaande beweging van de injectiemachine, of de speciale aandrijfmotor (zoals een elektromotor, hydraulische motor, enz.) En het overbrengingsapparaat om de draadkern aan te drijven of de ring te draaien om het product eruit te laten komen.


5. geen stroominjectievorm

De no-flow spuitgietmatrijs omvat een hete loper of een adiabatische stroomdoorgang spuitgietmatrijs, die een verwarmend of adiabatisch stroomkanaal gebruikt (de buitenste laag van kunststof gecondenseerd in de stroomdoorgang, die dient om de gesmolten kunststof in het midden van de stroomdoorgang) om het mondstuk aan het gieten te houden. Het plastic tussen de mond is gesmolten.


6. horizontale spuitgietvorm met gesplitste kern

Wanneer het product zijgaten of ondersnijdingen heeft, is een horizontaal kerntrekmechanisme zoals een schuine geleidingspaal of een diagonale schuif aangebracht in de automatisch bediende vorm. Wanneer de vorm wordt geopend, wordt de zijkern aangedreven om lateraal te bewegen door de vormopeningskracht om van het product te worden losgemaakt. Er zijn ook cilinders of cilinders op de mal om de zijkernen aan te drijven voor lateraal splijten.


Zoals gebruikelijk, de wasmand, zullen we twee-plaat spuitgietmatrijzen ontwerpen. Behalve een complexe structuurvorm, zullen we andere structuren gebruiken. Alles wat u met ons kunt bespreken over technische wachtrijen.


Neem contact op met Shine

1 (2)


Hot Tags: kunststof wasmand mallen, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like