Plastic Friut Groentekratvorm

Plastic Friut Groentekratvorm

Als u al deze vragen wilt oplossen en ophelderen, kom dan naar Aoxu Mould Technology voor oplossingen voor kratvorm en kunststof kratvorm!
Praat nu

Productdetails

Plastic Friut Groentekratvorm

Hoe maak je een goede kratvorm ?

In de volgende fase bepaalt de keuze van staal de levensduur van de mal. Het meest gebruikte staal voor HDPE-kratten en pallets is China P20 voor de kern en spouw en C45-staal voor de malbasis. De hardheid van het staal is 35 ~ 38 HRC. Met het gebruik van de China P20 kan men minimaal 500.000 opnames maken zonder glitches. Om een goede kratvorm te maken, moet je de technische punten en de kwaliteitspunten van een kratmatrijs als volgt kennen.

  • kwaliteitspunten :

  • lang leven

  • hoge snelheid prestaties

  • ontluchtingsoplossing in het handvatgebied van de krat

  • Voor de mal besteden we meer aandacht aan het koelsysteemontwerp van de krat. Een goed kunststof vulsysteem vereist een speciaal hotrunner-systeem om te helpen bij het gieten om optimale koeling te garanderen. Om een duurzame matrijs te produceren, moet het koelwaterpad op het grootste vormoppervlak van de matrijs worden geoptimaliseerd en moet het geharde staal worden gebruikt met het uitstekende ontwerp van het koelwatercircuit. Bovendien staat het ontluchtingssysteem aan de handgreep van de kofferbak ook centraal in ons ontwerp. Wanneer de container wordt belast, is de handgreep aan beide uiteinden het belangrijkste punt. Als de twee handgrepen op de mal niet goed worden geventileerd, blijven er duidelijke naden over en raakt het product gemakkelijk beschadigd.

Op het gebied van schimmelverwerking selecteren we de juiste materialen en hardheid van het malframe, de kern en de holte, evenals de juiste standaardonderdelen van de mal, om problemen tijdens het gebruik te voorkomen. Voor de wrijving in de kratvorm en het geleidingsdeel daarvan moeten we aandacht besteden aan de verwerking ervan. Bovendien is handmatige bediening niet toegestaan om het verwerkingseffect en de kwaliteit niet te beïnvloeden, waardoor de kwaliteit van de omzetbox wordt beïnvloed.

Met deze verwerkingstechnieken hebben onze kunststof krattenmatrijzen een hoge vormsnelheid en goede vormresultaten. Bovendien zullen we de echte productieomgeving vóór verzending simuleren en de matrijs 2 uur laten draaien om u het massaproductieproces te laten zien.

1

Hoe maak je een kratvorm lang houdbaar?
Het juiste staal kiezen voor matrijsbasis en matrijshoofdstaal. Als u bijvoorbeeld een kratevorm met 4 holtes moet maken, moet u een voorgehard staal met HRC groter dan 33 gebruiken voor de malbasis. U moet het juiste staal of materiaal kiezen voor de duurzame matrijscomponenten.

Om de juiste verharding van elk stalen stuk te maken en de staalhardheid te regelen, kunt u het niet te hard maken.

het bewegende gebied of geleidingssysteem van kratvorm moet zeer nauwkeurig worden bewerkt. Elke hand die eraan werkt, is niet acceptabel.

als het plastic krat eenmalig wordt gebruikt, een deel van het gietbedrijf, gebruiken ze gerecycled materiaal om de injectie te maken. Dan moeten we over deze 2 punten nadenken. A. hoe u zeker weet dat het kleine ijzeren stuk en de kiezelstenen de holtes en aders niet zullen beschadigen. B. hoe te voorkomen dat het ijzeren stuk en de steentjes in de holtes komen? Hoe maak je een kratvorm met hoge snelheidsprestaties ?

Goed kunststof vulsysteem, je hebt een heel speciaal hotrunner-systeem nodig, want als je een duurzame kunststof krat moet gieten, moet je HDPE met lage MFI gebruiken, zoals MFI = 4 of zelfs MFI = 6 ... ...

U moet de koeling het beste optimale effect maken, voor duurzame kunststof kratvorm moet u schimmel-max gebruiken op het vormgebied met uitstekend koelwaterkanaalontwerp, voor eenmalig gebruik krat moet u tempereerstaal met uitstekende koelsysteem ontworpen….

Je hebt de hoge snelheid spuitgietmachine nodig om het te laten draaien, de schroef-RPM moet groter zijn dan 350. In de wereld gebruiken de meeste kratfabrikanten nu een accumulator om de smelt- en injectiesnelheid te verhogen.

Het ontwerp van de kunststof kratvorm is ook erg belangrijk, het is beter om een mechanisch systeem op de uitstoot van de kratvorm te gebruiken, op deze manier kunt u de uitstootactie uitvoeren wanneer de mal opent. Natuurlijk, misschien werkt uw machine met de 2 hydraulisch werkende tegelijkertijd, dan kunt u het uitwerpen doen wanneer de vorm opent.

Voor alle soorten schimmels is de hoge snelheid gebaseerd op de schimmige bewerking van de schimmels, de bewegingsonderdelen met nauwkeurige geleiding ... anders is er geen mogelijkheid voor een schimmelsnelheid.
oplossing voor ontluchting van kunststof handgreepgebied : dit is een belangrijk probleem, omdat wanneer het krat wordt geladen en de mensen het krat dragen, het gebied met 2 handgrepen de grootste kracht zal zijn. Als op de mal de ventilatie van dit gebied niet perfect is, zal er een heel duidelijke verbindingslijn zijn. De schade komt altijd uit deze lijn.

Aoxu Mold Technology is de toonaangevende schimmelfabrikant ter wereld, we hebben meer dan 500 sets verschillende kratvormen ontwikkeld, zoals fleskrattenvorm, viskrattenvorm, fruitkrattenvorm, broodkrattenvorm ...... Vooral hebben we gedaan de kratevorm met 2 en 4 holtes en de stapelmatrijs met 4 holtes. Het is de eerste set van 4 holtes krat stapelmatrijzen in China. Het is geschikt voor injectie met hoge snelheid en de snelheid kan 42s naderen. We kunnen zeggen dat we de beste fabrikant van krattenvormen ter wereld zijn.


Voordelen van hotrunners

Verkorten cyclus

De vormcyclus wordt ingekort. Omdat er geen beperking is op de koeltijd van het spruesysteem, kunnen de onderdelen na uitharding op tijd worden uitgeworpen. Veel dunwandige onderdelen geproduceerd met hot runner mallen hebben een vormcyclus van minder dan 5 seconden.

Bewaar plastic

In de pure hotrunner-mal is er geen koudloper, dus er zijn geen productiekosten. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij kunststoffen duur zijn. In feite hebben de belangrijkste fabrikanten van hotrunner ter wereld een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de wereld waar olie- en kunststofmaterialen duur zijn. Omdat hot runner-technologie een effectieve manier is om materiaalkosten te verlagen en materiaalkosten te verlagen.

Afval verminderen

Verminder afval en verbeter de productkwaliteit. Tijdens het vormingsproces van de hete loper wordt de smelttemperatuur van de kunststof nauwkeurig geregeld in het lopersysteem. Kunststoffen kunnen in een meer uniforme toestand in de holten stromen, wat resulteert in onderdelen van constante kwaliteit. De vormdelen van hete lopers hebben een goede poortkwaliteit, lage restspanning na het ontvormen en kleine vervorming van onderdelen.

Productie automatisering

Het elimineren van daaropvolgende processen is bevorderlijk voor productieautomatisering. Nadat het werkstuk is gevormd door de hotrunner-mal, is het het eindproduct en is het niet nodig om de poort te knippen en de verwerkte koude runner te recyclen. Geschikt voor productieautomatisering. Veel buitenlandse fabrikanten hebben hotrunners gecombineerd met automatisering om de productie-efficiëntie aanzienlijk te verhogen. Veel geavanceerde kunststof gietprocessen zijn ontwikkeld op basis van hotrunner-technologie.


Onze vraag is:

1. heeft u krattenvormen met hoge productieprestaties nodig?

2. heb je het probleem met de automatische uitwerpfunctie in de kratvorm van de 4 zijvouwbare kernkola?

3. wilt u een kratevorm met 4 holtes met de afmeting 400x300x150mm met de cyclustijd 32 seconden proberen?

4. wilt u het gerecycleerde plastic materiaal gebruiken om het eenmalige krat te vormen?

5. heb je de opvouwbare kratvorm met stapelvormontwerp nodig?

Als u al deze vragen wilt oplossen en ophelderen, ga dan naar Aoxu Mould Technology voor oplossingen voor kratervormen en kunststof kratvormen!

Neem contact op

2Hot Tags: plastic fruit groente krat schimmel, groente krat schimmel, krat schimmel

Onderzoek

You Might Also Like