Shopping handvat mand spuitgietmatrijs

Shopping handvat mand spuitgietmatrijs

Een supermarktmand is een noodzaak en heeft een grote markt, het is de moeite waard om deze mal te maken.
Praat nu

Productdetails

Shopping handvat mand spuitgietmatrijs


Vorminformatie

De mal die we gebruiken i-type structuur, de holte en kern zijn 2738HH, de schuif, geleidegoot en inzet zijn 2316 of 718H, SKD standaard onderdelen worden gebruikt voor geleidekolom, geleidingshuls, giethuls, trekstang en resetstang, en het zelfgemaakte standaardmatrijskader wordt gebruikt voor het matrijskader.

Goede corrosiebestendigheid, taaiheid, thermische geleidbaarheid en hardheid van het materiaal vergemakkelijken het polijsten, waardoor de productiecyclus wordt bespaard, de levensduur van de matrijs wordt verlengd, de onderhouds- en reparatietijd wordt verkort, het risico op scheuren wordt verminderd en de productie-efficiëntie wordt verbeterd.


Ontwerp van matrijskoelsysteem

* Het ontwerp van het koelsysteem is een relatief complex werk, dat wil zeggen het koeleffect en de uniformiteit van koeling, en de impact van het koelsysteem op de algehele structuur van het vormkoelsysteem om de specifieke locatie en grootte te bepalen.

* Belangrijke onderdelen zoals bewegende mal of inzetkoeling

* Koeling van zijschuiven en zijkernen

* Ontwerp van koelelementen en selectie van standaard koelelementen

Onze mal gebruikt circulerend water om in elk deel van de mal te stromen, wat de afkoeltijd verkort, de productie-efficiëntie verbetert en de productiekosten aanzienlijk verlaagt.


Opmerking over het maken van mallen

·De malmaat voldoet aan de eisen van de klant' s en het door de klant' s gespecificeerde model van spuitgietmachine.

·Klantnaambord productie, (malnummer, malgewicht, malafmeting, starttijd van productie) installatie klinknagel vast, positie in lijn met de norm.

· De maat van de positioneringsring is in lijn met de technische eisen, 10mm hoger dan het dak. De installatie wordt verzonken op de bovenste bevestigingsplaat en mag niet rechtstreeks aan de sjabloon worden bevestigd. Het wordt vastgezet met meer dan 2 schroeven.

· Spalling sferical R voldoet aan de norm, spalling R> vormmachine R

·Werk de spruw sleeve en het loopvlak af boven 600 # schuurpapier om randen en hoeken te vermijden

· Vorm elke sjabloon in de rechterbenedenhoek van de lucht met een malnummer voor het stempelen van woorden; Template niet. A0, B0; Water IN en UIT; Verbindingsleiding merk L; Olie-inlaat en uitlaat merktekens O IN, OUT O; Alle woordcodes voldoen aan de norm. Schimmel uiterlijk rotte woorden, pijl" UP" volgens de eisen van de klant.

·Installeer de voeten op de grond om de onderkant van de mal te beschermen.001

· Voor grote vormen (meer dan 8 ton) moet een U-sleuf of -gat worden ingesteld voor het vastklemmen van vormen, overeenkomstig de vaste positie van de vormmachine.

·Geen putjes, roest, onnodige ringen, water, gas, oliegaten of andere defecten die het uiterlijk van het matrijskader beïnvloeden.

·Elke plaat, gatpositie en rand van het matrijskader moet een afschuining hebben van meer dan 1,5 mm. Speciale onderdelen uitgezonderd.

· Zorg ervoor dat alle ringen naar het einde kunnen worden gedraaid, waarbij de balans wordt opgetild.

·Installeer de vuilnis nagel onder de vingerhoed plaat, de uitwerpplaat de slag positioneringsblok doen, kan niet worden vervangen door schroeven

· Het gebied van de vormbeugel moet 30% van het bekistingsgebied tussen de vierkante poten en 0,15 mm hoger zijn dan de matrijsbenen zonder de uitwerpgaten te hinderen.

· Alle vormschroeven mogen niet worden ingekort, glijdende tanden en andere gebreken; Schroef M12 (inclusief M12) en hoger (klasse 12.9). De lengte van de schroefhefmal, de diameter van de schroef meer dan 1,2 keer.

· De onderkant van het gat met verzonken kop is plat, de schroef mag niet hoger worden geïnstalleerd dan het gat met verzonken kop en de onderkant moet 1-2 mm van het platte oppervlak zijn

·Onderdelen die meer dan 10 kg wegen, moeten corresponderende ringgaten maken, de grootte en positie van ringgaten moeten voldoen aan de norm.

· Alle verzenddocumenten en reserveonderdelen moeten compleet zijn wanneer de mal wordt verzonden


Functie van Moldflow


flow

Aoxu schimmelfabriek analyseert schimmelstromen van alle vormen die we maken, omdat schimmelstromen veel voordelen hebben, bijvoorbeeld:

Ten eerste weet u of component BAI kan worden gevuld. De analyse levert ook andere nuttige DU-informatie op, zoals de druk van de injectie zhi en de druk van de mal.

Ten tweede kunt u weten of de onderdelen vulproblemen hebben. Veel vulproblemen, zoals short shot, bubble en ongebalanceerd vullen, kunnen worden bepaald door een zorgvuldige analyse van de vulcurve. Met schimmelstroomanalyse kunt u de poortpositie, injectiesnelheid en andere verwerkingsomstandigheden wijzigen om te zien of deze problemen kunnen worden verbeterd of gecorrigeerd.

Ten derde kan de vervorming van onderdelen worden voorspeld. De absolute waarde van vervorming kan worden voorspeld door vervormingsanalyse. De voorspelling van vervorming kan worden gebruikt om poortpositie, verandering van wanddikte of ontwerpwijziging te vergelijken.

Ten vierde kunt u het defecte prototype van de mal controleren en corrigeren. De beste manier om een ​​probleem in een mal te detecteren, is door een&# 39 te maken; short shot' met een malprototype. Matrijsstroomanalyse laat zien welke veranderingen effectief en sneller zullen zijn en minder zullen kosten om te repareren. Ten vijfde kan de efficiëntie van het koelen van de circulatiewaterweg bekend zijn. De precisie kan worden verhoogd door koelanalyse toe te voegen aan vervormingsanalyse. Dit type analyse is erg handig voordat een mal wordt geopend, omdat de koelwaterwegen zich in de mal bevinden en moeilijk te wijzigen zijn als ze eenmaal zijn voltooid.

Ten zesde, repareer het probleem met de laslijn. Modulaire stroomanalyse kan voorspellen waar laslijnen zullen voorkomen en helpen deze te verplaatsen waar ze minder snel problemen veroorzaken. Het kan ook enkele aanwijzingen geven voor de kwaliteit van de lont, zoals de temperatuur waarbij het smeltstroomfront samenkomt en de druk die nodig is om de lont te vullen. Modulaire stromingsanalyse kan de sterkte of zichtbaarheid van laslijnen echter niet voorspellen.


Mold naamplaatje

De Aoxu-schimmelfabriek plakt een naamplaatje op de mal met onze fabrieksinformatie, zodat als klanten problemen hebben, we gemakkelijk contact met ons kunnen opnemen. Tegelijkertijd heeft het een malafwerkingstijd, dus we konden duidelijk weten over de garantieperiode van de schimmel.

Natuurlijk is het ook gemarkeerd met malbasisinformatie, het helpt u bij het kiezen van de geschikte injectiemachine.

name plate


Over het schilderen van mallen

Als de klant geen speciale vereisten heeft, zullen we groene kleur spuiten, maar sommige landen zijn warm en droog, we zullen alleen gepolijst of volgens uw idee.


Neem contact met mij op

名片

Hot Tags: winkelen handvat mand spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like