Plastic emmervorm van 20 liter

Plastic emmervorm van 20 liter

Plastic emmervorm van 20 liter
Praat nu

Productdetails

Plastic emmervorm van 20 liter


Mold specificaties

Hotrunner: 1 druppels met "HOTSET" verwarmingsspiralen

verfemmer mal holte staal: DIN 1.2738+ Beryllium koper

vormkernstaal: DIN 1.2311 + Berylliumkoper

Kunststof: HDPE

Cyclustijd: 19 sec (hoge snelheid injectiemachine)

Uitwerping: Air Poppet Valve

schimmellevensduur: 1 miljoen

Levertijd: 50 dagen


Productie van emmertjes in verf

Hoewel de criteria en de technologie die wordt gebruikt om schimmel te produceren de afgelopen jaren dramatisch zijn veranderd, zijn de basisregels voor het ontwikkelen van een mal die voldoet aan de oorspronkelijke ontwerpcriteria en effectief functioneert, helemaal niet veranderd. Deze tips zijn gebaseerd op meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van matrijzenbouw voor verfemmers. Veel van deze tips gaan over communicatie. Zoals elke fabrikant van verfemmers je zal vertellen, is er al te vaak onvolledige informatie beschikbaar aan het begin van een programma. Dit is hetzelfde als het hebben van slechts de helft van de kaart; de kansen om op tijd op de eindbestemming te komen zijn erg klein.

 • Ontwerp met gespecificeerde kosten- en tijdcriteria.

De oude regel van "goed, snel en goedkoop" is nog steeds van toepassing. Er lijkt altijd tijd te zijn voor herwerking of aanpassing na het halen van die ultrakorte deadline, maar het is beter om in de ontwerpfase een redelijke tijd te laten voor herziening en correctie.

 • Zorg ervoor dat uw ontwerpspecificaties kunnen worden geproduceerd met behulp van bestaande technologie.

Programma's zoals Solidworks en de beschikbaarheid van snelle prototyping kunnen vroeg inzicht geven in mogelijke problemen die kunnen optreden voordat metaal wordt gesneden. Geef de engineeringgroep volledige specificaties, laat niets weg. Als hier iets wordt weggelaten, kost het tijd en geld om dit later in het proces op te lossen.

 • Deel de ontwerpfilosofie van uw bedrijf met uw matrijzenmaker en geef het ontwerpteam van de matrijzenmaker de kans om een bijdrage te leveren.

Veel fabrikanten van matrijzen voor verfemmers ontwerpen nieuwe matrijzen en matrijzen op basis van hun huidige inventaris en hun werkomgeving.

Het is misschien mogelijk om de productie te versnellen met enkele zeer eenvoudige aanpassingen aan een ontwerp. Nodig uw verfemmerfabrikanten uit om suggesties te doen die de vormbaarheid kunnen verbeteren.

 • Stel duidelijke richtlijnen op over de vereiste minimale levensduur en capaciteit van de dunne wand van de emmermal voordat de productie begint.

Een duidelijke definitie van de verwachte prestatie- en servicevereisten voor een mal of matrijs kan ertoe bijdragen dat de plastic emmer in China geld vooraf kan besparen. Als uw product waarschijnlijk binnen een relatief korte periode wordt aangepast of vervangen, kan de engineeringgroep van de matrijzenmaker dienovereenkomstig ontwerpen.

 • Laat de matrijzenmaker een productietijdschema opstellen dat een redelijke tijd biedt voor het testen van de bank voorafgaand aan de levering.

Er wordt maar al te vaak een mal geleverd om een productiedeadline te halen zonder dat deze in een laboratoriumsituatie wordt verfijnd. Uw matrijzenmaker zou de mogelijkheid moeten hebben om monsteronderdelen in zijn fabriek te laten draaien. Als er een probleem is, kan hij dit vóór levering corrigeren.

 • Stel tijdens het productieproces een wekelijks voortgangsrapport in, bel / e-mail met uw verkoopvertegenwoordiger.

Verkopers zijn drukbezette mensen. Het helpt een vast contactpunt op te zetten om te zorgen dat het project op schema en binnen het budget ligt. Het maakt niet uit hoe groot het project is, het is een wekelijkse oproep waard om aannames te elimineren.

 • Vraag de vormmaker om duidelijke richtlijnen voor het onderhoud van de emmervorm nadat deze is geïnstalleerd.

Slechte opslag van materialen, matrijzenreiniging op onregelmatige basis, slecht personderhoud en slecht opgeleide operators kunnen allemaal bijdragen aan slechte matrijsprestaties. Uw vormmaker moet een set instructies voor zorg en onderhoud bevatten op basis van de specificaties voor gebruik.

 • Zorg dat er een buitendienstmedewerker uit de matrijzenwinkel aanwezig is tijdens de eerste keer opstarten en uitproberen.

Een afkoop is erg belangrijk. Veel matrijzen en matrijzen hebben ernstige schade opgelopen en vereisen onmiddellijke reparaties vanwege een slechte installatie. Het is een goede verzekering om een technische vertegenwoordiger op locatie te hebben wanneer de mal of matrijs voor het eerst wordt geïnstalleerd.

 • Vergeet niet dat het ontwerpen en vervaardigen van een matrijs of matrijs een gezamenlijke inspanning is.

Mallen en matrijzen maken is een combinatie van wetenschap en kunst. Een tool bouwen die indien nodig 24/7 werkt, vereist een zorgvuldige planning en controle in elke productiefase. Geef uw personeel de tijd en kosten om tijdens de productie de matrijzenwinkel te bezoeken.

 • Snijd geen hoeken.

Het is misschien niet logisch om de opdracht aan de laagste bieder te geven. Er is een redelijke prijs om te betalen voor een schimmel of matrijs. Als uw budget te laag is, is de kans groot dat u de emmervorm voor dunne wand binnen een vrij korte periode opnieuw opbouwt of repareert. Als je probeert de laatste dollar uit een verfemmer te persen, kan de schatting van malfabrikanten de kosten van het project verdubbelen. De prijs is immers wat u betaalt voor een mal. De kostprijs is wat u blijft betalen voor een mal die in de eerste plaats niet correct is gebouwd.


Hoe maak je een mal?

Ten eerste moet het staalmateriaal worden gekozen voor de vormholte en het vormkernholtegedeelte. Bovendien moet het staalmateriaal met hoge hardheid worden gebruikt als de malbasis, en vervolgens moeten de geschikte malstandaardonderdelen worden gekozen. Het goede vulsysteem voor kunststof vereist speciale hulp van het hotrunner-systeem. Vormen en zorgen voor het beste koelsysteem.

Een goed ontwerp van de matrijsstructuur is het uitgangspunt van een gekwalificeerde matrijsproductie. De matrijsontwerpers en stylisten van het bedrijf hebben meer dan 13 jaar professionele matrijsontwerp- en productie-ervaring en kunnen alle aspecten van matrijsstructuur en productstructuur analyseren (inclusief: schimmelstroomanalyse). , afschiethelling van de vorm, microkosmos van het productoppervlak, ontwerp van het gietsysteem, ontwerp van het uitlaatsysteem, ontwerp van het koelsysteem, enz.) De belangrijkste en moeilijkste problemen van deze vormen zijn herhaalde tests bij het ontwerpen van de vormstructuur.


Ontwerp voor emmervorm

Of u nu uw eigen ontwerp gereed hebt voor gereedschap of u wilt dat wij u door het ontwerpproces leiden, AOXU is hier om ons advies aan te bieden, gebaseerd op jarenlange ervaring in de industrie. Spuitgieten ontwerp goed gedaan, van intiem concept tot definitief ontwerp.

Eerste concept.

Wat u ook nodig heeft, het begint allemaal met een ontwerpconcept. Het concept is gepland en verwerkt tot een functioneel productontwerp.

Materiaalselectie.

We zijn trots op onze vakkennis van materialen, waardoor we het perfecte materiaal voor uw product en vereisten kunnen vinden.

3D-modellering.

Om ervoor te zorgen dat het ontwerp geschikt is voor het doel, produceren we 3D-modellen in eigen huis om u te laten zien en ervoor te zorgen dat het ontwerp geschikt is voor u.

Definitief ontwerp.

Definitieve ontwerpen worden geproduceerd voor uw geproduceerd voor uw product na de voorgaande fasen, waardoor een product wordt gemaakt dat robuust en geschikt is voor gebruik.


Hoogglans naadloze spuitgegoten onderdelen

Hoogglans spuitgiettechnologie, ook bekend als snelle thermische cyclus spuitgiettechnologie, kan deze technologie gebruiken om elke vorm van het matrijsoppervlak te repliceren, zodat het oppervlak van het product geen smeltsporen heeft, het oppervlak hoogglans bereikt de spiegel effect; verbeter de sterkte en oppervlaktehardheid van het plastic deel; Vormgieten verbetert de vloeibaarheid van spuitgieten, verbetert de productkwaliteit en sterkte; maakt het mogelijk de spuitgietcyclus met dikke wand met meer dan 60% te verminderen; geen behoefte aan latere milieuvervuiling en ernstig sproeiproces, die de processtroom kunnen verminderen en energie en materialen kunnen besparen.

Dit kan de kosten van kunststofproducten direct verlagen en het milieu en de gezondheid van de exploitanten beter beschermen.

Procesprincipe van hoogglans spuitgieten

Nadat de matrijs is verwarmd en de matrijs is gesloten voorafgaand aan het klemmen van de matrijs en het klemproces van de matrijs, wordt de injectie uitgevoerd wanneer de temperatuur de ingestelde toestand bereikt. De matrijs blijft tijdens het injectieproces een hoge temperatuur handhaven, waardoor de matrijs tijdens de injectie een goede vloeibaarheid in de matrijs behoudt. Nadat de injectie is voltooid, wanneer de druk is afgekoeld, wordt de vorm gekoeld en kan de koeltijd van het product aanzienlijk worden verkort, waardoor de productie-efficiëntie wordt verbeterd.

De traditionele aanpak is om een matrijstemperatuurmachine te gebruiken om de matrijs te verwarmen, maar de tekortkomingen van deze methode zijn als volgt:

1. Kan niet voldoen aan de behoeften van snelle verwarming en snelle koeling in hoogglans spuitgieten;

2. De temperatuurstijging is klein en de lasmarkeringen op het oppervlak van het product kunnen alleen worden verminderd en kunnen niet worden geëlimineerd;

3. Hoe hoger de hardheid van het plastic, hoe slechter de vloeibaarheid. Daarom kan de hardheid van het oppervlak van het product alleen het HB-niveau bereiken en kan het niet voldoen aan de werkelijke gebruiksbehoeften;

4. De vorm zet uit wanneer deze opwarmt en krimpt wanneer deze afkoelt, waardoor de klemkracht zeer onstabiel is. Het is gemakkelijk om verschillende defecten te veroorzaken, zoals productontevredenheid, verkolen en interne stress.

De op basis van dit proces ontwikkelde hoogglanzende spuitgiettechnologie voor stoom is verbeterd voor de bovengenoemde defecten :

1. Deze technologie opent de waterpijp in de vorm, moet stoom passeren tijdens het verwarmen en moet koud water passeren tijdens het koelen. Na koeling kan de resterende lucht met perslucht worden uitgeblazen om een snelle verwarming en koeling te waarborgen;

2. Om het falen van verschillende producten zoals lasmarkeringen, watervlekken en gebrek aan lijm zoveel mogelijk te voorkomen;

3. Door de grote temperatuurstijging wordt de hardheid van het oppervlak van het product sterk verbeterd door het gebruik van kunststoffen met een H of zelfs 2H hardheid;

4. Wanneer de pijp in de matrijs wordt geopend, wordt alleen het binnenoppervlak van de matrijs verwarmd of gekoeld en is de totale expansie van de matrijs klein, waardoor verschillende productdefecten worden veroorzaakt die worden veroorzaakt door de instabiliteit van de klemkracht.

Voor het produceren van hoogwaardige hoogglansproducten zijn spuitgietmachines, matrijzen, temperatuurregelapparatuur, speciale kunststoffen voor hoogglansproducten, ketels, koelapparatuur, enz. Vereist:

 • plastic machine configuratie

1 Het klemmechanisme is stijver; het moet gedurende het hele productieproces continu worden verwarmd en gekoeld. Daarom moet het klemmechanisme van de spuitgietmachine stijfheid en sterkte hebben om de nauwkeurigheid en stabiliteit van de klemkracht te waarborgen. Daardoor wordt de oppervlaktekwaliteit van het product gewaarborgd.

2 Grote spuitgietmachine is geselecteerd: wanneer dit proces wordt gebruikt, kan gasondersteunde injectie niet langer worden gebruikt, dus de klemkracht die nodig is om het product te produceren, is relatief groot.

3 Kies, afhankelijk van de situatie, een kleine hoeveelheid lijm: als u flatscreen-tv's, LCD-schermen, enz. Produceert, hebt u niet veel opnamen nodig. Probeer bij het kiezen van een spuitgietmachine een kleine spuitgietmachine te kiezen. Het werkelijke gewicht van het product is optimaal tussen 30% en 80% van de theoretische injectiehoeveelheid van de spuitgietmachine. Als de hoeveelheid lijm die door de machine wordt geïnjecteerd te groot is, wordt de rubbersamenstelling gedurende een lange tijd afzonderlijk in het vat afgebroken en ontstaan er defecten zoals zilverdraad op het oppervlak van het product.

4 Het plastic dat wordt gebruikt bij de productie van hoogglansproducten met een speciale schroef heeft een hogere hardheid en een relatief lagere smeltindex, dus het is beter om de schroef te plastificeren. Tegelijkertijd kan het afschuiven van de schroef niet te groot zijn, anders wordt het rubber gemakkelijk afgebroken.

 • schimmel configuratie

1 Het binnenoppervlak van de matrijs vereist een zeer hoge afwerking om de oppervlaktekwaliteit van het product te waarborgen;

2 De leidingen in de mal moeten redelijk zijn om een snelle verwarming en koeling te waarborgen;

3 De buis in de mal moet een goede warmtegeleiding hebben;

4 Vanwege de noodzaak om de temperatuur tijdens het productieproces continu te verhogen en te verlagen, is het staal dat in de mal wordt gebruikt beter;

5 Besteed speciale aandacht aan het onderhoud van de matrijs tijdens gebruik om ervoor te zorgen dat deze droog en stofvrij is.

 • temperatuurregeling apparatuur configuratie

1 Temperatuurregeling moet zeer nauwkeurig zijn, wat een belangrijke garantie is voor de productkwaliteit

2 De temperatuurregelapparatuur reageert zeer snel om een hoge productie-efficiëntie te garanderen

 • speciaal kunststof

Bij het produceren van producten met een hoge oppervlaktekwaliteit zijn veelgebruikte kunststoffen abs, pc + ABS of PMMA + ABS. Onder hen heeft ABS de laagste hardheid en PMMA + ABS heeft de hoogste hardheid, tot H of zelfs 2H. Hoe hoger de hardheid, hoe lager de smeltindex. De vloeibaarheid zal slechter zijn, zodat u het juiste plastic kunt kiezen op basis van uw productiebehoeften.

De stoomvrije hoogglans spuitgiettechnologie verbetert de oppervlaktekwaliteit en oppervlaktesterkte van het product aanzienlijk en kan het daaropvolgende sproei- of verfproces elimineren, dat niet alleen het milieu en de persoonlijke gezondheid van de gebruiker beschermt, maar ook de kosten van het proces. Secundaire verwerkingskosten besparen energie en materialen terwijl de productiekosten aanzienlijk worden verlaagd.


Matrijzenonderhoud

1. Dagelijks onderhoud: allerlei bewegende delen zoals vingerhoedje, rijpositie, geleidekolom, tanken van geleidehuls, reinigen van matrijsoppervlak, water dat de weg transporteert, dat elke dag wordt onderhouden wanneer de matrijs wordt geproduceerd.

2. Regelmatig onderhoud: Regelmatig onderhoud, inclusief dagelijks onderhoud, vereist ook het reinigen van de uitlaatopeningen, het vangen van de zwarte vlekken en het uitputten, en het repareren van de schade en slijtageonderdelen.

3. Uiterlijkonderhoud: verf op de buitenkant van de matrijs om roest te voorkomen. Wanneer de vorm wordt ingedrukt, moet de vaste vorm worden bedekt met antiroestolie. Wanneer de vorm wordt opgeslagen, moet deze goed worden gesloten om te voorkomen dat stof de holte binnendringt.


Neem contact op

2

Hot Tags: Plastic emmervorm van 20 liter, plastic emmervorm, emmervorm

Onderzoek

You Might Also Like