Bakvorm emmer 5 liter

Bakvorm emmer 5 liter

Bakvorm emmer 5 liter
Praat nu

Productdetails

Bakvorm emmer 5 liter


Belangrijke punten op emmervorm

1.De emmer en het deksel moeten goed gemonteerd zijn, anders valt het deksel afzonderlijk na het lekken van de verf;

2.De wanddikte van de emmer moet redelijk zijn, en sommige mensen willen altijd de dikte van de emmer verminderen om kosten te besparen. Deze kwaliteit is moeilijk te garanderen en een redelijke dikte kan de kwaliteit garanderen en tegelijkertijd kosten besparen.

3.Materiaalkeuze: dit is erg belangrijk, mensen gebruiken meestal polyethyleen of polypropyleen met hoge dichtheid om emmers te produceren, maar er zijn veel soorten materialen. Het is beter om een hogere hardheid en een betere koudebestendigheid te kiezen. Gemaakt van een materiaal met een lage vervormingstemperatuur omdat het een betere slagvastheid biedt.


bedrijfsinformatie

Aoxu Mold Technology Service

1) Volgorde van bestellingen

Geef uw order / contactnummer op als referentie voor de verwerkingsafdeling van Aoxu. We sturen u het voortgangsrapport of de foto's binnen 2 uur.

2) Prototype

Wij bieden onze klantenservice voor het maken van prototypen en prototypen. Normaal gesproken duurt het ontwikkelen van een eenvoudig prototype 7 werkdagen. Het zal onze klant helpen die zich in de ontwikkeling van nieuwe producten bevindt en kosten voor hen besparen in nieuwe projecten. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling. per e-mail of telefoon.

3) Productontwerp &. Ontwikkeling van nieuwe ideeën

Aoxu heeft 4 ontwerpingenieurs die productontwerp en ontwerpverbetering zijn. Het helpt honderden van onze klanten bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Aoxu Mold Technology bieden engineering &. Technische training voor onze klanten.

4) Vedio van Aoxu project Dept.

We hebben al je mallen met video's van 1 jaar op voorraad. We kunnen u video sturen voor inspectie van het draaien van een schimmel of het bestuderen van de werking van de schimmel vóór verzending van de schimmel. Het heeft je tijd bespaard en helpt je in een personeelstraining.

5) Reserveonderdelen.

Aoxu biedt onze klantenservice na verkoop van snelle levering van reserveonderdelen. We beschermen alle tekeningen voor reserveonderdelen voor gebruik door de klant en bieden een hoeveelheid reserveonderdelen op offerte. Voor stabdard-reserveonderdelen kunt u onze lijst raadplegen en ook in uw markt kopen.


Neem contact op

2


Hot Tags: Emmervorm van 5 liter, emmervorm van 5 liter, emmervorm van 5 liter

Onderzoek

You Might Also Like