Mal voor 2 gallon verfemmer

Mal voor 2 gallon verfemmer

Mal voor 2 gallon verfemmer Biedt uitgebreide, efficiënte service aan klanten!
Praat nu

Productdetails

Mal voor 2 gallon verfemmer


Over het bedrijf

Aoxu Mold Technology is een geïntegreerd productiebedrijf, gespecialiseerd in ontwikkeling, ontwerp, fabricage van kunststof spuitgietmatrijzen, spuitgietmatrijzen, gietproducten, evenals assemblage van afgewerkte producten die worden aangevraagd voor basisvorm, huishoudelijke apparaten, keukengerei, transportgereedschap, digitaal & telecommunicatieproducten, op maat gemaakte producten, auto-onderdelen, enz. Het bedrijf is gevestigd in HuangYan stad, Taizhou City, provincie Zhejiang in China, die dicht bij Shanghai &. Huangyan luchthaven, het is erg handig voor vervoer.

Aoxu heeft een groep ervaren ontwerpers, ingenieurs en technici. Hoge kwaliteitsstandaard, concurrerende prijs, tijdige levering en verantwoorde service na verkoop zijn het principe dat we volgen om het wederzijdse vertrouwen met onze binnenlandse en internationale klanten te ontwikkelen.

Wij geloven in de wil van Jinghong om de top ter wereld te zijn door het geavanceerde managementconcept en ervaren vakmanschap, met het concept van "kwaliteit en technologie is de ziel van producten", hopen wij oprecht om hand in hand met wereldwijde klanten welvarende zaken te creëren.


Neem contact op

2


Hot Tags: Mal voor 2 gallon verfemmer, mal voor 2 gallon verfemmer, verfemmervorm

Onderzoek

You Might Also Like