Plastic Paint Bucket Mould Company

Plastic Paint Bucket Mould Company

Childstool Mold voordelen van ons bedrijf: 1. Wij zijn een fabrikant gespecialiseerd in OEM-injectie plastic onderdelen van ontwerp tot rapid prototype tot schimmel tot massaproductie voor meer dan 2 0 jaar. 2. Verstrekken van monsters met belangrijke afmetingen en aanpassen van inspectierapportmateriaal ...
Praat nu

Productdetails

Plastic Paint Bucket Mould Company.Van 1L, 2L, 4L, 5L tot 10L, 15L, 20L, Aoxu heeft jarenlange ervaring in het emailleren van plastic emmers en verfbakken. In de afgelopen jaren hebben we veel geweldige ervaring opgedaan met het verbeteren van de plastieken spuitemmervorm door de valtest en voldoen aan de beste waterbestendige standaard. Kies uit kunststof materiaal om details van elke aanpassing en test te ontwerpen, Aoxu heeft onze eigen norm voor het schilderen van emmervormen.Aoxu Mold Company gespecialiseerd in alle soorten plastic bakvormen / schimmel met vele jaren ervaring voor klanten over de hele wereld. We kunnen een betere suggestie geven over schimmels om het kosteneffectief te maken . Zoals selectie van staal, gebruik van inserts, soorten hete runner etc.


Er zijn duizenden vormmakers in China, alle vormmakers maken reclame voor hun eigen mallen en kwaliteit. Maar weet u hoe u de beste onder hen kunt kiezen om uw betrouwbare Chinese schimmelleverancier te zijn en langdurige samenwerking op te bouwen? Dat is een goede vraag .

  • Aoxu Mold Voordelen:

1. Professionele rijke ervaring in het maken van allerlei plastic vorm / het vormen.

2. Kort fabricagecyclus, hoge precisie, lange levensduur, korte productieperiode.

3. Uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

4. Professionele ingenieurs en ontwerpers.

5. Just in-time levering.

6. Geavanceerde machines.

7. De beste service

8. Rijke ervaren bekwame schrijvers.

9. Gegoten staalkwaliteit gegarandeerd.

10. Betrouwbaarheid, specialiteit, geloofwaardigheid!


verf emmer mold.jpg

Contact:

Leila

Mob (What's app): + 8613606826958

Skype: leilaleechina

Wechat: leilachina

E-mail: leila @ aoxumoulds. com

Http://www.chinaplasmould.com

Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten plastic verf emmer schimmel bedrijf in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van emmervormen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: plastic verf emmer schimmel bedrijf, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like