Vierkante emmervorm

Vierkante emmervorm

Vierkant emmerbedrijf in Taizhou, alles zal mogelijk zijn als je het probeert!
Praat nu

Productdetails

Vierkante emmervorm


Mold specificaties

  • 1 plastic emmervorm met holte

  • Emmermateriaal: PPCP

  • Loper type: Yudo 1 punt hete loper

  • Holte en kernstaal: 1.2311, P20

  • Vormbasis: S50c


Voor schimmelontwerp

Aoxu Mold Technology is een zeer professionele spuitgietfabrikant, algemeen erkend in de productie van emmervormen, met klanten over de hele wereld.

Eerst het type emmervorm

1. verfemmer met schuifregelaar, sterke emmer voor het verwijderen van verf.

Ten tweede, het emmeringsmechanisme van de verfemmer

In het geval van een voldoende dikte van de mal, is het ontwerp van de pakketperiohery bij uitstek ontworpen met een schuin dak.

Sterk van de mal: in de deductie op de stripperplaat en diepe ribben op de stripperplaat, ingelegd om de verwerkingsproblemen van de diepe ribben op te lossen.

Met twee uitwerpen werpt de middelste bovenkant het product op de stripper uit.

Ten derde, het ontwerp van het onderdeel van de verfemmer

1. Holtebodem: de bodem van het vat heeft een bepaalde dikte nodig, de bodem 45 mm of meer, rond de schroeven.

2. Breng langs de mond: zorg voor de sterkte van het vat langs de mond, beschikbaar berylliumkoper, om afkoeling te vergemakkelijken.

3.Slider-ribben-inlegmethode: schuine ribben, diepe ribben van meer dan 12 mm moeten worden ingevoegd.


En we hebben nodig:

1.De software die we gebruiken omvat Pro-engineer, Auto-Cad &. Solidworks.

2. klant kan 2D, 3D door igs., Stp., X_T., Formaten naar ons sturen.

3.We kan de analyse van de vormstroom leveren.

4.Mold ontwerp (met het beste geoptimaliseerde ontwerp van de vormkanaalkanaalregeling en het beste ontwerp van de cyclusprestatieprestatie).

Bovendien zijn CNC gefreesd prototype, 3D-printen prototype, prototype matrijzenbouw service, armatuur / mal maken of lassen hoorn ontwerp en maken beschikbaar in intertech met goede ervaring!

We hebben 2D-, 3D-onderdelenontwerp nodig om ons werk te starten, we kunnen NDA ondertekenen (indien nodig).


Voor het maken van matrijzen

Bij het maken van matrijzenproject, per eis van de klant voor matrijsstaalmateriaal, kiezen we de geschikte matrijsstaalkwaliteit voor onze klanten. We hebben hoogwaardig Duits en Japan geïmporteerd gietstaalmateriaal om verder te gaan met het maken van ons gietproject. Vervolgens zal de manier van poorten worden besproken, het matrijsoppervlak worden besproken, het ontwerp van het vormkoelkanaal zal worden gecontroleerd, de bedieningsstijl zal worden besproken, de grootte van de vormmachine zal worden bepaald en het vormmechanisme in werkelijke productiebeweging zal allemaal zijn ook gecontroleerd. Pas nadat onze matrijsingenieurs in detail hebben besproken, gaan we verder met onze matrijzenbouw.


Het ontwerpprincipe van het koelsysteem van kunststof

1.Het aantal koelcircuits moet zoveel mogelijk zijn en de opening van het koelkanaal moet zo groot mogelijk zijn;

2.De opstelling van koelkanalen moet redelijk zijn '

3.Het koelcircuit moet bevorderlijk zijn om het temperatuurverschil tussen koelwaterinlaat en -uitlaatwater te verminderen;

4.De structuur van het koelcircuit moet gemakkelijk te verwerken en schoon te maken zijn;

5.De afstand van het koelwaterkanaal tot het spouwoppervlak moet zo gelijk mogelijk zijn;

6.De koelwaterweg moet dicht bij de smeltsporen vermijden, zodat deze niet losjes lassen, wat de nauwkeurigheid van plastic onderdelen beïnvloedt.


Berylliumkoper voor emmervorm

11

Het is een mooie oplossing voor schimmel met berylliumkoper om af te koelen en de cyclustijd van de vorm te verkorten.

Berulliumkoper (BeCu), ook bekend als koperberyllium (kubus), berylliumbrons en verend koper, is een koperlegering met 0,5-3% beryllium en soms andere elementen. Berylliumkoper combineert hoge sterkte met niet-magnetische en niet-vonkende eigenschappen. Het heeft uitstekende eigenschappen voor metaalbewerking, vormen en bewerken. Het heeft veel gespecialiseerde toepassingen in tools voor gevaarlijke omgevingen, muziekinstrumenten, precisiemeetapparatuur, kogels en ruimtevaart. Berylliumlegeringen vormen een giftig inademingsgevaar tijdens de productie.

Berylliumkoper is niet-vonkend maar fysiek aanrakend en niet-magnetisch, en voldoet aan de vereisten van de AREX-richtlijn voor zones 0,1 en 2 / Beryllium-koperen schroevendraaiers, tangen, sleutels, koude beitels, messen en hamers zijn beschikbaar voor omgevingen met explosiegevaar, zoals booreilanden, kolenmijnen en graanliften. Een alternatief metaal dat soms wordt gebruikt voor niet-vonkende gereedschappen is aluminiumbrons. In vergelijking met stalen gereedschappen zijn berylliumkoper-gereedschappen duurder en niet zo sterk, maar de eigenschappen van berylliumkoper in gevaarlijke omgevingen wegen mogelijk zwaarder dan de nadelen. Enkele andere toepassingen zijn:

Sommige percussie-instrumenten vanwege de consistente toon en redelijkheid, vooral tamboerijnen en driehoeken.

Cryogene apparatuur bij extreem lage temperaturen, zoals verdunningskoelers, vanwege de mechanische sterkte en relatief hoge warmtegeleiding in dit temperatuurbereik.

Matrijzen voor het vervaardigen van kunststof containers met het blaasvormproces.

Meetgereedschap tijdens het boren in de directionele boorindustrie. Een niet-magnetische legering is vereist, omdat magnetometers worden gebruikt voor veldsterktegegevens die van het gereedschap worden ontvangen. Ook vanwege de hoge sterkte in combinatie met anti-galling eigenschappen.

Een tijd lang werd berylliumkoper gebruikt bij de productie van golfclubs, met name wiggen en putters, hoewel sommige golfers het gevoel van Becu-clubhoofden verkiezen, hebben regelgevingsproblemen en hoge kosten Becu-clubs moeilijk te vinden in de huidige productie.

Beryllium koperdraad wordt geproduceerd in vele vormen: rond, vierkant, plat en gevormd, in rollen, op spoelen en in rechte lengtes.


Onderhoud voor plastic mal

Ongeacht welk product goed wordt onderhouden, het kan zijn levensduur verlengen tot de maximale levensduur. Hetzelfde geldt voor spuitgietmatrijzen, die altijd worden onderhouden om de kwaliteit van de geproduceerde plastic onderdelen te waarborgen. Injectievormen hebben ook hun tips als het gaat om onderhoud:

1.Onderhoud en reparatiepersoneel moet een CV-kaart voor elk paar mallen verstrekken, de details van de mal en de specifieke voorwaarden van elke zorg beschrijven, en dan volgens deze voorwaarden kunt u erachter komen welke onderdelen, componenten hebben beschadigd zijn, en de mate van slijtage, om het probleem op te lossen.

2.Het verwerkingsbedrijf moet de verschillende eigenschappen van de matrijs testen onder de normale werking van de spuitgietmatrijs en de grootte van het uiteindelijke gevormde kunststofdeel meten. Met deze informatie kan de bestaande toestand van de matrijs worden bepaald en de holte, kern en koeling worden gevonden. Schade aan het systeem en het scheidingsoppervlak, enz., Volgens de informatie die door de plastic onderdelen wordt verstrekt, kan de schade aan de matrijs en de onderhoudsmaatregel worden beoordeeld.

3.Voor de belangrijke onderdelen en componenten van de spuitgietmatrijs is het noodzakelijk om tracking en detectie uit te voeren. De functie van de uitstoot- en geleidingsdelen is om de openende en sluitende beweging van de matrijs en de uitstoot van de plastic delen te verzekeren. Als een onderdeel vastzit vanwege beschadiging, zal dit leiden tot productieonderbreking. Houd daarom het vingerhoedje en de geleidekolom van de mal gesmeerd en controleer regelmatig of het vingerhoedje, de geleidingsstijl, enz. Zijn vervormd en het oppervlak is beschadigd. Eenmaal gevonden, vervang het op tijd.

4. Naarmate de productietijd vordert, is het koelkanaal gemakkelijk te deposteren van schaal, roest, slib en algen, waardoor het koelkanaalgedeelte kleiner wordt, het koelkanaal smaller wordt, de warmtewisselingssnelheid tussen het koelmiddel en de mal sterk vermindert, en verhoogt de productie van de onderneming. Kosten, daarom moet aandacht worden besteed aan het reinigen van het stroomkanaal; voor de hotrunner-schimmel is het onderhoud van het verwarmings- en regelsysteem voordelig om het optreden van productiefouten te voorkomen, dus het is vooral belangrijk. Daarom moeten na elke productiecyclus de riemverwarmer, staafverwarmer, verwarmingsprobe en thermokoppel op de mal worden gemeten met een ohmmeter. Als het beschadigd is, moet het op tijd en met de vormgeschiedenis worden vervangen. Vergelijk en maak records, zodat problemen op het juiste moment kunnen worden ontdekt en tegenmaatregelen kunnen worden genomen.

5. Moet aandacht besteden aan het oppervlakonderhoud van de matrijs, omdat het de oppervlaktekwaliteit van het product rechtstreeks beïnvloedt, het belangrijkste is om oppervlaktecorrosie te voorkomen. Daarom is het vooral belangrijk om een geschikte, hoogwaardige, professionele antiroestolie te kiezen. Nadat de matrijs de productietaak heeft voltooid, moet het resterende spuitgieten zorgvuldig worden verwijderd volgens verschillende spuitgietmethoden. Het resterende spuitgieten en andere afzettingen in de vorm kunnen worden verwijderd met behulp van koperen staven, koperdraden en professionele schimmelreinigingsmiddelen en vervolgens aan de lucht worden gedroogd. Schakel het reinigen van harde objecten zoals draad en stalen staven uit om krassen op het oppervlak te voorkomen. Als er roest wordt veroorzaakt door corrosieve injectie, olding, gebruik dan een molen om te slijpen en polijsten, spuit professionele antiroestolie en bewaar de mal op een droge, koele, stofvrije plaats.


Neem contact op

2Hot Tags: vierkante emmervorm, emmervorm, emmervorm

Onderzoek

You Might Also Like