Stoelvorm Met Verschillende Inserts

Stoelvorm Met Verschillende Inserts

Stoelvorm Met Verschillende Inserts
Praat nu

Productdetails

Stoelvorm Met Verschillende Inserts

Tegenwoordig is de trend van het gebruik van plastic meubels snel toegenomen. Kunststof meubilair is erin geslaagd om groot marktsucces te nemen. Plastic meubels zijn licht van gewicht, duurzaam, waterdicht, gemakkelijk te vervoeren, goedkoop in aanschaf, mooi en kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren en ontwerpen, meestal gebruikt in horeca, tuin, huis en kantoren. Vanwege welke plastic stoel is uitgegroeid tot een van de belangrijkste furiture en sleutelpunt voor budy investering.

Aoxu Mould Technology is toonaangevend matrijsfabrikant in China en we hebben een professioneel team van ingenieurs voor het ontwerpen van plastic stoelmatrijzen en smeltstroomanalyse. Wij produceren jaarlijks 350 sets van plastic mallen, waaronder gas assistent stoel schimmel, PC transparante stoel schimmel, rotan stoel schimmel, armless stoel schimmel, arm stoel schimmel, relax stoel schimmel, tafel schimmel, ronde tafel schimmel, rechthoekige tafel schimmel, vierkante tafel schimmel , krukvorm, babykrukvorm, babystoelvorm en ook stoelvorm met ruginzetvorm veranderlijk ontwerp voor verschillende versies en verschillende stoelinzet.

Gezien schimmelkosten en klantinvesteringen wordt P20-staal meestal in kern en spouw gebruikt, maar 718-staal is zeer goed staal voor hoge kwaliteit en spiegelglans van kern en spouw. Deze schimmel vereist hoog polijsten, schimmelstroomanalyse en voorontluchting, staalhardheid speelt een cruciale rol in de levensduur van de schimmel, vermijdt flitsen aan de uiteinden en zijkanten van het product en vermijdt ook andere soorten defecten in schimmel.

Tijdens het assembleren van de stoelmal moet uiterste zorg worden besteed aan een nauwkeurige inspectie van alle onderdelen, inclusief koelsysteem, hydrauliekoliekanaalsysteem, hotrunner, vormplaat, uitwerppen, stripper, uitwerpblok of schuifsysteem. Verwisselbare rugleuninginzetstukken helpen om een nieuw stoelontwerp te krijgen.

De vraag naar een fashinable en uniek design van plastic meubilair neemt met de dag toe. Aoxu Mould Technology kan een complete en kostenbesparende oplossing bieden met betrekking tot plastic stoelmallen van elk willekeurig uniek ontwerp van de klant.


Stappen voor spuitgietontwerp

De spuitgietmatrijs bestaat hoofdzakelijk uit een gegoten onderdeel (een onderdeel dat verband houdt met de holte gevormd door de fijnere beweging en het vaste matrijsdeel), een schenkingssysteem (een doorgang waardoor de gesmolten kunststof de matrijsholte binnentreedt vanuit het spuitmondstuk ), en een geleidingsorgaan (wanneer de matrijs is gesloten) kan nauwkeurig overeenkomen, het mechanisme eruit duwen (het apparaat dat het plastic uit de holte wordt geduwd nadat de matrijs is verdeeld), het temperatuurregelsysteem (om aan de matrijstemperatuur te voldoen vereisten van het injectieproces), en het uitlaatsysteem (de holte wordt gevormd tijdens het gieten). Het gas vervluchtigd door de lucht en de kunststof zelf wordt afgevoerd uit de vorm en de uitlaatgroef wordt vaak gevormd op het scheidingsoppervlak) en de ondersteunende onderdelen (de onderdelen voor het monteren of ondersteunen van de gevormde onderdelen en andere mechanismen zijn geïnstalleerd), en soms het zijrichtingstype en het kerntrekmechanisme.

1. Voorbereiding schimmel ontwerp stappen

A. Ontwerp taakboek.

B. Failiar met plastic onderdelen, inclusief de geometrie, de gebruikseisen van plastic onderdelen en de grondstoffen van plastic onderdelen.

C. Controleer de vormverwerkbaarheid van de plastic onderdelen.

D. Identificeer het model en de specificaties van de injectiemachine.

2. Ontwikkel een gietproceskaart.

A. Overzicht van het product. Zoals schets, gewicht, wanddikte, geprojecteerd gebied, externe afmetingen, aanwezigheid of afwezigheid van ondersnijdingen en wisselplaten.

B. Overzicht van het plastic dat in het product is gebruikt. Zoals productnaam, model, fabrikant, kleur, droge staat.

C. Belangrijkste technische parameters van de geselecteerde injectiemachines. Zoals de grootte van de injectiemachine en de installatie van de mal, het schroeftype, het vermogen.

D. Injectiedruk en slag van de machine.

E. spuitgieten voorwaarden zoals temperatuur, druk, snelheid, klemkracht enzovoort.

3. injectie schimmel structuur ontwerp stappen.

Bepaal het aantal holtes. Voorwaarden: maximaal injectievolume, klemkracht, vereisten voor productnauwkeurigheid, zuinigheid.

B.Selecteer het scheidingsoppervlak. Het principe is dat de vormstructuur eenvoudig is, de classificatie eenvoudig is en het uiterlijk en gebruik van de plastic onderdelen niet wordt beïnvloed.

C. Bepaal de lay-out van de holte. Gebruik waar mogelijk een uitgebalanceerde opstelling.

D. Bepaal de methode voor het lossen van de vorm. Verschillende ontvormingsmethoden worden ontworpen volgens de verschillende delen van de mal die in de mal zijn achtergebleven.

E. Bepaal de structuur van het temperatuurregelsysteem. De temperatuurregeling wordt voornamelijk bepaald door het type kunststof.

F.Bij het bepalen of de matrijs of de kern de wisselplaatstructuur aanneemt, wordt de prototyping verdeeld in de wisselplaten en tegelijkertijd ingelegd en worden de bewerkbaarheid en de manier van monteren en bevestigen overgenomen.

G. Bepaal de vorm van uitlaat. In het algemeen kan de uitlaat het scheidingsoppervlak van de matrijs en de spleet tussen het duwmechanisme en de vorm gebruiken, en voor grote en hoge snelheid vormende spuitgietvormen moet de overeenkomstige uitlaatvorm worden ontworpen.

H. Bepaal de hoofdafmetingen van de spuitgietmatrijs. Bereken de werkgrootte van het vormdeel volgens de overeenkomstige formule en bepaal de dikte van de zijwand van de vormholte, de dikte van de bodemplaat van de holte, het kernkussen, de dikte van de beweegbare plaat, de dikte van de holte plaat van de blokholte en de sluithoogte van de spuitgietmatrijs.

I. Gebruik standaard bekisting. Volgens het ontwerp en de berekening van de hoofdafmetingen van de spuitgietmatrijs, wordt de standaardvormbasis van de spuitgietmatrijs gekozen en worden standaard matrijsonderdelen zoveel mogelijk geselecteerd.

J. Schets van de structuur van de geschilderde mal. Het tekenen van een complete structurele schets van de spuitgietmatrijs, het tekenen van het matrijsstructuurdiagram is een zeer belangrijke taak van matrijsontwerp.


Gietstaal Verschillende processen

Om de productiekwaliteit van de matrijs te verbeteren en productiekosten te besparen, moet het materiaal goede vervormbaarheid en bewerkbaarheid hebben; het moet ook een kleine oxidatie, ontkolingsgevoeligheid en afschrikvervorming, neiging tot barsten hebben.

1.Forgeability

De spuitgietmatrijs heeft een lage weerstand tegen vervorming door heet smeden, een goede plasticiteit, een breed smeedtemperatuurbereik en een lage neiging tot smeden, koud barsten en neerslaan van netvormig carbide.

2. gloeien verwerkbaarheid

Het sferoïderende anealingstemperatuurbereik is breed, de annealinghardheid is laag, het fluctuatiebereik is klein en de sferoidisatiesnelheid is hoog.

3. Snijden verwerkbaarheid

Grote zaaghoeveelheid, laag gereedschapsverlies en lage oppervlakteruwheid.

4. Oxidatie, decarburisatie gevoeligheid

Bij verhitting op hoge temperatuur is de oxidatieweerstand goed, is de ontkolingssnelheid langzaam en is deze niet gevoelig voor het verwarmingsmedium en is de neiging om putjes te produceren klein.

5.Hardneability

Gelijkmatige en hoge oppervlaktehardheid na afschrikken.

6.Hardnability

Na het blussen van de spuitgietvorm kan een diep geharde laag worden verkregen, die kan worden gehard met een mild blusmedium.

7. blussen neiging tot vervorming kraken

De conventionele verandering van het afschrikvolume is klein, de vorm is krom, de vervorming is gering en de abnormale neiging tot vervorming is laag. Conventioneel afschrikscheuren heeft een lage gevoeligheid en is niet gevoelig voor afschriktemperatuur en de vorm van het werkstuk.

8.Grindability

Het relatieve verlies van de slijpschijf is klein, de slijphoeveelheid is groot en het is niet gevoelig voor de kwaliteit en koelconditie van de kwaliteit en koelconditie van de slijpschijf, en het is niet gemakkelijk om slijtage en slijpscheuren te veroorzaken.


Neem contact op

2Hot Tags: stoelvorm met verschillende inzetstukken, stoelvorm, stoel met verschillende inzetstukkenvorm

Onderzoek

You Might Also Like