Stoel Zitvorm

Stoel Zitvorm

Stoel Zitvorm
Praat nu

Productdetails

Stoel Zitvorm


- Maximale koeling, recht op stoeloppervlak voor uitstekende koelprestaties;

- Slijtplaten met hardheid HRC45 boven het toegevoegde maximum, garanderen een lange levensduur stoel schimmel zonder flits probleem;

- Om ruwe afscheidingslijn en ook geen scherpe rand van de stoel te voorkomen, staan we niet toe dat werknemers met handgereedschap het gedeelte van de onderdeellijn raken!

- Lichtgewicht maar met sterke sterkte, gas assistent stoel schimmel met luchtvormsysteem professioneel op maat!

De meubelindustrie is zeer concurrerend en de producten verkopen snel. Om gelijke tred te houden met de steeds toenemende eisen van de consument, moet de fabrikant kiezen voor mallen met optimale koelsystemen, het gebruik van schuifuitwerpsystemen en nauwkeurige ontluchting om de cyclustijden te verkorten.

Aoxu Mold Technology de expertise in het ontwikkelen van mallen voor monoblokstoelen met of zonder armen, stoelen voor volwassenen en babystoelen met verwisselbare inzetstukken (rugleuningontwerpen), ronde tafelvorm, rechthoekige tafelvorm, vierkante tafelvorm, babytafelvorm, krukvorm, Rackvorm.

Wij geloven in een gedetailleerde analyse van het productontwerp om de fabrikant te helpen bij het realiseren van haalbare kosten op het gebied van kunststof gieten, het verhogen van de productiesnelheid, het vermijden van kosten voor het repareren van matrijzen en wijzigingen en ervoor zorgen dat het ontwerp geweldig is om een langdurige verkoop van de eindproduct. We raden de productfabrikant aan om P20-staal, 2316 of 2738-staal te kiezen voor de productie van plastic meubels. Matrijsstroomanalyse en het bereiken van de staalhardheid is erg belangrijk voor de levensduur van de matrijs. Stoel- en tafelvormen zijn grote vormen die ook goed gepolijst en verchroomd moeten worden.

De sleutel tot een hoogwaardige meubelmatrijs is een samenwerkingsbenadering voor het bereiken van een goed matrijsontwerp dat op zijn beurt helpt het onderhoud te verminderen en dus de levensduur van de matrijs te verlengen.

In meubelvormen bestaat de kans dat de reserveonderdelen beschadigd raken door het continu openen en sluiten van de vorm, daarom is het belangrijk om accessoires van hoge kwaliteit te gebruiken. Met een goed geharde schimmel kunt u ook flitsen aan de uiteinden en zijkanten van het product voorkomen en reparaties voorkomen. Een goede hardheid is 38 tot 40 HRC voor stoel- en tafelvormen

Volledige inspectie van matrijzen om ervoor te zorgen dat de structuuronderdelen volgens de vereiste zijn gestandaardiseerd. Projectmanager en QC-mensen onder strikte inspectie zorgen voor de productkwaliteit. Als er fouten worden gevonden, kunnen deze onmiddellijk worden gecorrigeerd. Elk aspect van de matrijsstandaardisatie inclusief koelsystemen, hydrauliekoliekanaalsysteem en hotrunner-systeem worden grondig geïnspecteerd.


Vormontwerp

Onze ontwerp / engineering-technologieën omvatten:

Pro / Engineer / UG (3D)

AutoCad (2D)

Moldflow-analyse (plastic flow / vervormingssimulatie)

MasterCam (CNC-programmering)

Minder kosten

Onze briljante ingenieurs ontwerpen altijd een goede structuur die u minder kost maar perfect loopt.

Kortere tijd

Onze technici en matrijzenmakers beschikken over geavanceerde technieken en vaardigheden die schimmels verkorten om tijd te winnen.

U kunt vormen in productie nemen en de maket in kortere tijd bezetten.

Betere schimmel

Met het meest efficiënte ontwerpteam en matrijzenmakers kunnen we betere geluiden maken die u zullen helpen meer marktaandelen te krijgen.


Matrijzenbouwproces

Als een goede reputatiefabrikant in China, deelt Aoxu Mold Technology hier het basisproces voor het maken van spuitgietmatrijzen in ons bedrijf:

1. Producten ontwerpafdeling biedt productinformatie aan spuitgietontwerpafdeling, spuitgietontwerpers voltooien kostenanalyse in twee werkdagen en verstrekken aan R & D-manager.

2. R & D-afdeling release "Mould Making Apply" op plastic spuitgiet ontwerpafdeling na bevestiging van het project.

3. Spuitgietontwerpers organiseren relevant personeel om de projectbasis te beoordelen op basis van de productinformatie, inclusief productstructuur, matrijsstructuur, koelsysteem, runner, slakken, ontluchting, enz.

4. Na evaluatie beginnen ontwerpers van spuitgietmatrijzen de plastic spuitgietmatrijs te ontwerpen, inclusief 3D-tekencorrectie, 3D-scheiding, matrijsonderdelen assemblagetekening, EDM-tekening, elektrodetekening enz., En organiseren ze relevant personeel om die tekeningen te evalueren en vervolgens aan plastic te geven spuitgieten maken afdeling.

5. Spuitgietmachines evalueren en bestuderen de tekeningen en bestellen matrijsmaterialen als er geen bezwaar is, anders communiceren ze met de ontwerpers van kunststof spuitgietmatrijzen.

6. Spuitgietmachines inspecteren de gietmaterialen op tijd nadat de materialen in de fabriek aankomen en regelen technici om slotenmakerwerken te doen, waaronder draaien, slijpen, frezen, schroefgaten, waterdragergat, middengat, CNC voorbewerken, enz. De technici moet aandacht besteden aan de precisie van elke rechte hoek, vermijd leegmaken van het middelste gat en elke productiebasis, voorbewerkingsmarge enz. Vervolgens besteedt u elk matrijsdeel onmiddellijk uit aan warmtebehandeling.

7. Na de warmtebehandeling moet de kunststof spuitgietmaker zijn hardheid en metallurgische analyse detecteren. Over het algemeen is de kernhardheid 46-50HRC, voor een uniforme verdeling van 9 punten, waarbij de hardheid ervan verschilt minder dan 1HRC. Metallurgische analyse moet worden uitgevoerd voor de kern van de spuitgietvorm voorafgaand aan de verwerking om ervoor te zorgen dat er geen segregatie, littekens, enz. Zijn.

8. Elektrodeverwerking, er zijn fijne en ruwe verwerking, fijne mannelijke vonk is 0,08, ruwe mannelijke vonk is 0,2 (afhankelijk van de feitelijke situatie). Let op elke verwerkingsbenchmark en detecteer elektroden nadat de verwerking is voltooid.

9. Voor het afwerken, moet de juiste hoek voor de vormkern worden gemaakt, de verticale graad moet minder zijn dan 0,02 mm, afwerkingsgraad 1.6.

10. Houd er bij het snijden van lijnen rekening mee dat de basis van alle onderdelen 0,02 mm vergroot voor het insteekgat en het middelste gat als tolerantiespeling, voor niet-standaard vingerhoed is de tolerantiespeling 0,04 mm van de werkelijke vingerhoed.

11. Afwerking van gietvormkern, moet baseren op de benchmarks na het maken van rechte hoeken, waarbij meestal een matrijs van 0,02 mm als een marge overblijft (zonder rekening te houden met slijtage van het gereedschap).

12. EDM-verwerking, proces volgens de grootte van de tekeningen, fijne 0,08, ruwe 0,2 (afhankelijk van de feitelijke situatie), let op de benchmarks in verwerking, voor vonkenverwerking, het verlof een marge van 0,03-0,05 mm.

13.Het loperoppervlak moet worden gepolijst om afwerking ▽ 6 of ▽ 7 te bereiken, het oppervlak laat geen vonk of messenpatroon toe.

14. Alvorens de kunststof spuitgietmatrijs te monteren, moet de matrijsmaker een uitgebreide inspectie voor alle gerelateerde onderdelen uitvoeren om te controleren of alles in goede staat verkeert, en de reiniging en antiroestbehandeling uitvoeren. Vul vervolgens het formulier "Mold Inspection Summary" in.

15. Bij het uitproberen moeten ontwerpers van spuitgietmatrijzen, plastic matrijzenmakers en spuitgietwerkplaatsen persoonlijk naar de site gaan, analyse en oplossing van abnormaal in gietproeftuin maken, de kunststof spuitgietmatrijs en spuitgietproces verbeteren volgens de resultaten en vullen " Mold Tryout-rapport '.

16. Tegen 100-150 cyclustijd zijn de testproducten defectvrij, maken de productieafdeling productieschema, volgen de technici de productieprocessen en geven ze feedback aan de plastic spuitgietafdeling.

17. Na het uitproberen vraagt de kunststof spuitgietafdeling opslag aan met de vormen “Mould Making Apply” en “Mould Making Inspection”. en regel dan de verzending zo snel mogelijk.


Kwaliteitscontrole

Tijdens de bewerking en assemblage zal ons sterke QC-team alle componenten controleren met nauwkeurige meet- en testapparatuur.

Hoofd QC-procedure:

1. grondstof test

2.Machines werkprocedure

3.CNC werkprocedure controleren

4.EDM werkprocedure controleren

5. deelproces kwaliteitstest

6. slotenmaker en polijsten proces

7. Uitbesteding standaard onderdelen kwaliteitstest

8.Mould montage inspectie

9.Mould controleren en accepteren (client)

10. Laatste schimmel test door de fabriek


Wat hebben we nodig voor een offerte?

1, functie / toepassing van kunststof onderdelen

Omdat sommige technische componenten, is het noodzakelijk om het spuitgietbedrijf hun functies of productnaam te vertellen om de spuitgietmaker een idee te geven over de plastic producten.

2, kunststof

Dit kan de spuitgietmaker helpen om te kiezen welk soort staal en welk soort injectiepoort ...

3, Plastic componenten tekening of 3D-bestand of voorbeeldfoto

Als u een 3D-ontwerp of gedetailleerde 2D-tekeningen voor de plastic componenten hebt, dan is het beschikbaar om de offerte te krijgen, als u alleen de plastic monsters hebt, voer dan de dimensie-indicatie op de foto uit en stuur ons de duidelijke foto voor het krijgen van een meer correct citaat.

4, Plastic componenten hoeveelheid eisen

U kunt elk jaar, elke maand of elke dag het spuitgietbedrijf vertellen hoeveel stuks u nodig heeft. Omdat de spuitgietmachine deze informatie nodig heeft om te bepalen hoeveel holtes op de genoemde spuitgietmatrijzen. En ook helpt het de spuitgietmaker om het juiste staal te kiezen, ook helpt het het spuitgietbedrijf om uw aangepaste spuitgietkosten te optimaliseren.

5, tonnage spuitgietmachine of injectiecapaciteit

Dit kan de matrijsmaker helpen de spuitgietholte te berekenen Nr. Afhankelijk van de grootte van uw machine.

6, aangepaste injectie schimmel componenten merk

Als u een speciaal vereiste hebt voor het aangepaste componenten van de spuitgietcomponenten, zoals hot runner, hydraulische cilinder en dergelijke, vergeet dan niet om de spuitgietmaker te vertellen wanneer u een aanvraag verzendt.

7, als spuitgietbedrijf China, als spuitgietmatrijs van ons kopen, wat is de garantie?

1, vóór injectie schimmel levering, zullen we strenge injectie schimmel inspectie hebben, en we zullen standaard export houten kist pakket de spuitgietmatrijs met reserveonderdelen gebruiken.

2, als de spuitgietmatrijs kapot is zonder persoonlijke fout, nemen we de verantwoordelijkheid daarvoor, zullen we kapotte onderdelen afhankelijk maken van het ontwerp en naar u verzenden.


Neem contact op

2Hot Tags: stoel stoel schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like