Hoge kosten Prestaties Goede staat Vormen Kunststof stoel & krukje

Onze Factoryis een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met schimmel ontwerp, productie, productie, wij zijn gespecialiseerd in grondstoffen schimmel (zoals emmer, stoel, omzet vak en bureau) en andere spuitgietmatrijzen. Onze fabriek is gevestigd in Taizhou Huangyan waar is een mooie en landelijk gerenommeerde ...
Praat nu

Productdetails

Hoge kosten Prestaties Goede staat Vormen Kunststof stoel & krukje

Onze Factoryis een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met schimmel ontwerp, productie, productie, wij zijn gespecialiseerd in grondstoffen schimmel (zoals emmer, stoel, omzet vak en bureau) en andere spuitgietmatrijzen. Onze fabriek is gevestigd in Taizhou Huangyan waar is een mooie en nationaal beroemde "Mold stad van China"

We kunnen verschillende soorten vormen aanpassen aan de wensen van de klant. En onze offerte kan zowel op tekeningen als op klantproductdetails worden gebaseerd. We accepteren ook monster volgorde. Wij zijn fabrikant, dus onze mallen zijn beide uitstekend in kwaliteit en redelijk in prijs. ** De meeste van onze mallen worden geëxporteerd naar Rusland, Israël, India, Egypte, Arabië, Brazilië, Mexico, de Filippijnen en andere landen in Europa, Amerika.

Hoge kosten Prestaties Goede staat Vormen Kunststof stoel & krukje 1-.JPG

  • U kunt contact met me opnemen als u geïnteresseerd bent.

  • Tiffany

  • E-mail: tiffany@aoxumoulds.com Menigte

  • (Wat is de app): +86 15857658152

  • Skype: tiffany@aoxumoulds.com

  • QQ: 1240685455

  • Wechat: 15857658152

  • Toevoegen: NO.21, Chaoyuan Road, noordelijk ontwikkelingsgebied, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, 318020. China.

Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten hoge kosten prestaties in goede staat molding kunststof stoel en kruk in bulk bij ons. Als een van de leidende fabrikanten en leveranciers van spuitgietmatrijzen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.

Hot Tags: hoge kosten prestaties in goede staat molding kunststof stoel en kruk, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like