Mal voor stapelbare stoel

Mal voor stapelbare stoel

Wij zijn gespecialiseerd in stoelvorm (inclusief kinderstoel, bureaustoel, buitenstoel, strandstoelvorm en koffiestoel) met arm en armloos. Onze mallen zijn van hoge kwaliteit met een redelijke prijs.
Praat nu

Productdetails

Mal voor stapelbare stoel


Vormspecificaties

NaamMal voor stapelbare stoel
Kunststof harsPP
Matrijsafmeting (mm)1350X830X860
Vormgewicht (T)7350 KG
Vorm holte staalP20
Mold Core staalP20
Vervaardigingstijd (dag)60 DAGEN
Cyclustijd40-50 S
Het vormleven (tienduizend)0.3M

Staat u mij toe te introduceren hoe u een stapelbare stoelvorm kunt maken:

Ten eerste moeten we het originele monster scannen;

Ten tweede, maak stoelontwerp op de computer;

Ten derde zal AOXU, na bevestiging van de klant, beginnen met het maken van stoelvormontwerp. Het ontwerp van de stoelvorm zal ook naar de klant sturen om te bevestigen en vervolgens het schimmelproces te maken. Tegelijkertijd zal de verkoopmanager van AOXU wekelijks een procesrapport sturen, zodat de klant de situatie van de mal duidelijk maakt.

Ten vierde zijn er, wanneer de mal klaar is, 3 tijden voor het testen van de mal.

1 .. T0 is voor AOXU-bedrijf, we zullen de mal zelf controleren. Als er een probleem is, zullen we het zelf aanpassen.

2. T 1 is voor klanten, als u geen tijd heeft om rechtstreeks te controleren, maak u dan geen zorgen, we sturen een testvideo voor de mal en een malrapport voor u. Volgens de feedback van de klant zullen we de mal aanpassen, het heeft normaal gesproken 7 dagen nodig om het moeras niet te wijzigen. Vervolgens stuurt AOXU het monster opnieuw naar de klant voor controle, nadat we de bevestiging van de klant hebben ontvangen, zullen we ons voorbereiden om schip schimmel.

3. De laatste schimmeltest vindt plaats wanneer we zeker weten dat het kan werken wanneer het in het land van de klant is aangekomen.

Ten slotte wordt het oppervlak van de mal geolied en vervolgens omwikkeld met plastic folie, en ten slotte in de houten kist gestopt. AOXU levert een jaar na service.

11

Hoe maak je een mal voor een stoel

Er zijn veel soorten stoelen op de markt, die voornamelijk zijn onderverdeeld in hout, kunststof, glas en metaal naar materiaal. Rekening houdend met de principes van praktische economie, enz., Hebben tafels van verschillende materialen bepaalde beperkingen op het gebied van gebruik. Dit artikel vat verschillende aandachtspunten samen voor het maken van plastic stoelmallen.

Om een ​​goede stoelmal te maken, moet je allereerst een goed malbedrijf kiezen, veel bedrijven kunnen stoelmallen maken. Er zijn echter een aantal selectievoorwaarden nodig. De weegapparatuur van het matrijzenbedrijf, de ervaring van de technische staf en het vermogen om te reageren op onverwachte situaties zijn allemaal manifestaties van de kracht van het matrijzenbedrijf.

Dan zijn de kwaliteitseisen, de levensduur van de mal. Een goede set mallen kan miljoenen sets mallen produceren en enkele tientallen sets mallen moeten worden gerepareerd. De levensduur van de mal moet worden bepaald op basis van zijn eigen productiecapaciteit. De levensduur van de mal hangt nauw samen met de hardheid van het staal. De hardheid van de stoelvorm moet minimaal HRC 33 zijn. Om de kosten te beheersen, is het over het algemeen voldoende om P 20 -materiaal te gebruiken voor ongeveer 500, 000 mallen, en de kosten van betere staalmaterialen moeten veel worden verhoogd.

Er is ook een vraag naar de stijl van de stoel. Sommige klanten moeten veel soorten stoelmallen maken. Onder hen hetzelfde patroon maar verschillende patronen hoeven niet veel mallen te openen. In dit geval hoeft u alleen een set mallen te openen. Ja, de voltooide inzetstukken kunnen worden gebruikt voor uitwisseling.


Matrijs ontwerp

1. Goed plastic stoelvormontwerp, vormontwerp is de belangrijkste stap voor het vervaardigen van een goede plastic stoelvorm, redelijke vormstructuur, het geschikte uitwerpsysteem, injectiesysteem, koelsysteem, ontluchtingssysteem, geleidingssysteem.

2. Kies het geschikte staal, 718 H is zeer goed staal voor stoelvorm, maar vanwege staalkosten gebruikt de klant staal P 2 0 voor stoelvorm (krukvorm).

3. Kies de meest geschikte technische tooling, met behulp van een grote CNC-freesmachine en een malpersmachine.

4. Het assembleren van de mal, het samenstellen van de mal van de stoel moet zeer zorgvuldig gebeuren, controleer de aansluiting van elke malplaat; uitwerppen, stripper, uitwerpblok of schuif moet soepel bewegen.

5. Goed technisch handmatig polijsten of plus hardverchromen houden de stoel langdurig glanzend.

6. Tussentijdse behandeling: blussen, verbetering van de hardheid.

7


Mold Montage Voor Stapelbare Stoel

Bij het monteren van de stoelvorm zullen onze technici de montagestandaarden strikt controleren en nauwkeurig alle onderdelen controleren, inclusief het koelsysteem, de hotrunner, de sjabloon, de uitwerppen of het schuifsysteem. En de verwisselbare ruginzetstukken die we hebben ontworpen, kunnen klanten helpen bij het maken van verschillende stoelontwerpen.

Met meer dan 13 jaar ervaring in spuitgieten, zijn ons ontwerp, onze technologie en parameters voor het vormen van plastic stoelen vrij volwassen. Bij het ontwerpen van de mal hechten we veel belang aan de volgende punten:

1. De spuitgietcyclus van de injectiestoel moet zo kort mogelijk zijn.

2. Plastic stoelen van verschillende materialen moeten verschillende materialen van vormstaal kiezen. Bijvoorbeeld: P 2 0 is het meest voorkomende materiaal van vormstaal dat wordt gebruikt voor PP-stoelvormen, de levensduur van de vorm zal oplopen tot 500 K of kan onder normale omstandigheden 2 jaar continu worden gebruikt werkomgeving.

3. De vormafscheidingslijn moet glad zijn, zodat het product na het spuitgieten geen krassen op uw handen krijgt;

4. De wanddikte van de mal moet goed worden gecontroleerd: een ongelijke dikte leidt tot een onevenwichtige injectie en een ongelijke koeltijd, wat niet alleen de injectiesnelheid beïnvloedt, maar ook problemen veroorzaakt zoals miniatuur op de stoelen.

5. Bij het ontwerpen van een plastic stoel moeten we ook rekening houden met het stapelvermogen en het draagvermogen.

We kunnen een complete, economische en praktische productielijn voor kunststof stoelen leveren, afhankelijk van uw behoeften.


Onze service

·Product- en matrijsontwerpinvoer, indicatieve snelle budgetkosten.

· Passende selectie van gereedschapsmakers en specifieke offertes, vertrouwelijkheidsovereenkomsten.

· Plaatsing en controle van matrijzen met regelmatige digitale foto's en staafdiagrammen om tijdige voltooiing te garanderen.

· Dankzij onze rijke ervaring op het gebied van auto-tooling kunnen we onze klanten efficiënte en professionele DFMA bieden om mogelijke problemen tijdens het gieten te voorkomen; om een ​​kostenbesparende toolingoplossing voor klanten voor te stellen.

· Dien een primair projectplan in bij de klant om hem een ​​tijdschema voor zijn project te geven

· Ideeën uitwisselen met de klant over het malontwerp, problemen detecteren en het ontwerp tot in detail optimaliseren.

· Ontwerpcontrole en productvragen.

· Controleer de belangrijkste kwaliteit van de bewerkingsstappen en beheer de projectvoortgang op basis van malverwerkingsdocumenten, geef wekelijkse voortgang en kwaliteitsrapport aan de klant

· Regelmatig updaten op verzoek van de klant met foto's en video's.

· First shot en productie proefmonsters met ingediende inspectierapporten.

· Volumeproductie loopt indien nodig.

· Gereed transport van matrijzen naar de klant inclusief beschermende verpakking, verzekering, invoerrechten en alle benodigde documentatie voor verzending, volledige gereedschapstekeningen en gerelateerde informatie.

· Keuze van transport: Zee - ongeveer 25 dagen, Lucht - ongeveer 3-5 dagen.

· Inklaring bij aankomst in het land van bestemming en levering bij de klant.

· Aanwezigheid door een technisch vertegenwoordiger bij het opstarten van de matrijs.

· Gegarandeerd zeer concurrerende prijzen en leveringen.

· Dien alle Mold-opnamebestanden in (lijst met reserveonderdelen, testbestanden voor matrijzen, verwerkingsbestanden na verzending).


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: mal voor stapelbare stoel, stoelvorm, stapelbare stoelvorm

Onderzoek

You Might Also Like