OEM die het Bedrijf van de Armloze Stoelvorm maken

OEM die het Bedrijf van de Armloze Stoelvorm maken

Armloze stoelvorm. Stoelmat Naam: Armstoel Matrijs Stervorm Afmeting: 1200 * 900 * 700 Productbeschrijving: Verwisselbaar inzetblok voor verschillende versies van de stoelleuning en zitting, de rugleuning en de armleuning worden uitgewisseld wanneer de stoel op de machine wordt gegoten. Stoelvormholte: 1 holte ...
Praat nu

Productdetails

OEM die het Bedrijf van de Armloze Stoelvorm maken


1.Mould specificaties

Vormnaam: stoel zonder armleuningen

Productbeschrijving: verwisselbaar inzetblok voor verschillende versies van stoelrugleuning en zitting, de rugleuning en armleuning worden uitgewisseld wanneer de stoel op de machine wordt gevormd.

Vormholte: 1 holte

Grootte van de mal: 1350x860x800mm

Geschikte machine: 750T

Vormmateriaal: P20

Vormlevensduur: 800K

Runner-systeem: 1 punt ANOLE hot runner directe kegelvormige poort

Uitwerpsysteem: uitwerppen

Vormloop: volledige automaat

Vormkenmerken: eenvoudige structuurvorm. Optimaal koelsysteem, Goed polijsten, Precisieluchtventilatie, Uitwisselbare inzetstukken voor achterontwerp

Injectiecyclustijd: 45 seconden

Schimmel normaal levertijd: 70 dagen


2.Mould Image

20180510090743.jpg


3. Over ons


Aoxu Mold Technology is een bedrijf gespecialiseerd in precisiebewerking dat zich ook specialiseert in precisiebewerking - 4-assige CNC-frezen, CNC-draaien, draaderosie en nauwkeurig bewerkte onderdelen. We werken aan nauwe toleranties met behulp van Coördinatenmeetmachines om de kwaliteit te waarborgen.
Wij bieden een volledige gereedschapsmaakservice, van componentontwerp, matrijsontwerp, gereedschapsfabricage, volledige 3D-schimmelinspectie, componentinspectie plus eerst uit, en pre-productiemonsters.
We hebben meer dan tien jaar ervaring in machinebouw met onderaanneming, met geavanceerde technologie om complexe componenten te produceren en tegelijkertijd strakke deadlines te halen.
Onze reparatie- en modificatieservice voor gereedschap biedt noodreparaties en correcties aan stempels of gewoon algemeen gereedschapsonderhoud.
We hebben een goede reputatie voor onze producten gewonnen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

4. Ons ontwerp
We hebben het volledige ontwerpvermogen in huis. We kunnen 3D-gegevens accepteren met het formaat: xt, part, igs, step, stp, catia, etc. en 2D-gegevens met dxf en dwg, of PDF.
We kunnen de Mold Flow-analyse intern uitvoeren.
We gebruiken volledig 3D de mal, zorgen voor een hele verspaningsproces is soepel.
De software die we gebruikten:
3D-tool, Auto CAD, Pro / e, Mold Flow, UG.

5.Projectbeheer
We hebben Project Team, klant heeft maar één contactvenster met Smooth Mold. Op deze manier kan de klant 24/7 met Smooth contact opnemen, en de vereiste zal op tijd en correct worden gereageerd.

6.Equipments
We hebben de CNC, EDM, WC en andere hoge precisie-apparatuur. Ook met CMM (Wenzel) controleren.
Goede machine maakt goede schimmel en gecontroleerd door goede CMM. Wij zullen voldoen aan uw stijltolerantie.

QQ 图片 20180731092514.png

QQ 图片 20180731092531.png

7. Kwaliteitscontrole
Aoxu Mold Technology begrijpt de eis van de klant ten aanzien van kwaliteit. We hebben vele jaren ervaring met export kwaliteitscontrole, en doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat onze producten onze klanten tevreden stellen.
1, Planning kwaliteitscontrole en DFM-rapport.
In het begin analyseren we de tekening en het onderdeelmodel van de klant, krijgen de belangrijkste punten van de klant en de tekeningen. Dit is van cruciaal belang, omdat we de posities moeten waarborgen die de functie en assmebly zullen beïnvloeden.
Na het controleren van de structuur, dikte, schimmelstroom enz. We maken DFM rapport aan klant. In dit rapport DFM, kan de klant de info vinden over: Gate, koeling, structuur, Moldflow, lay-out, schimmel grootte, enz. Smooth schimmel ontwerp de mal volgens klant DFM opmerkingen.
2, ontwerp controleren en bevestiging.
Alle ontwerpen van Smooth Mold worden intern gecontroleerd voordat ze naar de klant worden verzonden. Na zorgen alle ontwerp probleem opgelost, en kreeg de bevestiging van de klant. We beginnen het staal te bestellen en beginnen te snijden.
3, Mold componenten machinale bewerking controle.
Tijdens het bewerkingsproces van de vormcomponenten controleren we alle onderdeelafmetingen om te zorgen dat het onderdeel voldoet aan de tolerantie.
Eenvoudige onderdelen worden gecontroleerd door gebruikelijke controleapparaten en voor inserts of onderdelen met een oppervlakvorm gebruiken we CMM om ze te controleren.


8. Ons pakket

模具 包装 .png


9.Waar zijn de klanten van AOXU

Wij exporteren al onze producten naar de klanten over de hele wereld, inclusief Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika en Afrika.

 

10. Waarom kiezen voor AOXU

Uitstekend ontwerpvermogen

Kwalitatief hoogwaardige producten

Concurrerende prijs

Snelle en tijdige levering

Beste klantenservice


11.Contactpersoon

2.png


Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten oem maken van armloze stoel schimmel bedrijf in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende voorzitter, tabel &. Kruk Mold fabrikanten en leveranciers in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: Armless Chair Mold, Chair Mold, Making Chair Mold Company

Onderzoek

You Might Also Like