Plastic stoel injectie schimmel met hete runner

Plastic stoel injectie schimmel met hete runner

Plastic stoel injectie schimmel met hete runner
Praat nu

Productdetails

Plastic stoel injectie schimmel met hete runner


1. Vormontwerp of herontwerp beschikbaar.
2. Beste selectie voor vormmateriaal volgens de eisen van de klant. 20190419141839
3. Beste selectie voor accessoires in de mal.
4. Beste selectie voor holteaantal volgens de injectiemachine van de klant.
5. Beste koelsysteem.
6. Alle polijsten proces is door hoge precisie CNC machine eerste, dan polish door zeer geschoolde werknemer.
7. Korte levertijd, helemaal geen vertraging.
8. Lange levensduur garantie.
9. Compleet schimmel proef voor verzending.
10. 7 dagen x 24 uur after-sales service.

Hot Runner In Mold

Een heet runnersysteem is een samenstel van verwarmde componenten die worden gebruikt in kunststof spuitgietmatrijzen die gesmolten plastic in de holten van de mal injecteren. (De holtes zijn het deel van de mal dat de vorm heeft van de te produceren delen.)

Daarentegen is een koude loper eenvoudigweg een kanaal dat is gevormd tussen de twee helften van de matrijs, voor het dragen van kunststof uit de mond van de spuitgietmachine naar de holten. Telkens wanneer de vorm opent om de nieuw gevormde plastic delen uit te werpen, wordt ook het materiaal in de runner uitgeworpen, hetgeen resulteert in afval. Een heet runnersysteem bevat meestal een verwarmd verdeelstuk en een aantal verwarmde spuitmonden. De hoofdtaak van het spruitstuk is het verdelen van het plastic dat in de mal komt in de verschillende spuitmonden, die het vervolgens precies naar de injectiepunten in de holtes nauwkeurig afmeten.

Hot Runner-voordelen

  • Kortere cyclustijd: Geen agent die de koeltijd regelt

  • Gemakkelijker om te starten: zonder hardlopers om te verwijderen en vindt de automatische cyclus sneller en vaker plaats

  • Minder putsporen en onvoldoende gevulde delen: in tegenstelling tot wanneer plastic door een koud loper loopt en warmte verliest aan de vormplaten

  • Ontwerpflexibiliteit: kan de poort op veel plaatsen op het onderdeel lokaliseren

  • Evenwichtige smeltstroom: afzonderlijke smeltkanalen zijn in uitwendig verwarmde spruitstukken die zijn geïsoleerd van de vormplaten die deze omringen.

Hot runner-systemen werden voor het eerst ontwikkeld en kwamen in sporadisch gebruik in de vroege jaren 60 met over het algemeen negatieve resultaten. Ze bereikten populariteit in de jaren 80 en 90 omdat technologische vooruitgang verbeterde betrouwbaarheid mogelijk maakte en de escalatie van prijzen van kunststoffen de hot runner-systemen aantrekkelijker en kosteneffectiever maakte. Hete lopers zijn tamelijk gecompliceerde systemen, ze moeten het plastic materiaal daarin uniform verwarmen, terwijl de rest van de spuitgietmatrijs wordt gekoeld om het product snel te laten stollen. Om deze reden worden ze meestal samengesteld uit componenten die vooraf zijn vervaardigd door gespecialiseerde bedrijven.

Een hot runner controller is een temperatuurregelaar die wordt gebruikt om de temperatuur in de hete runner te regelen. Dit helpt om de meest consistente onderdelen te maken.

Warme lopers maken de matrijs meestal duurder in het produceren en uitvoeren, maar maken besparingen mogelijk door het verminderen van plasticafval en door de cyclustijd te verkorten. (niet wachten tot de conventionele hardlopers bevriezen).

Hoe u het juiste systeem kiest

Wanneer de beslissing is genomen om een hot runner-systeem in een mal op te nemen, rijst de vraag waar naar moet worden gezocht. Met de velen

Schimmel open cyclus
Injectiecyclus

Gedeeltelijke uitwerpcyclus

onafhankelijke leveranciers die er zijn, de soorten en keuzes van systemen zijn duidelijk talrijk en vaak is de enige uitdrukking van het ene systeem naar het andere de algemene term "hot runner."

Hot runner-technologie wordt geleverd met vele opties en de aandrijver van selectie - om alle vormrendementen en voordelen van deelkwaliteit te verkrijgen - moet de toepassing zijn. Er zijn gevallen waarbij bijvoorbeeld de prijs de voorkeur heeft boven de toepassing met als consequentie een lager dan verwacht schimmelrendement en opgeofferd onderdeelvermogen.

Hier zijn enkele hot runner-functies en aspecten van leverancierondersteuning die u kunt bekijken en overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt:

Service - biedt de leverancier naast verkoop ook productservice, training en start-upassistentie?

Complete hotrunner-assemblages - Zijn volledig gemonteerde en geteste "bolt-on-systemen" beschikbaar of alleen componenten, waardoor de matrijzenmaker de omliggende hot runner-platen kan ontwerpen en bewerken, het complete systeem kan assembleren en het dan zelf kan testen?

Productrange - Om het optimale systeem voor de giettoepassing te bereiken, biedt de leverancier een uitgebreid mondstukbereik van hot-tips, ventielpoorten, kantelpoorten, hete sproeimonden, multitips, enz. Voor maximale ontwerpflexibiliteit?

Ervaring - Zoek naar een brede achtergrond in vorm- en vormtoepassingen. De leverancier moet in staat zijn om begeleiding te bieden bij de locatie van de poort en mogelijke oriëntatie van het onderdeel voor een optimale vulling en verpakking, type poort / spuitmond, poortsterkte en poortkoeling, enz. Een goed begrip van de relatie tussen de matrijs en het hot runner-systeem is een kritieke sterkte van de leverancier.

Harstesten - Is een volledig uitgeruste harstest of R & D-faciliteit beschikbaar om de OEM of de vormmaker te helpen bij het kiezen van het beste type hete sproeisysteem, spuitmonden en andere parameters voor een nieuwe hot runner-toepassing of hars?

Evenwichtige harsstroom - Biedt de leverancier flowanalyse, kanaalafstemming en andere ontwerpmogelijkheden om een mechanisch en thermisch gebalanceerd hot runner-systeem te produceren - een systeem waarbij de geleiders groot genoeg zijn om een relatief kleine drukval door het systeem te geven zonder teveel te veroorzaken verblijftijd?

Smeltkanalen - Zijn de kanalen ontworpen en geproduceerd om glad te zijn met afgeronde hoeken en om geen scherpe hoeken of "dode" plekken te hebben? Kan het spruitstuk worden gereinigd als zich een incident voordoet waardoor het systeem vol met afgebroken hars achterblijft?

Isolatie - Het hete spuitkanaalverdeelstuk en de mondstukassemblages moeten geïsoleerd worden van de vormplaten om warmteverlies en het resulterende overmatige stroomverbruik te voorkomen.

Borden - Worden de hete runnerplaten machinaal bewerkt uit massieve blokken van voorgehard roestvrij staal om robuustheid te verzekeren; maximale ondersteuning rondom het spruitstuk; minimale doorbuiging bij hoge klemtonnage en injectiedruk; minimaal onderhoud; en een lange levensduur van een runner?

Eenvoudig onderhoud - kunnen de poorten in de machine worden gereinigd? Kunnen voorwerpen zoals spuitmondtips, thermokoppels en verwarmingsbanden worden vervangen zonder de mal uit de machine te verwijderen? Kunnen de klepstelen in klepgestuurde systemen worden aangepast of vervangen in de vormmachine?

Zoals te zien is, kan het gebruik van een hot runner-systeem de algehele vormefficiëntie verhogen door de cyclustijd, energiekosten en bepaalde arbeids- en materiaalkosten te verminderen - er zijn geen lopers om te malen, op te slaan en / of te schrappen. Het gebruik ervan draagt ook aanzienlijk bij aan de kwaliteit en consistentie van onderdelen en biedt meer flexibiliteit voor vormautomatisering.

Er zijn echter enkele toepassingen waar schimmel- of deelcomplexiteit, deelafmeting of een vooraf bepaalde vaste poortlocatie op het plastic onderdeel die geen directe doorgang toelaat met een hete spuitmond van een willekeurig type. Deze toepassingen moeten worden beoordeeld voor het gebruik van een combinatie van hot runner tot cold runner.

Een hot-to-cold runnersysteem is gewoon een warm runnersysteem met minder nozzles die kleine uitgebalanceerde koude lopers voeden, die op hun beurt de onderdelen voeden - zeg bijvoorbeeld een nozzle die een kleine "x" -vormige koude runner voedt die in vier delen stroomt. Het gebruik van kleine sledes vermindert aanzienlijk het gewicht van de volledige koude runner en kan een meer gebalanceerde harsstroom naar de holtes verschaffen.

Concluderend, bieden hot-to-cold runner-systemen veel van de kosten- en onderdelenkwaliteitsvoordelen die te zien zijn bij mallen met volledig hete hardlopers. En het opnemen van een volledig heet runnersysteem of een warm-naar-koud runnersysteem moet een belangrijke overweging zijn bij het specificeren van een mal voor een thermoplastische vormgevingsapplicatie.

bedrijfsinformatie

TAIZHOU HUANGYAN AOXU MOULD TECHNOLOGIE CO., LTD werd oorspronkelijk opgericht in 2010 en lokaliseert in Huangyan district, Taizhou, provincie Zhejiang. AOXU MOLD is een professioneel bedrijf op het gebied van kunststof onderdelen en matrijzen. Het bedrijf heeft ook een groep plastic mal CNC, meer dan 10 sets digitaal gestuurde freesmachine, 3D gecoördineerde cartografische inspecteur die elk jaar 450 matrijzen kan produceren. Als u meer informatie over ons wilt, gaat u naar onze website: http://www.chinaplasmould.com .  

QQ 图片 20180731092514

QQ 图片 20180731092531

Onze service

1. OEM en ODM service zijn welkom.

2. Pas uw matrijs aan volgens uw vereisten.

3. We zullen een schema geven voordat het project start. En alle details aan u rapporteren tijdens het produceren.

4. Uw eisen en klachten worden zeer gerespecteerd.

5. Lange en vriendelijke zakelijke relatie is ons doel.

Met ons professionele engineeringteam, volledig uitgeruste werkruimte en vormruimte, kunnen we dat

bieden de volgende diensten:

• Productontwerp
• Haalbaarheid van producten Reaserch & Analysis
• Vorm 2D & 3D-ontwerp
• DFM en schimmelstroomanalyse
• Mallen maken (prototype en productie)

• Mold Repair & Maintainence

• Contract Moulding

Details over de verpakking

1. Nadat de klant de mal testende steekproeven heeft gegrepen, beginnen wij om de vorm in te pakken, past eerst de naamborden op elke reeks van vorm
2. Reinig de vormholte / kern en spuit slushingolie op de vorm.
3.Zet enkele noodzakelijke componenten samen met de mal voor de klant om deze gemakkelijk te vervangen, voor het geval dat nodig is.
4. Wikkel de mal in met conserveringsfilm ter bescherming.
5. Verpakt door houten case, en stok verzending mark als klant vereising of onze normale.
6. Schik de verzending.

QQ 图片 20180827152920

Veelgestelde vragen over Mold
Q1: wat voor soort mallen maak je? Kunststof spuitgietmatrijs, spuitgietmatrijs of iets anders?
A1: We zijn voornamelijk plastic mold injectie en spuitgieten schimmel.
Soms maken we ook stempelmatrijzen volgens de vereisten van onze klant.
V2: Welke soorten bestanden accepteert u (tekeningen)?
A2: Met onze CAD-systemen kunnen we volgende bestanden accepteren:
STP, IGS, DXF, DWG, Cad Key PPT, STL, X_T, CATIA, UG-bestanden, etc.
Vraag 3: Wat voor soort staal gebruik je voor plastic lijstwerk?
A3: We kunnen elk type staal gebruiken dat door de klant is aangewezen of populair is in de markt.
Zoals P20, 718, 8407, NAK80, H13, S136, DIN 1.2738, DIN 1.2344, enz.
Q4: Kunt u het staalcertificaat en het hittebehandelingscertificaat verstrekken?
A4: Ja, we kunnen staal certificaat of hardheid certificaat te bewijzen.
Vraag 5: Kunt u de textuur / tekst / warmtebehandeling / nitrering voor de inleidingsvorm kunststof maken?
A5: Ja, als plastic schimmel fatory, we hebben lange termijn samenwerkende dochterondernemingen die deze processen doen.
Ze zijn professioneel en goed gereputeerd in onze lokale markt.
Q6: hoe lang is de doorlooptijd voor een? Plastic spuitgieten?
A6: het hangt allemaal af van de grootte van de mal en de complexiteit. Normaal gesproken is de doorlooptijd 25_45 dagen. Als de kunststof moulures heel eenvoudig zijn en niet groot, kunnen we binnen 15 dagen trainen.
V7: Maakt u reserveonderdelen voor uw klant?
A7: Ja, we zullen reserveonderdelen voor de matrijs leveren indien nodig of vereist door de klant.
Q8: hoe pak je de porseleinen plastic mallen?
A8: We verpakken de plastic mallen met houten kist.
Er zijn de belangrijkste 3 bedieningsstappen.
Eerste stap: we beklad wat roestwerende olie op de mal.
Tweede stap: we pakken de mal in met dunne plastic folie om vocht te voorkomen.
Derde stap: we plaatsen deze plastic folie in een houten doos en lossen deze op

beweging.

Stuur een e-mail naar Leila voor meer informatie

leila@aoxumoulds.com

2

Hot Tags: Plastic stoel injectie schimmel met hete runner

Onderzoek

You Might Also Like