Plastic stoel schimmel voor stoep snack cabine

Plastic stoel schimmel voor stoep snack cabine

Stoelmatrijs is een soort kunststof spuitgietmatrijs, die kan worden onderverdeeld in verschillende soorten volgens materialen, toepassingen en lijstwerkprocessen. Als fabrikant van chinese kunststof stoeltjes produceert Aoxu Mould veel kunststof stoelmallen, zoals rotan plastic stoelvorm, kunststof stoel in de buitenlucht...
Praat nu

Productdetails

Stoelmatrijs is een soort kunststof spuitgietmatrijs, die kan worden onderverdeeld in verschillende soorten volgens materialen, toepassingen en lijstwerkprocessen. Als china kunststof stoelvorm fabrikant, Aoxu Mould produceert vele kunststof stoel mallen, zoals rotan plastic stoel schimmel, outdoor plastic stoel schimmel, baby stoel schimmel, opvouwbare stoel schimmel, enz. Daarnaast kunnen we de gasgeassiteerde stoelmal produceren.

Plastic stoelen worden veel gebruikt in het dagelijks leven. Verschillende toepassingen beïnvloeden de parameters van kunststof stoelmallen, die grofweg kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

* Volgens de gebruiksomgeving: buitenstoel schimmel, outdoor lounge stoel schimmel, bureau stoel schimmel ...

* Volgens de persoon: kinderen stoel schimmel, student stoel schimmel, baby stoel schimmel ...

* Volgens stoelstijl: plastic rotan stoelvorm, kunststof bankvorm...

image

Als china's toonaangevende exporteur van kunststof spuitgietmatrijs, plastic stoel schimmel is onze meest verkochte producten. Dit jaar heeft Aoxu Mould ongeveer 80 sets kunststof stoelmallen geproduceerd. Wij zijn gericht op de behoeften van onze klanten en op maat van hoogwaardige stoelmatrijzen. Bij de productie van stoelmatrijzen richten we ons op de productiecyclus van de stoelmatrij, het matrijstaal, het gewicht en de scheidingslijn. Het achterste onderdeel kan worden vervangen, waardoor de vormkosten worden bespaard. We besteden aandacht aan de gebruikerservaring en hebben het ontwerp van kunststof stoelmatrijs al vele jaren voortdurend verbeterd. We hebben volwassen technologie, geavanceerde apparatuur en een perfect after-sales servicesysteem.

Plastic stoel schimmel voor stoep snack cabine

* De gemeenschappelijke grootte van de stoel en de bijbehorende mal grootte:

Plastic Chair Mould For Sidewalk Snack Booth

500x400x880mm - 1250x820x780mm

570x540x820mm - 1300x830x820mm

380x380x580mm - 850x620x700mm

* Grondstoffen voor stoelproducten:

pp, pp + 20% (25%) calciumcarbonaat, PC, PA, PA + GF

* Gewicht van de stoel:

gewone stoel 1700-4000g; babystoel 650-900g

* Injectiemethode stoelmatrijs:

hete loper

* Gemeenschappelijke staalmaterialen voor stoelmallen:

SC45, P20, DIN, 1.2311, enz.

* De vormtijd van de stoelvorm:

de fauteuil is ongeveer 55-60S; Geen fauteuil is ongeveer 45-50S.


De punten moeten zorgen te maken bij het maken van een goede kwaliteit stoel mal

1. Cyclustijd:

De meest effectieve manier om de cyclustijd te verminderen gedurende de productiecyclus van de plastic stoel is het verkorten van de afkoelingstijd. De temperatuur van het koelwater, het gewicht van de plastic stoel, en het ontwerp van de waterloper hebben allemaal invloed op de cyclustijd. Dus we zullen rekening houden met de runner type en de punten van de loper om de balans van schimmel kosten en productiekosten te bereiken.

2.

De hardheid van het matrijstaal bepaalt de levensduur van de kunststof mal. Tegelijkertijd is de nauwkeurigheid van de kunststof stoel gegarandeerd en worden defecten voorkomen. Het hoogwaardige matrijstaal is vele malen verwerkt en het staal is verchroomd om corrosie van de matrijs tijdens de verwerking te voorkomen om de levensduur van de matrijs te beïnvloeden.

3. Schimmelstructuur:

In het productieproces van kunststof injectiestoel zal het probleem van onvoldoende materiaalvulling optreden. Vooral omdat de lucht in de mal niet kan worden uitgeput, waardoor het materiaal niet kan worden gevuld.

Schimmelstroomanalyse kan deze productdefecten effectief voorkomen.

image  image

4.

Er is een hoge eis op het stoeloppervlak, dus de scheidingslijn locatie is belangrijk. Volgens de steekproef of de gedachte van de klant, zullen we het punt van de scheidingslijn bespreken.

5. Wanddikte

6. Schimmelonderhoud

Tijdens het continue werk van de mal is schimmelonderhoud vereist als gevolg van problemen zoals slijtage van onderdelen, verslechtering van smeermiddel, waterlekkage en kunststofsplettering tijdens het bewegen.

Schimmelonderhoud is over het algemeen verdeeld in dagelijks onderhoud en minder schimmelonderhoud

Het dagelijks onderhoud van de mal omvat over het algemeen de volgende aspecten:

* Regelmatige roestverwijdering (uiterlijk, PL-oppervlak, holte, kern, enz.)

* Periodiek opnieuw smeren (uitwerpmechanisme, rijpositie, enz.)

* Periodieke vervanging van slijtdelen (staven, bouten, enz.)

* Andere plaatsen om aandacht te besteden aan


De manier om de schimmeltemperatuur te regelen

Een effectief temperatuurregelingssysteem van spuitgietmatrijs bestaat uit drie delen: schimmel, temperatuurregelaar, warmteoverdrachtsvloeistof. Om ervoor te zorgen dat de spuitgietmatrijs effectief kan worden verwarmd en de warmte goed kan worden overgebracht, moet het systeem zich onder de volgende voorwaarden bekent:

1. De dwarsdoorsnede van een koelloper moet groot genoeg zijn en moet de pompkracht passen. De warmteverdeling in een holte zal grote invloed hebben op de verstoring van het plastic product en de interne druk. Een goed ontwerp van koelloper zal de productkwaliteit verbeteren door de interne druk te verlagen en de kosten te verlagen door de cyclustijd terug te doen.

2. De temperatuurregelaar moet ervoor zorgen dat de koelvloeistof stabiel is binnen 1°C-3°C, dit moet volgens de werkelijke kwaliteitsaanvraag zijn.

3. De koelvloeistof moet een fijn vermogen hebben om warmte uit te voeren en kan in korte tijd een grote hoeveelheid warmte importeren of exporteren.

Voor spuitgietmatrijs is het koelsysteem essentieel, niet alleen voor normale schimmels, maar ook voor een aantal hoogwaardige schimmels.


Dus, wat zal invloed hebben op de mal colling systeem?

Voor spuitgietmatrijs is het koelen van kunststofproducten erg belangrijk voor de productie. Het kan in vele aspecten worden geanalyseerd:

1. In het algemeen, als het product is van dikke muur, de koeltijd zal lang zijn, en het is direct evenredig aan het kwadraat van de dikte van het product. Als de dikte twee keer is, is de afkoelingstijd vier keer.

2. Het materiaal van schimmel zoals kern, holte, schimmelbasis zal veel materie met koelcyclus. Als de warmtegeleiding hoger is, wordt er op een bepaald moment meer warmte overgebracht.

3. Als de koelloper dicht bij de holte is en de diameter groter is, zal het effect beter zijn en zal de waterconvectie de beste manier zijn. De viscositeit van koelvloeistof zal ook de koeltijd beïnvloeden. Als de viscositeit laag is, zal het koeleffect beter zijn.

4. Voor verschillende kunststof materiaal, zal de koeltijd anders zijn. Als het materiaal van hoge warmtegeleiding is, zal de warmte in de holte sneller worden vervluchtigd, dan zal het koeleffect beter zijn.

De koeltijd speelt een zeer belangrijke rol bij de productie van kunststof, voor sommige hoogwaardige spuitgietmatrijs zoals puntpoortmatrijs en 2K-mal, kan het koelprobleem soms het grootste probleem zijn.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten plastic stoel schimmel voor stoep snack cabine in bulk bij ons te kopen. Als een van de leidende voorzitter, Table &. Fabrikant en leveranciers van Stool Mould in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: plastic stoel matrijs voor stoep snack cabine, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like