Plastic stoel stoel schimmel

Plastic stoel stoel schimmel

Voortdurende innovatie en streven naar excellentie voor plastic stoelvorm
Praat nu

Productdetails

Plastic stoel stoel schimmel


Hoe kunnen we een goede stoelvorm bestellen?

Om een matrijs van hoge kwaliteit te bestellen, moeten we het matrijzenbedrijf zeer zorgvuldig selecteren. Bijna de meeste als schimmelbedrijven, kunnen ze de stoelzitting schimmel maken, maar we denken dat er zelden van de schimmelbedrijven een goede schimmel kan maken. Stel onderstaande vragen aan het matrijzenbedrijf om te zien of ze goed zijn of niet.

Mold kwaliteitspunten:

Mold lopende cyclustijd.

mold run shots garanderen.

De afwerkingslijnafwerking is goed of niet, als er scherpe randen zijn?

De wanddikte is gelijk of niet.

Hoe ze de stoelzitting kunnen vormen met minder gewicht maar sterk genoeg?

Hoe zit het met de stapelbaar?

Hoe houd je je matrijs lang mee?

...

Mold kwaliteit punten antwoord:

Kun je je schoten zien schieten?

Veel mensen zullen zeggen dat ze gegarandeerd een miljoen hebben. Maar God, hoeveel kunnen ze nu garanderen? De garantie voor een mal 1 miljoen schoten zonder flitsen? Omdat als je ermee akkoord gaat de flits van je werknemers zwaar te laten werken, ik denk dat je deze mal voor 10 miljoen schoten kunt gebruiken. U moet dus de staalhardheid controleren en in de mal controleren of er scheidingsvlakken zijn gelast. Normaal moet de staalhardheid HRC33 zijn.

Hoe u de afwerking van de scheidingslijn goed maakt, als er scherpe randen zijn?

Een scherpe rand op de stoel is gevaarlijk, om de scherpe rand te voorkomen, moeten we veel punten doen tijdens de matrijsproductie.

- het ontwerp van de vormafscheiding is correct of niet.

- matrijsholte en kerndikte is voldoende of niet.

- hoe maak je het CNC frezen van de holte en kern?

- één fase afwerking of meerdere fase afwerking?

Normaal hebben we 3 fasen afwerking nodig. Van ruw frezen tot staalgehard, neem na het harden de 2e trapfrezen, we noemen het half nauwkeurig frezen, normaal laten we 0,3 mm en laten we de staalspanning vrijgeven, daarna doen we het laatste precieze frezen. Wanneer in deze tijd de bewerking zeer belangrijk is.

1. We moeten koeling op het freesgebied gebruiken.

2.We moeten er zeker van zijn dat bij elke snede de diepte niet groter is dan 0,08 mm.

Dit alles is omdat het staal zal worden vervormd, waardoor de holte en de fitting van de kern niet nauwkeurig zijn, er zijn veel handwerken op het afscheidgebied, je kunt nooit een perfecte scheidingslijn uitwerken.

De wanddikte is gelijk of niet.

Handwerk op de scheidingslijn is ook een van de redenen voor wanddikte, zelfs niet. De meeste reden is natuurlijk het 3D-ontwerp van de plastic stoel en het slechte polijsten van de holtes en kernen. Dus wanneer we beginnen met het ontwerpen van een plastic stoel, moeten we rekening houden met de wanddikte. Enige tijd moeten we wat ruimte een beetje dikker maken om er zeker van te zijn dat de stoel sterk genoeg is. Maar we moeten serieus overwegen wanneer het nodig is. Omdat de oneffen dikte ervoor zorgt dat de injectie niet in balans is en ook de afkoeltijd zelfs niet veroorzaakt, dit zal de injectiesnelheid vertragen, het frezen is te ruw, je kunt zelfs nooit een stoel met dikte krijgen.

Hoe zit het met de stapelbaar?

Wanneer het plastic ontwerp van de stoel aan de gang is, moeten we de stapelbaarheid controleren. En u moet ook rekening houden met de vervormingsmogelijkheid van het stoelgieten.

Hoe kun je de stoel met minder gewicht maar sterk genoeg maken?

Bij het maken van het plastic stoelontwerp moeten we rekening houden met het gewicht en de sterkte. U kunt het onderste gedeelte sterk genoeg maken door meer ribben toe te voegen. Maar hoe zit het met de benen, rug en armleuning? Om deze reden moet u de kracht van elk gebied berekenen of analyseren ... om een lichte stoel sterk genoeg te maken, kunt u een zeer laag MFI PP-materiaal kiezen. Maar op deze manier moet je de mal erg sterk maken en moet je er ook zeker van zijn dat de injectievulling beschikbaar is, omdat je een materiaal gebruikt met MFI 4 of Max. 6.

Hoe houd je de stoelafwerking lang mee?

Om ervoor te zorgen dat uw vormholte en kern niet roest door het plastic materiaal, moet u er zeker van zijn dat het staal hoog chroom is en ook de hardheid groter is dan HRC33, als u wat gerecycled materiaal voor injectie gebruikt, moet u je stoelmal is hard verchroomd. Anders moet u af en toe polijsten.

Als u een hoge snelheid, lange tijd en mooie afwerking stoel schimmel nodig hebt, kom dan naar ons, we zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn.

2
Hot Tags: Plastic stoel stoel schimmel

Onderzoek

You Might Also Like