Plastic grote stoel schimmel

Plastic grote stoel schimmel

In Aoxu Mold wordt uw project geïmplementeerd tijdens een efficiënt projectbeheerproces voor offertes, ontwerpen, produceren, testen, verbeteren en verzenden van onze matrijzenfabrikant in China. U zult voordelig zijn voor het verkorten van de productietijd en kostenreductie, we kijken ernaar uit u te ontmoeten van over de hele wereld.
Praat nu

Productdetails

Omdat er in Huangyan veel bedrijven zijn voor het maken van matrijzen, dus hoe kan Aoxu Mold zeggen dat we uw schimmel beter kunnen maken? Omdat we een totaalset van kwaliteitsmanagementsystemen hebben om de matrijskwaliteit en tijdlevering te garanderen. Wij geloven dat we door middel van een strikt kwaliteitscontrolesysteem u tevreden kunnen houden met schimmel.

Dus hoe Aoxu de schimmel van begin tot eind beheert?

2

1. Productontwerpinspectie

Ongeacht het productontwerp dat door ons wordt gemaakt of door klanten wordt aangeboden, we maken altijd alomvattende analyses en inspecties, zoals de haalbaarheid van het kunststof gietproces, de structuur van de kunststofvorm en de haalbaarheid van de beweging, alle gerelateerde overeenkomende situaties van kunststofonderdelen, enz. Het kan schimmelaanpassing voorkomen, schroot en andere onnodige reparatiewerkzaamheden later, die worden veroorzaakt door productontwerpfouten. Wij zijn van mening dat 10 minuten die we aan het ontwerp besteden, een maand minder productie kan zijn.


2. schimmel ontwerp inspectie

3

Met nauwkeurige analyse, die rationaliteitsanalyse voor matrijsontwerp, beste verwerkingsanalyse en matrijstoepassing voorziet, biedt het de meest professionele oplossingen met de meest geschikte matrijsprestaties en technische specificatie als klant vereist.

De inspectie heeft betrekking op vele aspecten, zoals schimmelintensiteit, schimmelstroomanalyse, schimmeluitwerping, koelsysteem, rationaliteit van geleidingssysteem, toepassing van mallen reserveonderdelenspecificatie, machineselectie van klanten en toepassing van speciale vereisten, enz. Al deze moeten worden geïnspecteerd volgens onze plastic mallen ontwerpnorm.

Voorbeeld: schimmelstroomanalyse

Mold Flow Analysis (MFA) -software simuleert de stroom kunststof, waarmee u het ontwerp van onderdelen en matrijzen kunt verhogen om producten van onberispelijke kwaliteit te maken. Net als andere simulatiesoftware geeft MFA u een virtueel kijkje in hoe uw gekozen materiaal de gaatjes van het moild zal vullen en biedt het een idee van potentiële probleemplekken. Het voordeel is duidelijk, toch? Door het proces digitaal te simuleren, kunt u wijzigingen aanbrengen VOORDAT EEN GEREEDSCHAP WORDT GESNEDEN. Dit ene ding is een grote kostenbesparing, om nog maar te zwijgen over een tijdsbesparing.

* Voordelen van MFA:

Oplossing van complicaties bij wanddikte

4

Gate locatie optimalisatie

Vormholtes vullen zich consistent en uniform op

Ontdek defecten in ontwerpgeometrie

Voorkom dure gereedschapsfouten en nabewerking

Verbeter de maakbaarheid

Verminder de time-to-market

Verhoog de efficiëntie en kwaliteit

Onthult mogelijke visuele gebreken, waaronder luchtvallen, zinkmarkeringen en laslijnen

Beoordeel verschillende materiaalopties, pre-productie

Biedt gegevens ter ondersteuning van ontwerpwijzigingen


3. Aankoopinspectie van staal

Er is een strikt inspectieproces en tijdscontrole van de aankoop van reserveonderdelen, de standaardisatie van de onderdelen, maatprecisie, hardheid van matrijsmateriaal en materiaalfoutdetectie, enzovoort.


4. Verwerking kwaliteitscontrole

5

Controleer de grootte nauwkeurig, voer zelfinspectie uit op alle reserveonderdelen voor gereedschap volgens de vereisten van tekeninggrootte en tolerantiegrenzencontrole. Alleen de inspectie doorstaan, kunnen de reserveonderdelen worden geleverd aan de volgende werkstap. Het is niet toegestaan om vorige verkeerde werkstukken naar de volgende bewerkingsstappen te laten stromen. Voor CNC-frezen moet het strikt worden gecontroleerd op procedures voordat het gereedschap wordt bewerkt. Na tooling zullen we de precisie controleren en controleren door 3D-coördinaatmaatregelen. We hebben veel maatregelen: professionele trainingstechnologie training en machine-onderhoud; zelfinspectie van gereedschapswerkstuk en acceptatiecontrole door kwaliteitsafdeling; rationeel werk verschuift systeem en tooling controlesysteem.

Tot nu toe heeft ons toolingcentrum meer dan 20 sets mal tooling-apparatuur in eigendom, inclusief hoge snelheid CNC-toolingmachine en standaard CNC-toolingmachine, CNC-graveermachine, Deep gun-boormachine, draadsnijmachine, EDM-machine, freesmachine, injectiemachine en spoedig.

Alle apparatuur voor matrijzengereedschap garandeerde de snelheid en kwaliteit van het matrijzengereedschap.


5. Kwaliteitscontrole van stoel schimmel installatie

Voer een volledige inspectie van de matrijs uit om te zorgen voor een gestandaardiseerde structuur en reserveonderdelen. Projectmanager en QC-mensen moeten allemaal deelnemen aan schimmelinspectie volgens de bedrijfsstandaard en zorgen voor de productkwaliteit. Als er fouten worden gevonden, kunnen deze onmiddellijk worden gecorrigeerd. Het kan ook fouten voorkomen. Daarnaast zullen we tegelijkertijd een onafhankelijke standaardiseringstest uitvoeren op het koelsysteem van de gietvorm, het kanaalsysteem voor de hydraulische olie van de gietvorm en het hotrunner-systeem.


6. Aanvaardingsinspectie op monsterafmetingen en kunststof vormmaten

QC-afdeling moet productinspectie uitvoeren en het testrapport binnen 24 uur na het testen van de schimmel indienen. Rapport moet volledige test en analyse van productgrootte, uiterlijk, injectietechnieken en fysieke parameter omvatten. We gebruiken verschillende inspectienormen en tools voor verschillende producten. In onze laboratoria doen we verschillende testen op hogedrukinjectie, hogesnelheidinjectie, langdurige automatische looptests, enzovoort. QC-afdeling geeft suggesties voor de aanpassing en verbetering van afgekeurde producten. We hebben een ruime ervaring opgebouwd die van toepassing is op de productie en bieden goede oplossingen voor meer en meer klanten. Samen met onze voortdurende verbetering van apparatuur en meet- en testinstrumenten, is onze productinspectie meestal professioneler.

T1-voorbeeld testvideo:


7. Inspectie van stoelmatrijsafgifte

8

Volgens orderdocumenten, klantvereisten en bedrijfsstandaard, zullen we een strikte inspectie en acceptatiecontrole voor cahir-mouls uitvoeren. Deze gerelateerde documenten moeten vóór levering worden vastgelegd en gedocumenteerd met een ander inspectierapport. Voor de deisgn en andere documenten kunnen we per papier samen met mal of kopie naar de e-mail van klanten sturen.

Ondertussen zullen werknemers de mal reinigen en de roestwerende olieverf bespotten en de mal vervolgens vervormen met een dunne plastic laag om schade en regen te voorkomen. Eindelijk zullen ze de mal met reserveonderdelen in de houten kist stoppen en per zee of trein of lucht leveren ter referentie.


Neem contact op om uw stoelmal te bestellen

sales1@aoxumoulds.com

+86 157 5766 8880

1 (2)


Hot Tags: plastic grote stoel schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like